Dodaj do ulubionych

Matka ubrala sie jak blahara.... i pomoglo

14.02.25, 12:29
Hej, na jakims forum czytalem wpis matki, ktora miala problemy z corka, bo ta ubierala sie jak tania prostytutka.. najorsze, ze do szkoly i na rodzinne imprezy tez.. czy nawet jak znajomi przyszli... Nie pomagalo, ze cos nie wypada zakladac.
Z tego co matka opisala, zaczela sie specjalnie ubierac jak blahara i strzelac fochy, kiedy corka zapraszala kolezanki. Poszla tez tak do szkoly na spotkanie rodzicielskie. Oczywiscie wyjasnila rodzicom i nauczycielce dlaczego " w tajemnicy".. Corka podobno palila sie ze wstydu jak matka szal w kabaretkach do szkoly, albo jak przychodziyl kolezanka a ona siedziala w samych ponczochach i staniku... Nie milely 2 tygodnie, jak corka zaczala nagle zmienac sztyl na bardziej stonowany.
Najwyrazniej terapia szokowa pomogla...
Obserwuj wątek
    • stasi1 Re: Matka ubrala sie jak blahara.... i pomoglo 17.02.25, 07:36
      To chyba dobry sposób!
      • camel_3d2 Re: Matka ubrala sie jak blahara.... i pomoglo 18.02.25, 12:39
        no dzieci nie lubia sie wstydzic za rodzicow. Rodzice to "obciach". Ale same juz srednio to widza, jezeli chodzi o nich samych.
        Ja tez synowi daje swobode, ale do pewnego stopnia. Tez zasze mowie, ze to jak sie zachowuje i ubiera, swiadczy nie tylko o nim, ale tez o mnie.
        Zreszta sam poprosil, zebym do szkoly na spotkanie z nauczycielami nie poszedl "byle jak" tylko zalozyl chociaz marynarke smile hehehe
        • stasi1 Re: Matka ubrala sie jak blahara.... i pomoglo 20.02.25, 07:00
          Coś tym jest , sam kiedyś ewentualnie dla syna kandydatek szukałem po tym jakie miały mamy, oczywiście w przedszkolu
          • camel_3d2 Re: Matka ubrala sie jak blahara.... i pomoglo 20.02.25, 09:40

> Coś tym jest , sam kiedyś ewentualnie dla syna kandydatek szukałem po tym jakie
            > miały mamy, oczywiście w przedszkolu

big_grin
            aranzowane malzenstwo?

• stasi1 Re: Matka ubrala sie jak blahara.... i pomoglo 27.02.25, 13:18
              Juz wyrósł z dziewczyn. W przedszkolu miał jedną wielbicielkę, a jaką mamę miała! Nawet dzisiaj jechała w moim aucie, mama nie ona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka