Dodaj do ulubionych

jaki prezent? - pomocy

24.07.05, 18:56
Wybieram się we wrześniu na wesele dobrego kumpla jego narzeczonej. Nie mam
jednak pojęcia co dać im w prezencie. Narzeczeni mają samochód, mają
umeblowany dom... niczego nie potrzebują. A prezent nie może być duży bo muszę
go zawieść z Krakowa nad morze. Proszę o jakieś pomysły i podpowiedzi. Z góry
dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • ariwlet Re: jaki prezent? - pomocy 24.07.05, 19:06
      moze koperta z pieniędzmi? dla nas to był najlepszy prezentsmile
      a jeśli to twój dobry kumpel to moze spytaj go czy czegos nie potrzebują.
      • acrania Re: jaki prezent? - pomocy 31.07.05, 21:04
        wydaje mi się, że kumplowi nie wypada dawać koperty. Tak jak pisałam, oni nic
        nie potrzebują, mają kompletnie urządzone mieszkanie i dom. Chciałabym dać im
        coś symbolicznego, może nieco zabawnego, może nieco pikantnego. proszę o poradę
        • aagniieeszkaa Re: jaki prezent? - pomocy 31.07.05, 21:56
          Jeśli chodzi o wesele to nie ma, ze nie wypada dac koperty. Ale rozumiem Twoje
          wątpliwości, Jak szłam na pierwsze wesele do znajomych to też nam było "głupio"
          dawać kumpeli z Lo pieniadze. kupilismy prezent z listy i Naganialiśmy się,
          nagłowiliśmy, żby był w ich guście... a za rok szliśmy do innych znajomych i
          dalismy koperte. Oni zadowoleni i my także. Może jakiś kawałek szafek w kuchni,
          czy kafelków jest od nas? My sami mamy wesele i część ze znajomych spytała się
          nas wprost, czy nie będzie nam głupio dostać od nich kasy, czy nie posądzimy ich
          o lenistwo. Oczywiście że nie. Jai masz wątpliwości to spytaj wprost, jeśli są
          to Twoi bliscy znajomi, a jeżeli dalsi to podpytaj.
        • aagniieeszkaa Re: jaki prezent? - pomocy 31.07.05, 21:58
          Zawsze możesz kupić Kamasutrę, albo komplety frywolnej bielizny z satynową pościelą.
    • althea35 Taki tacko stolik do podawania sniadan do lozka 31.07.05, 22:20
      Przeczytalam to w innym watku o prezentach i mi sie bardzo spodobalo.
      Chcialabym taki prezent dostac... moze bym kiedys dostala sniadanie do lozka. A
      poza tym sprawdza sie przy chorobie... mysle,ze wygodniejszy od krzesla obok
      lozka.
    • ardzuna Ludzie, a netykieta? 31.07.05, 22:22
      Elementarna kultura nakazuje przejrzenie forum, zanim się założy jakiś wątek.
      Ten jest juz trzeci na ten sam temat od wczoraj, a jeden z nich jest dokładnie
      na tej samej stronie forum; to już przesada! sad((((

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=27011129
      • leeloo26 Re: Ludzie, a netykieta? 31.07.05, 22:24
        popieram!
      • acrania Re: Ludzie, a netykieta? 31.07.05, 23:52
        z łaski swej spójrz na daty rozpoczęcia wątków. a że tam jest więcej odpowiedzi,
        to nie moja wina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka