magdalenkapa 29.07.05, 09:46 czym jedziecie do ślubu i ile płacicie za tą "przyjemność"? ja jeszcze jestem na etapie poszukiwań pojazdu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkorszen Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 09:58 jechalam bmw - 400 zl za okolo 7 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 10:12 jakims samochodem retro, mam upatrzone 3: morgana, alfe romeo albo rolls royce'a ale ktorym konkretnie to jeszcze nie wiem, najpewnej alfą Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 10:15 Ja jade samochodem rodzicow- srebrny Fiat Brava. Za friko ) Tatus nas wiezie, wiec bede miala super przystojnego kierowce na dodatek ) Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 11:11 słyszałam ze to przynosi pecha, tata nie powinien wiezc własnej córki do slubu ani Pan młody nie powienien kierowac ooczywiscie zrobisz jak chcesz, to takie przesady Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 11:39 Ja w zadne przesady nie wierze !!!! Dlaczego ojciec panny mlodej nie powinien prowadzic? Tak z ciekawosci ) Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 11:43 też się zastanawiam, nigdy o niczym takim nie słyszałm)))))))) a jest to dość częstym zjawiskiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 11:45 nie wiem jak większośc przesadów nikt nie wie o co chodz-po prostu przynoszą pecha tak jak czarny kot ktory przebiegnie Ci droge-dlaczego pech?? ja nie wiem i tak zrobisz jak zechcesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 11:48 Jasne, ze zrobie jak bede chiala- tata zawiezie i juz. Dla mnie ma to ten sam wymiar co prowadzenie mnie przez ojca do oltarza. Na to tata sie nie zgodzil, wiec chociaz mnie zawiezie. Dodam, ze tata jest dla mnie osoba szczegolna a w dniu slubu chce miec moich dwoch najwazniejszych mezczyzn tylko dla siebie. I to wlasnie bede miala )) Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 10:40 Warszawa, www.limuzyny.waw.pl/galeria/austin/ o cenę się nie pytaj)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 10:41 My jechaliśmy samochodem naszego znajomego. Uznaliśmy, że nie ma sensu wydawać dodatkowo pieniędzy na wynajmowanie czegoś. I tak była masa wydatków. Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia24 Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 11:04 My jedziemy srebrnym lincolnem za kosmiczne pieniądze - 850 zł!!Ale jeśli nie do ślubu, to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaa Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 11:19 Samochodem Taty... citroen C5. Srebrny. Wole te pieniądze dołożyć do fajnego wyjazdu po weselu. W mojej decyzji utiwerdziło mnie wesele w poprzednią sobotę. Młodzi mieli fajny samochód retro, ale w ciągu tych kilku godzin na które mieli wynajete to cudo przebywali w nim może 20 minut... Marzeniem mojego narzeczonego było przejechać się takim samochodzikiem i kiedyś po prostu wypożyczyliśmy sobie w tygodniu na 1,5 godziny za 200 zł + paliwo. Wtedy mogliśmy się nim nacieszyć. W dniu ślubu nie ma na to czasu. Jak dla mnie zbędny wydatek... ale to tylko moje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka_70 Pieszo ;-) 29.07.05, 11:29 U nas właśnie tak będzie Ponieważ z pensjonatu w którym się zatrzymamy do kościoła mamy do przejścia mały ryneczek i powrót to samo toteż postanowiliśmy pokonać ten dystans piechotką Chyba że będzie lało, wtedy użyjemy naszego wysłużonego Golfa dwójki... Ewentualnie świadek wepchnie nas do swojej Primery na full wypasie bo baaardzo tego chce i poczuł się dramatycznie zawiedziony gdy dowiedział się o naszych pieszych zamiarach pozdrawiam, F. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7601 Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 11:44 retro, chevrolet Bel Air z 1973 r bardzooo przyjmne autko Odpowiedz Link Zgłoś
water_lilly Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 13:27 W związku z tym,że miejcse ślubu i wesela dzieli ponad 80km,jedziemy klimatyzowaną limuzyną,lincoln town car,która zabierze nie tylko nas,ale jeszcze 2 pary świadków i dodatkowo jeszcze 2 osoby.Cały samochód pomieści 10 osób + dwaj kierowcy.Za dojazd do nas,na miejsce ślubu od nich (ok.40km) i potem na wesele,policzyli sobie...600pln. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena5 Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 17:42 ja jadę czarnym mercedesem kabrio lub cabrio ..czy jakos tam Odpowiedz Link Zgłoś
urraca79 Re: Czym do ślubu??? 29.07.05, 19:28 my raczej pojedziemy oplem astra mojego brata mam tylko nadzieje że nic się z nim nie stanie do października a jak coś to w zapasie jest audi mojej starościny a jednocześnie koleżanki z pracy stwierdziliśmy że po co mamy wydawać dodatkowe pieniądze jeśli w najbliższym otoczeniu mamy aż dwa samochody do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Czym do ślubu??? 30.07.05, 20:03 My jedziemy dużym fiatem, starym, ponad trzydzistoletnim. Już kiedyś pisałam o tym na forum i spotkałam się z zarzutem, że głupie żarty sobie stroję, bo nikt nie może być taki nienormalny, żeby jechać starym fiatem. Jednak tak właśnie będzie. Fiat jest biały, siedzenia ma czerwone, skórzane, bardzo stylowe . Wybrał go świadek, który jest miłośnikiem i znawcą starych samochodów. Wynajęcie go to prezent dla ans, więc nie wiem, ile ta przyjemność kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiowa Suuuper!!! 31.07.05, 10:07 Ja jestem za! Wolałabym jechać takim autem niż limuzyną! Uwielbiam takie retro klimaty! Albo garbusem w jakimś ekstra kolorze, albo fajną syrenką... Rozmarzyłam się Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo26 Re: Czym do ślubu??? 30.07.05, 20:53 Mercedes 260 D - 1938: www.muzeum-motoryzacji.com.pl/podstrony/galeria.php?rodzaj=samochody Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2501 Re: Czym do ślubu??? 31.07.05, 10:14 My będziemy jechać ciemno zielonym BMW. Będzie nas wiózł zaprzyjaźnioy sąsiad. A koszty to benzyna i myjnia. Kupiłam też śnieżnobiały stroik aby pięknie kontrastował ze zgniłozielonym autem. Powodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yonkaa Re: Czym do ślubu??? 31.07.05, 16:52 my jechalismy honda CR-V (terenowy) w kolorze zloty metalic, ozdobiona bialymi i pomaranczowymi kwiatami i wszyscy mowili ze wyglada super Odpowiedz Link Zgłoś
ostrygaa Re: Czym do ślubu??? 31.07.05, 21:13 a nikt nie chce bryczka jechac?? to jest moje marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Czym do ślubu??? 01.08.05, 15:06 mój narzeczony orzekł, że pojedzie wszystkim pod warunkiem, że nie będą tego ciągnęły żadne zwierzęta i nie będzie to lincoln ani nic w tym guście a tak zupełnie na poważnie - robimy skromny ślub, na który zawiezie nas swoim samochodem mój tata - będzie to VW Touran szary metalik - nam więcej nie potrzeba, poza tym w środku jest dużo miejsca, więc zmieszczę się z suknią Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Czym do ślubu??? 01.08.05, 15:12 MY - Mercedesem "S" z 2004 roku - dla nas bardzo wazna była klima + chłodzone fotele, które sparwią, ze sukienka mi sie nie pogniecie... Mam tylko problem ze swiadkami, bo mimo, ze zmieszczą sie tam jeszcze 2 osoby, to jak wiecie sukienka + ja = 2 osoby wiec zastanawiam sie czy świadków nie pusić z kolegą samochodem - Oplem Astrą. A jak Wy sobie z tym radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: Czym do ślubu??? 01.08.05, 15:18 My jechaliśmy srebrnym Lexusem.Ozdobiony był szafitowymi wstążkami i kwiatami w różnych kolorach a przeważał pomarańczowy.Wszystkim bardzo się podobało Odpowiedz Link Zgłoś