athena27 04.07.05, 17:52 Proszę o informację, jaki jest (średnio) koszt wynajęcia kamerzysty na jednodniowe wesele, jak również wynajęcie dobrej kepeli? I może jeszcze, ile kosztuje sesja fotograficzna? Chodzi mi o rejon Katowic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariankaa Re: ślub w Katowicach 04.07.05, 18:01 > Proszę o informację, jaki jest (średnio) koszt wynajęcia kamerzysty na > jednodniowe wesele, Szukaliśmy niedrogiego (przyjedzie do nas aż z Rybnika - 800 zł z DVD+VHS) >jak również wynajęcie dobrej kepeli Mamy pięcioosobową za 1200. Sprawdzona osobiście na weselu przyjaciół. I może jeszcze, ile > kosztuje sesja fotograficzna? To nam robi moja Mama więc nie płacimu. U niej koszt w atelier (bez gołąbków, ławeczek i sztucznych kiwatków to około 600-700 zł. Może być więcej lub mniej w zależności od ilości pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
dz1dka Re: ślub w Katowicach 05.07.05, 09:53 Kapela może i tanio ale trzeba liczyć w knapie 5 osób więcej , no chyba że wesele jest organizowane we własnym zakresie, a nie w reatauracji.... Odpowiedz Link Zgłoś
athena27 Re: ślub w Katowicach 05.07.05, 18:58 Witam i dziękuję za informację. A czy mogę prosić namiary na kamerzystę i kapelę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dz1dka Re: ślub w Katowicach 05.07.05, 09:50 W sprawie kapeli z Katowic i okolic pisz mdzido@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś