asz22 05.07.05, 23:29 Czy ktoś ma ciekawy pomysł jak w niebanalny sposób założyć szal do sukni wieczorowej? Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardzuna Re: szal 06.07.05, 00:47 Na pewno nie zakładać za ramiączka sukni, widziałam tak na kilku zdjęciach i panna młoda wygląda z czymś takim jak babunia. Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: szal 06.07.05, 08:46 jest kilka sposobów: 1. wiązany z tyły na wysokości łopatek, a przodu obcisły (szal musi być z muślinu-miękki, dość szeroki or dlugi) 2. przy założeniu tego samego rozmiaru - wiązany z przodu, bardzo ładnie wygląda jak jest spięty/podpiety jakąś ładną broszką - teraz modne duże 3. jw. - wygodna wersja - wiszące końce z przodu przekładasz pod rękoma/pachami i zawiązujesz z tyłu na plecach - daje to coś w formie bolerka Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: szal 06.07.05, 08:54 Ja do kościoła mój tiulowy szal wiąże z tyłu , zeby z przodu przypominał bolerko a lekko przewiązuje go na wysokości zapiecia stanika, co do przewiąznia to tak po prostu luzne przewiazanie na jeden raz, nie zaden supeł, lub mozna to zrobic z przodu ale wtedy moze troszkę przeszkadzac Odpowiedz Link Zgłoś