alfa156 11.08.05, 14:22 pytajcie może cos pomogę. I dużoooo szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzybunia Re: ja tez po -Kraków 11.08.05, 15:58 mam pytanie - gdzie mialas slub? a gdzie wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: ja tez po -Kraków 11.08.05, 15:59 Ślub u Franciszkanów, a wesle w Korzkwi. Odpowiedz Link Zgłoś
zu_a Re: ja tez po -Kraków 12.08.05, 13:11 Czesc to ja sie rzucam z pytaniami ) czy masz jakis uwagi dotyzcace korzkwi?? jest cos o czym trzeba koniecznie pamietac? jakie mialas ulozenie stolikow? kto dekorowal sale? czy wykorzystywalas kominki na jakies atrakcje albo posilki na goraco?? i jesli moge to bardzo, bardzo prosze o zdjecia, szczegolnie z wieczoru czy zapewnialiscie transport dla gosci ?? pzdr Zu ------------- Zaproszenia na Slub, Chrzest, Komunie i inne okazje drukarenkazu.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grzybunia Re: ja tez po -Kraków 12.08.05, 16:00 a ja dorzuce kolejna liste pytan - czy mialas fotografa, jesli tak to: czy jestes zadowolona? czy mozesz go polecic? co obejmowala usluga (sesje w studio, plenerze, kosciol i wesele do oczepin itp. oraz - ilosc zdjec, klisz, jakosc materialow itp.) gdzie kupowalas suknie - czy sa salony, ktore z jakis powodow odradzasz/polecasz? pozdrawiam, A Odpowiedz Link Zgłoś
kocikk Re: ja tez po -Kraków 12.08.05, 16:05 Ja bede miala slub u Dominikanow i wciąż sie zastanawim gdzie podstawic autobus dla gości - jak Wy to rozwiązaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_bw Re: ja tez po -Kraków 12.08.05, 20:36 hej to zagladnij na www.weselneforum.pl to jest forum dla osob z malopolski tam napewno sie przydadza nowe info co gdzie i jak pozdrowienia i gratulacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś