kb77 15.09.05, 18:09 ciekawa jestem co myslicie o tych sukienkach: www.linearaffaelli.com mnie sie podobaja bo moga byc zakwalifikowane jako klasyczne ale z pomyslem lub lekko odjechane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalicja Re: sukienki linea raffaelli 15.09.05, 19:19 Tak naprawdę to mało co widać... Oprócz tego, ze nie sa to suknie sztampowe. Trochę mi trudno ocenić suknię, z której widzę tylko dekolt... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: sukienki linea raffaelli 15.09.05, 20:01 Jakoś kiepsko ta strona się otwiera - strasznie niemrawo i miniatury nie chcą się powiększać, a szkoda - bo z tego co widzę fajne suknie Odpowiedz Link Zgłoś
alossa Re: sukienki linea raffaelli 15.09.05, 20:30 Dla mnie bomba,szczególnie podoba mi się ta z różą koło szyi.Jejku-dzięki za podanie tej strony,bo coś czuję,że w końcu coś mi się spodobało.Pozdrawiam! Ps. okna otwierają się po kliknięciu na multiplay. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: sukienki linea raffaelli 16.09.05, 17:04 klikam na multiplay ale i tak niemrawo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: sukienki linea raffaelli 15.09.05, 21:03 są _PRZEŚLICZNE_!!!!! Nie mam słów zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: sukienki linea raffaelli 16.09.05, 13:24 przesliczne sa!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: sukienki linea raffaelli 16.09.05, 17:18 są przecudne, zamierzasz je szyć, czy gdzieś się wybrać za granice, bo teraz sama nie wiem co zrobić, może wiesz jakie są ceny mniej wiecej, zdaje sobie sprawe, ze nie będą najtańsze dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: sukienki linea raffaelli 16.09.05, 17:28 moze mnie uda sie podac ceny. W przyszlym tygodniu wybieram sie na rekonesans sukien. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka_70 Prześliczne :-) 16.09.05, 18:12 Przyznam, że czegos takiego szukałam w polskich salonach i niestety nie znalazłam... Są prześliczne, jeśli cena nie gra dla Ciebie zbyt wielkiej roli to bierz Są cudne pozdrawiam, F. Odpowiedz Link Zgłoś
kb77 Re: sukienki linea raffaelli 16.09.05, 21:53 milo slyszec ze sie wam tez podobaja...sprawa wyglada tak. Nie ma ich chyba w PL niestety a mowilam w salonie ze Polska to swietny rynekMoze zaczne sprowadzac A tak z bardziej praktycznych rzeczy - kosztuja okolo 4tys zl ale sa ze swietnych materialow i lekkie. Albo mozna poczekac jak bede sprzedawac moja...po 31 grudnia (zdecydowalam sie na ta - 3 lub 4ta, ze stojka i kwiatkiem na biodrze . a strona faktycznie im czasem ciezko chodzi. pozdrawiam kaska Odpowiedz Link Zgłoś