poziomeczka3 27.07.05, 09:52 www.susanblanche.com/demetrios_9570.html co o niej myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 09:54 Ladna, ale jak dla mnie b. powazna, dokladnie dla dziewczyny w stylu modelki (ciezka uroda srodziemnomorska, majaca czym oddychac, raczej po 30). Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 09:56 rzeczywiście suknia bardzo poważna i odważna - do kościoła chyba bym jej nie założyła. mi osobiście ten gorset wyjątkowo się nie podoba - ani krój ani te ozdóbki. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 09:59 Jeżeli masz taką figurę jak modelka- wąską talię i duży biust- to czemu nie. W innym przypadku nie będzie to dobrze wyglądało. Gorset średnio mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:06 Widzialam te suknie w rzeczywisctosci na jakims zdjeciu (ktos chcial ja sprzedac) i to jest suknia dla odwaznej dziewczyny z duzym biustem. Mnie sie osoboscie ten przeswit w dekolcie nie podoba, bo nie wiadomo, na co panna mloda chce zwrocic uwage: na sama siebie, czy tez na fakt, ze ma czym oddychac. Jakos ta suknia mi do kosciola nie pasuje, chociaz pruderyjna nie jestem. Do tego ma stosunkowo szerki dol, i jakos te dwa extrema mni tu nie pasuja... Ale to tylko moja opinia, jesli ta suknia jest ta wymarzona, to sie nie przejmuj tym, co tu piszemy)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 09:59 A mi sie bardzo podoba. Fakt że nie bedzie pasowała osobie o delitatniutkiej urodzie, a raczej kruczoczarnej piękności o ciemnej karnacji. Ale suknia piękna, dostojna i bardzo elegancka, no i sexi!! Odpowiedz Link Zgłoś
didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:00 Hm bardzo odważna i moim zadaniem nie nadaje się dla kobiety "która ma czym oddychać", bo w tym dekolcie duży biust może wyglądać wulgarnie. No i faktycznie jest mało dziewczęca. Moim zdaniem ta suknia pasuje kobiecie po 30, świadomej swojej kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
jkorszen Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:04 wg mnie mloda kobieta tez moze byc swiadoma swojej kobiecosci nie wiem czemu dziewczeta uznaly ja za zbyt powazna... a sa malopowazne suknie slubne??? )) ja uwazam ze szal na ramiona i mozna isc do kosciola... Odpowiedz Link Zgłoś
jkorszen Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:01 zajefajna!!! gorset niesamowity!!! i niespotykany - co najwazniejsze !!! bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:05 Poziomeczko, naprawdę ładna, widziałam ją i byłam zachwycona gorsetem. Ze swojej strony (po raz kolejny) polecam ten salon. Sama też tam zamówiłam suknię ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.p2 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:08 moim zdaniem nie wypada w tej sukni iść na ołtarz, chyba że będziesz miała jakiś szal, zresztą ostatnio był apel, aby do kościoła nie zakładać wydekoltowanych ubrań... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomeczka3 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:21 bedę miało do tej sukni bolerko, więc nic nie będzie wudać a biust mam średni, nie wygląda to na mnie wulgarnie, lecz delikatnie ale sexi. Odpowiedz Link Zgłoś
didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:49 Skoro masz średni biust to myślę, że będzie idealnie. No i bolerko do kościoła to świetny pomysł. Moja suknia to model Damas z Mariee de Paris w złotym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:25 Mnie sie ten gorset nie bardzo podoba. Dol jest fajny, bo prosciutki. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomeczka3 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:28 Dzięki dziewczyny za szczere opinie, podajcie linki swoich sukni jak możecie! Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:52 Oto moja) typowa beza ale bylo mi w niej dobrze i zawsze o takiej marzylam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=26704920 Pozdrawiam, I nie sugeruj sie tym, co pisza ludzie, bo ta suknia ma sie podobac TOBIE Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:55 Amalitko - nie wkleił Ci się cały link ale ja twja widziłam i baaardzo mi sie pdobała, wiec, nie mów, ze to typowa beza!! Bezy są z "firanek", a ty takiej nie masz. Poziomeczko - www.susanblanche.com/demetrios_4185.html Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Link 27.07.05, 11:05 Dzieki Greta, Twoja suknia tez jest sliczna, ale nie na mnie (mam za maly biust), doklejam linka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=26704920 Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 11:58 Greta - Twoja suknia jest po prostu cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:02 Dzięki Mojave! Dzis idę na 1 przymarke, być moze zdecyduję sie na bolerko, bo mam takie bułeczki pod ramionami. Ale zobaczymy... A jaka jest Twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:11 ja jestem świeżo po zaręczynach a slub dopiero w przyszłym roku, odelu sukni jeszcze nie wybrałam - jestem na etapie ogladania, przegladania i poszukiwania) Odpowiedz Link Zgłoś
jmpjg Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 20:33 ooo...greta,piekna ta suknia.. a to moja ,co myślicie? www.lilea.com/moda_slubna/grafika/kolekcja_perla/p_3537.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:59 Oglądając suknie tak naprawdę oceniamy jak taka suknia wyglądałaby na nas. Więc nie przejmuj się naszymi opiniami, bo skoro ją mierzyłaś i podobasz się sobie to na pewno wyglądasz ślicznie. Ja jestem np. drobną blondynką (rozmiar 34) i mam mały biust więc w takiej sukni wyglądałabym źle. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:25 to ciekawe, didi... może Ty tak oceniasz suknie, ale ja na przykład nie, więc bądź uprzejma wypowiadać opinie w swoim imieniu, a nie od razu hurtem Odpowiedz Link Zgłoś
didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:45 Hm, przykro mi, że Cię uraziłam, ale wychodzę z założenia, że każdemu pasuje coś innego. I np. sukienka która świetnie leży na jednej osobie na innej wygląda fatalnie. Bardzo podobają się proste, skromne sukienki ale ponieważ mam typ urody "szarej myszki" wyglądam w nich jak dziewczyka u Pierwszej Komuni. Więc gdy widzę sukienkę zastanawiam się czy mi się podoba czy nie. Nie widziałam zdjęcia autorki wątku więc napisałam jaka kobieta moim zdaniem wygladałaby dobrze w tego typu sukience a jaka źle i tyle. Nie wiem jak można inaczej oceniać sukienki. Pomyśl, widzisz sukienke-namiot w rozmiarze 50 i myślisz pewnie, że to prawdziwy koszmarek i w życiu tego nie założysz bo ukrywa kształty, ma zakryte ramiona itp. (a masz np. rozmiar 36 i nic do ukrycia ) , ale już osoba która nosi rozmiar 50 nie może sobie pozwolić na sukienke typu "rybka" bo wygladałaby karykaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:50 ja jednak mam inne podejście do oceniania sukni - bardzo podobają mi się suknie z gorsetami dla kobiet o dużym biuście, mimo, że sama mam mały i takiej założyć bym nie mogła, i na odwrót - w sukni "rybce" wyglądam bardzo dobrze, ale ten krój po prostu mi się nie podoba, zatem jak dowodzi mój przykład, suknie można oceniać nie tylko pod kątem siebie pozdrawiam Cię serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 13:06 Mi też nie podoba się sukienka "rybka", ale to nie zmienia faktu, że ktoś może mieć taki typ figury i urody, że w "rybce" wygląda zniewalająco. I w takim wypadku będę zachwycać się "rybką" do upadłego )) Pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 13:46 Kochana Poziomeczko, napisz jaki jest Twój typ urody!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdazeb Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 15:34 mi się podoba i to bardzo gratuluje wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
aga22122 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:03 Przejrzałam inne suknie na stronie od Poziomeczki i spodobała mi się suknia Cosmobella 7061. Lekka, zwiewna, dziewczęca. I ta blondynka z rozpuszczonymi włosami. Bardzo romantycznie. I oryginalnie, inaczej niż te wszystkie sztywne gorsety, tulipany, bezy. Co o niej sądzicie? Poziomeczko, twoja suknia taka jak setki innych. Oryginalny jest tylko ten prześwit. Ładna ale nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:06 Ta suknia Cosmobella wg mnie jest straszna !!!! Kojarzy mi sie z duchami i Biala Dama )) Odpowiedz Link Zgłoś
aga22122 Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:10 Masz dziwne skojarzenia Ale ta suknia wzbudza chociaż jakieś emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnchen Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:19 To prawda. Ta suknia ma w sobie to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:37 A o której Cosmobelli mówisz? bo zadna z prezentowanych nie była modelem Cosmobelli... Odpowiedz Link Zgłoś
aga22122 Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:42 Na stronie od Poziomeczki kliknij sobie na Cosmobellę, potem na numer 7061 i podziwiaj. Jest śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:43 Już wiem!! OK, masz trochę racji. Ja ją mierzyłam i wyglądałam dziwnie; mierzyła ja tez moja kolezanka - wysoka, bardzo szczupła laska - ona wygladała rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:40 aga22122 napisała: > Przejrzałam inne suknie na stronie od Poziomeczki i spodobała mi się suknia > Cosmobella 7061. Lekka, zwiewna, dziewczęca. I ta blondynka z rozpuszczonymi > włosami. Bardzo romantycznie. Sympatyczna sukienka, choć mało oryginalna. Z sukienkek na tej stronie mogłaby mi sie spodobać tylko www.susanblanche.com/justin_8021.html choć modelka wyjatkowo psuje efekt, poza tym trzeba by ją zobaczyć na żywo, bo ma sporo haftów i to nie musi wyglądać dobrze. Poza tym może być Cosmobella 7061, ujdą ze dwie inne, a reszta sukienek na tej stronie jest jak dla mnie nie do wzięcia. Od kiedy zaczęłam szukać sukni ślubnej, zachodzę w głowę, co sprawia, że ludzie kupują w tych firmach. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:44 A ja wlasnie doszlam do wniosku, ze najbrzydzsa sukienke bede miala JA(( Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:47 cd. kłopotów z akceptacją sukienki? Nie jest aż tak ważne, która suknia jest trochę ładniejsza czy brzydsza; ważne, jak sie w niej wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:47 A mnie sie te Cosmobelki podobaja....ta zwiewna tez, chociaz ten model nie mna mnie by byl Odpowiedz Link Zgłoś
aga22122 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:49 Co to za skrajne emocje?! Na pewno masz super sukienkę, bo kiedy ja wybierałaś nie miałaś chyba pomroczności jasnej. A może zaszkodziły ci te wszystkie teksty, których naczytałaś się na tym forum. Wyłącz komputer i idż na spacer. Ochłoń kobieto! Będzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:55 Aniu, stop!!! przestań tak mówić. Kazda z nas będzie Najpiękniejszą Panną Młodą i tyle. Bo to MY tworzymy osobowość, a nie kawał materiału i to my nadajemy charakter sukience, a nie odwrotnie! Buziak. Odpowiedz Link Zgłoś
didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:46 Widziałam w salonie jak dziewczyna mierzyła tą sukienkę: www.susanblanche.com/justin_8021.html Wyglądała prześlicznie. Ta sukienka ma bardzo "bogate" hafty i wygląda dość oryginalnie z racji koloru itd. Do mnie ta sukienka zupełnie nie pasuje ale na tej dziewczynie mnie zachwyciła. Zresztą nie tylko mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
ania_i Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 28.07.05, 22:44 Jest cudna. Jakbym miała 15 kg mniej to nic by mnie od niej nie odciągnęło. Niestety- przy moje figurze musiałam się zadowolić gorsetem i tradycyjnym trapezem Odpowiedz Link Zgłoś