mouha 25.07.05, 16:04 Gdzie są najpiękniejsze zaproszenia ślubne w Warszawie, piękne, eleganckie, oryginalne i bardzo, bardzo ładne. Błagam pomózcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinderek Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE WAWA 25.07.05, 16:05 My ogladaliśmy w EJA na Puławskiej 9 wejście od Rejtana). Wybór ogromny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE WAWA 25.07.05, 16:07 ja kupiłam papier czerpany (piękny) na mazowieckiej i wydrukowałam na kredytowej, szczerze nie znalazłam nic prostego ale bardzo eleganckiego w ofercie firm z zaproszeniami ... Odpowiedz Link Zgłoś
szczesniaksylka Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE WAWA 26.07.05, 00:10 polecam ul. Ogrodowa, róg, najlepiej dojść od kina Femina (ok. 3 min drogi) Ogromny wybór i super ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
miss10 Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE WAWA 26.07.05, 07:39 Cartalia, Polecam naprawdę, przystępne ceny, dostajesz w ładnym pudełeczku. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
mika761 Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE WAWA 26.07.05, 08:26 ja też polecam cartalia, zamawiałam jestem zadowolona, zanim zamówilismy byliśmy w kilku miejscach i powiem Ci że wszędzie jest to samo jedynie oferta różni się cenami i jakością obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE WAWA 26.07.05, 09:32 Ja też zamawiałam w Cartalii. Bardzo fachowo, duży wybór. Odpowiedz Link Zgłoś