ab13 28.06.05, 07:25 Nie jestem z Wawy, ale biorę ślub w Wawie i szukam namiarów na dobrych fachowców na Bródnie. Serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riele Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę 28.06.05, 09:01 Sama jestem z Bródna i szczerze mówiac nie znam dobrego fryzjera na naszym osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
psiaki_i_ferajna Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę 28.06.05, 09:11 dziewczyny... ja mam swoja fryzjerkę, p. Beatkę, której jestem wierna od 5 lat, a mieszkam po drugiej stronie W-wy. Fryzjer Fifa, na Kondratowicza, w małej budzie koło kwiaciarni Tuberoza. Polecam, ale tylko p. beatę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę 28.06.05, 09:55 Ja moge polecic kosmetyczke na Brodnowskiej - czyli kawalek od nas, ale niewielki (kolo ronda Zaba). Jest tam tez salon fryzjerski, ale nie probowalam. Jesli chcesz namiar do kosmetyczki, ktora tez ladnie maluje- napisz mi maila na gazetowy to Ci wysle namiar. Odpowiedz Link Zgłoś