rrudi 13.08.05, 16:03 Czy znacie zespół Mayday z Lublina? Zastanawiamy sie nad tym zespołem i szukamy opinii, znamy go tylko z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narta_80 Re: Zespół Mayday z Lublina 15.08.05, 09:33 my sie nad nim zastanawialismy, ale ostatecznie stanelo na kapeli z warszawy. kontakt z mayday'em telefoniczny byl bardzo ok, potem niestety okazalo sie, ze sa zajeci, ale pomogli nam znalezc inny zespol, ktory spokojnie rowna sie z nimi poziomem i rozpietoscia repertuaru. chyba ok! i cena jak na "rynek muzyczny" byla srednia - w kazdym razie nie spadlam z krzesla jak krzykneli ile sobie zycza za oprawe wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
rrudi Re: Zespół Mayday z Lublina 16.08.05, 08:07 Dzięki za odp.My jutro podpisujemy umowę, ale jeszcze chce sie upewnić czy to dobry wybór. Zależy nam przede wszystkim na jakości, ceny w Lublinie sa podobne, za zespól uważany za dobry placi sie ok. 2300-2500.Wg mnie zepól jest najwaniejszy na weselu, juz wole oszczędzac na innych rzeczach... Muzycy z Maydaya to faktycznie bardzo mili i kulturalni ludzie. Czy może ktoś jeszcze zna zepól Mayday lub opinie o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: Zespół Mayday z Lublina 16.08.05, 09:14 witam tego zespolu nie znam ale mialam wesele 2 lata temu i naprawdę bardzo dobry zespól odbyliśmy wtedy kilka spotkań, chociaż mieliśmy trudności z szukaniem bo na co dzień mieszkamy w warszawie i znaleźliśmy zespól który za calą noc wziąl 1500 zl może ceny sie tak zmienily, ale tamci byli naprawdę bardzo fajni, kulturalni, grali tylko taką muzykę na jaką się umówiliśmy, bez żadnego disco polo gdybyś chciala kontakt to daj znac pozdrawiam i życzę udanego wesela Odpowiedz Link Zgłoś
paula_t Re: Zespół Mayday z Lublina 16.08.05, 12:59 jadis, czy możesz podać namiar na ten zespół? Bo ja właśnie jestem w trakcie poszukiwań jakiejś sprawdzonej,niezbyt drogiej grupy. Będę bardzo wdzięczna. Najlepiej na maila: pauciatur@wp.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sherry77 Re: Zespół Mayday z Lublina 24.08.05, 23:23 Witam! Czy mogłabyś przesłać mi namiary na ten zespół (sherry77@gazeta.pl)? Z góry dziękuje, doskonale wiem jak trudno jest szukać zespołu na odległość Odpowiedz Link Zgłoś
asiafirst Re: Zespół Mayday z Lublina 16.08.05, 09:31 witam, ja już jestem po. wesele miałam 13 sierpnia i właśnie grał na nim ten zespół i powiem szczerze było super. wszyscy goscie byli zachwyceni, muzyka rewelacyjna, my nie chcielismy przyspiewek i biesiady i wszystko było tak jak sobie wymarzylismy i jak ustalilismy. naprawde warto zainwestować w dobry zespól, na parkiecie cały czas ludzie tańczyli i naprawdę była super zabawa. jeszcze raz polecam, pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
purpurra Re: Zespół Mayday z Lublina 23.08.05, 22:15 witam serdecznie, bardzo prosze o namiary na zespol. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
rrudi Re: Zespół Mayday z Lublina 24.08.05, 08:10 Kontakt do zespołu: grupa-mayday@tlen.pl 601 270 695 - Tomasz Ipnar Jak najbardziej można napisać maila, od razu odpowiadają. Maja tez strone w internecie adres chyba www.mayday.com.pl, ale nie jestem dokładanie pewna. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ringsos Re: Zespół Mayday z Lublina 24.08.05, 15:08 Ja też jak najbardziej ich polecam. W sobote graja na naszym weselu w W-wie... Polecałam ich również mojej przyjaciółce i grali u nich w kwietniu. było naprawdę super!!! Fajnie grają, nie fałszują, nie wymyslaja swoich dospiewek i pan Tomek jest naprawde równym facetem. on prowadzi całą imprezę. Mam nadziję że u nas nie zawiodą. Bierzcie ich! Naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
rrudi Re: Zespół Mayday z Lublina 24.08.05, 15:15 Czekałam na taką opinie....dzięki, odetchnęlam troche z ulgą, bo my wzięliśmy ten zepół znając go tylko ze strony internetowej. mogłabyś napisać jeszcze jak się u Was spisali? Życzę udanego wesela i wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndzia123 Re: Zespół Mayday z Lublina 02.10.15, 22:52 Tak, znam ten zespół. Byłam na niejednym weselu, gdzie grali. Ostatnie było tydzień temu w Fokusie w Lublinie. Byłam zachwycona !!! i nie tylko ja... Nie ma się do czego przyczepić. Wesele zostało świetnie poprowadzone, goście nie schodzili z parkietu, wokalistka pięknie śpiewała. Polecam ten zespół każdemu, kto chce aby jego wesele było udane, a goście zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś