Dodaj do ulubionych

MOJA SUKNIA- OPINIE

27.07.05, 09:52
www.susanblanche.com/demetrios_9570.html co o niej myślicie?
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 09:54
      Ladna, ale jak dla mnie b. powazna, dokladnie dla dziewczyny w stylu modelki
      (ciezka uroda srodziemnomorska, majaca czym oddychac, raczej po 30).
    • domi_mikolka Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 09:56
      rzeczywiście suknia bardzo poważna i odważna - do kościoła chyba bym jej nie
      założyła. mi osobiście ten gorset wyjątkowo się nie podoba - ani krój ani te
      ozdóbki.
      • dakota77 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 09:59
        Jeżeli masz taką figurę jak modelka- wąską talię i duży biust- to czemu nie. W
        innym przypadku nie będzie to dobrze wyglądało. Gorset średnio mi się podoba.
      • amalita Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:06
        Widzialam te suknie w rzeczywisctosci na jakims zdjeciu (ktos chcial ja
        sprzedac) i to jest suknia dla odwaznej dziewczyny z duzym biustem. Mnie sie
        osoboscie ten przeswit w dekolcie nie podoba, bo nie wiadomo, na co panna mloda
        chce zwrocic uwage: na sama siebie, czy tez na fakt, ze ma czym oddychac. Jakos
        ta suknia mi do kosciola nie pasuje, chociaz pruderyjna nie jestemsmile. Do tego
        ma stosunkowo szerki dol, i jakos te dwa extrema mni tu nie pasuja...
        Ale to tylko moja opinia, jesli ta suknia jest ta wymarzona, to sie nie
        przejmuj tym, co tu piszemysmile))
    • jaga112 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 09:59
      A mi sie bardzo podoba. Fakt że nie bedzie pasowała osobie o delitatniutkiej
      urodzie, a raczej kruczoczarnej piękności o ciemnej karnacji. Ale suknia
      piękna, dostojna i bardzo elegancka, no i sexi!!
    • didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:00
      Hm bardzo odważna i moim zadaniem nie nadaje się dla kobiety "która ma czym
      oddychać", bo w tym dekolcie duży biust może wyglądać wulgarnie. No i
      faktycznie jest mało dziewczęca. Moim zdaniem ta suknia pasuje kobiecie po 30,
      świadomej swojej kobiecości.
      • jkorszen Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:04
        wg mnie mloda kobieta tez moze byc swiadoma swojej kobiecosci smile

nie wiem czemu dziewczeta uznaly ja za zbyt powazna...
        a sa malopowazne suknie slubne??? smile))
        ja uwazam ze szal na ramiona i mozna isc do kosciola...smile
    • jkorszen Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:01
      zajefajna!!!
      gorset niesamowity!!! i niespotykany - co najwazniejsze !!!
      bardzo mi sie podoba smile
    • greta18 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:05
      Poziomeczko, naprawdę ładna, widziałam ją i byłam zachwycona gorsetem.
      Ze swojej strony (po raz kolejny) polecam ten salon. Sama też tam zamówiłam
      suknię smile)
    • kasia.p2 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:08
      moim zdaniem nie wypada w tej sukni iść na ołtarz, chyba że będziesz miała jakiś
      szal, zresztą ostatnio był apel, aby do kościoła nie zakładać wydekoltowanych
      ubrań...
      • poziomeczka3 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:21
        bedę miało do tej sukni bolerko, więc nic nie będzie wudać a biust mam średni,
        nie wygląda to na mnie wulgarnie, lecz delikatnie ale sexi.
        • didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:49
          Skoro masz średni biust to myślę, że będzie idealnie. No i bolerko do kościoła
          to świetny pomysł. Moja suknia to model Damas z Mariee de Paris w złotym
          kolorze.
    • kasienka80 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:25
      Mnie sie ten gorset nie bardzo podoba. Dol jest fajny, bo prosciutki.
    • poziomeczka3 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:28
      Dzięki dziewczyny za szczere opinie, podajcie linki swoich sukni jak możecie!
      • amalita Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:52
        Oto mojasmile) typowa bezasmile ale bylo mi w niej dobrze i zawsze o takiej marzylamsmile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=26704920

Pozdrawiam,

I nie sugeruj sie tym, co pisza ludzie, bo ta suknia ma sie podobac TOBIEsmile

• greta18 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:55
        Amalitko - nie wkleił Ci się cały link sad ale ja twja widziłam i baaardzo mi
        sie pdobała, wiec, nie mów, ze to typowa beza!! Bezy są z "firanek", a ty
        takiej nie masz.

Poziomeczko - www.susanblanche.com/demetrios_4185.html
        • amalita Link 27.07.05, 11:05
          Dzieki Greta,

Twoja suknia tez jest sliczna, ale nie na mnie (mam za maly biustsmile), doklejam
          linka:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=26704920
        • mojave Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 11:58
          Greta - Twoja suknia jest po prostu cudowna
          • greta18 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:02
            Dzięki Mojave! Dzis idę na 1 przymarke, być moze zdecyduję sie na bolerko, bo
            mam takie bułeczki pod ramionami. Ale zobaczymy... A jaka jest Twoja?
            • mojave Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:11
              ja jestem świeżo po zaręczynach a slub dopiero w przyszłym roku, odelu sukni
              jeszcze nie wybrałam - jestem na etapie ogladania, przegladania i
              poszukiwaniasmile)
        • jmpjg Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 20:33
          ooo...greta,piekna ta suknia.. a to moja ,co myślicie?
          www.lilea.com/moda_slubna/grafika/kolekcja_perla/p_3537.jpg
      • didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 10:59
        Oglądając suknie tak naprawdę oceniamy jak taka suknia wyglądałaby na nas. Więc
        nie przejmuj się naszymi opiniami, bo skoro ją mierzyłaś i podobasz się sobie
        to na pewno wyglądasz ślicznie. Ja jestem np. drobną blondynką (rozmiar 34) i
        mam mały biust więc w takiej sukni wyglądałabym źle.
        • domi_mikolka Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:25
          to ciekawe, didi... może Ty tak oceniasz suknie, ale ja na przykład nie, więc
          bądź uprzejma wypowiadać opinie w swoim imieniu, a nie od razu hurtemsmile
          • didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:45
            Hm, przykro mi, że Cię uraziłam, ale wychodzę z założenia, że każdemu pasuje
            coś innego. I np. sukienka która świetnie leży na jednej osobie na innej
            wygląda fatalnie. Bardzo podobają się proste, skromne sukienki ale ponieważ mam
            typ urody "szarej myszki" wyglądam w nich jak dziewczyka u Pierwszej Komuni.
            Więc gdy widzę sukienkę zastanawiam się czy mi się podoba czy nie. Nie
            widziałam zdjęcia autorki wątku więc napisałam jaka kobieta moim zdaniem
            wygladałaby dobrze w tego typu sukience a jaka źle i tyle. Nie wiem jak można
            inaczej oceniać sukienki. Pomyśl, widzisz sukienke-namiot w rozmiarze 50 i
            myślisz pewnie, że to prawdziwy koszmarek i w życiu tego nie założysz bo ukrywa
            kształty, ma zakryte ramiona itp. (a masz np. rozmiar 36 i nic do ukryciasmile ) ,
            ale już osoba która nosi rozmiar 50 nie może sobie pozwolić na sukienke
            typu "rybka" bo wygladałaby karykaturalnie.
            • domi_mikolka Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 12:50
              ja jednak mam inne podejście do oceniania sukni - bardzo podobają mi się suknie
              z gorsetami dla kobiet o dużym biuście, mimo, że sama mam mały i takiej założyć
              bym nie mogła, i na odwrót - w sukni "rybce" wyglądam bardzo dobrze, ale ten
              krój po prostu mi się nie podoba, zatem jak dowodzi mój przykład, suknie można
              oceniać nie tylko pod kątem siebiesmile pozdrawiam Cię serdecznie!
              • didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 13:06
                Mi też nie podoba się sukienka "rybka", ale to nie zmienia faktu, że ktoś może
                mieć taki typ figury i urody, że w "rybce" wygląda zniewalająco. I w takim
                wypadku będę zachwycać się "rybką" do upadłego smile))
                Pozdrawiam również
    • marlenkamc Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 13:08
      Bardzo ładna smile
    • jaga112 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 13:46
      Kochana Poziomeczko, napisz jaki jest Twój typ urody!!
    • magdazeb Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 15:34
      mi się podoba i to bardzo gratuluje wyboru
      • aga22122 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:03
        Przejrzałam inne suknie na stronie od Poziomeczki i spodobała mi się suknia
        Cosmobella 7061. Lekka, zwiewna, dziewczęca. I ta blondynka z rozpuszczonymi
        włosami. Bardzo romantycznie. I oryginalnie, inaczej niż te wszystkie sztywne
        gorsety, tulipany, bezy. Co o niej sądzicie?
        Poziomeczko, twoja suknia taka jak setki innych. Oryginalny jest tylko ten
        prześwit. Ładna ale nic poza tym.
        • kasienka80 Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:06
          Ta suknia Cosmobella wg mnie jest straszna !!!!
          Kojarzy mi sie z duchami i Biala Dama wink))
          • aga22122 Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:10
            Masz dziwne skojarzenia smileAle ta suknia wzbudza chociaż jakieś emocje.
            • sonnchen Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:19
              To prawda. Ta suknia ma w sobie to coś.
          • greta18 Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:37
            A o której Cosmobelli mówisz? bo zadna z prezentowanych nie była modelem
            Cosmobelli...
            • aga22122 Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:42
              Na stronie od Poziomeczki kliknij sobie na Cosmobellę, potem na numer 7061 i
              podziwiaj. Jest śliczna.
            • greta18 Re: Az mi ciarki przeszly... 27.07.05, 16:43
              Już wiem!! OK, masz trochę racji. Ja ją mierzyłam i wyglądałam dziwnie;
              mierzyła ja tez moja kolezanka - wysoka, bardzo szczupła laska - ona wygladała
              rewelacyjnie.
        • ardzuna Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:40
          aga22122 napisała:

> Przejrzałam inne suknie na stronie od Poziomeczki i spodobała mi się suknia
          > Cosmobella 7061. Lekka, zwiewna, dziewczęca. I ta blondynka z rozpuszczonymi
          > włosami. Bardzo romantycznie.

Sympatyczna sukienka, choć mało oryginalna. Z sukienkek na tej stronie mogłaby
          mi sie spodobać tylko www.susanblanche.com/justin_8021.html choć modelka
          wyjatkowo psuje efekt, poza tym trzeba by ją zobaczyć na żywo, bo ma sporo
          haftów i to nie musi wyglądać dobrze. Poza tym może być Cosmobella 7061, ujdą
          ze dwie inne, a reszta sukienek na tej stronie jest jak dla mnie nie do
          wzięcia. Od kiedy zaczęłam szukać sukni ślubnej, zachodzę w głowę, co sprawia,
          że ludzie kupują w tych firmach.
          • annajustyna Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:44
            A ja wlasnie doszlam do wniosku, ze najbrzydzsa sukienke bede miala JAsad((
            • ardzuna Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:47
              cd. kłopotów z akceptacją sukienki? sad
              Nie jest aż tak ważne, która suknia jest trochę ładniejsza czy brzydsza; ważne,
              jak sie w niej wygląda!
            • amalita Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:47
              A mnie sie te Cosmobelki podobaja....ta zwiewna tez, chociaz ten model nie mna
              mnie by bylsmile
            • aga22122 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:49
              Co to za skrajne emocje?! Na pewno masz super sukienkę, bo kiedy ja wybierałaś
              nie miałaś chyba pomroczności jasnej. A może zaszkodziły ci te wszystkie
              teksty, których naczytałaś się na tym forum. Wyłącz komputer i idż na spacer.
              Ochłoń kobieto! Będzie ok!
            • greta18 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:55
              Aniu, stop!!! przestań tak mówić.
              Kazda z nas będzie Najpiękniejszą Panną Młodą i tyle. Bo to MY tworzymy
              osobowość, a nie kawał materiału i to my nadajemy charakter sukience, a nie
              odwrotnie!
              Buziak.
          • didi124 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 27.07.05, 16:46
            Widziałam w salonie jak dziewczyna mierzyła tą sukienkę:
            www.susanblanche.com/justin_8021.html
            Wyglądała prześlicznie. Ta sukienka ma bardzo "bogate" hafty i wygląda dość
            oryginalnie z racji koloru itd. Do mnie ta sukienka zupełnie nie pasuje ale na
            tej dziewczynie mnie zachwyciła. Zresztą nie tylko mnie smile.
        • ania_i Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 28.07.05, 22:44
          Jest cudna. Jakbym miała 15 kg mniej to nic by mnie od niej nie odciągnęło.
          Niestety- przy moje figurze musiałam się zadowolić gorsetem i tradycyjnym
          trapezem sad
    • agnes9913 Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 29.07.05, 12:12
      JEDNYM SŁOWEM JEST PIEKNA
      • rysek Re: MOJA SUKNIA- OPINIE 29.07.05, 15:12
        wow. i tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka