juszma 16.09.05, 11:30 Witam! poszukuję zespołu na wesele 26.08.2006 w chełmie (koło Lublina proszę o pomoc! może znacie kogoś sprawdzonego? dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bajrys3 Re: poszukuję zespołu 27.09.05, 14:59 Witam Jeżeli jeszcze nie znalazłaś zespołu to mogę polecić taki ciekawy sextet z Łańcuta. Oni nazywają się BAYER JAZZ BAND i kieruje nimi taki facet po 40-ce, który kiedyś grał w zespole estradowym. Mają świetną pianistkę - studiuje na Akademii Muzycznej w Krakowie oraz saksofonistę - jest w średniej muzycznej. Pozostali członkowie zespołu chyba po jakiś szkołach muzycznych, ale spoko. Grają sporo aktualnych i starszych kawałków, ale najlepsze w ich wykonaniu są instrumentalne hity taneczne. Każdy set zaczynają jakimś standardem - świetne kawałki. Po ostatnim weselu wziąłem namiar na nich. I najważniejsze nie biorą za drogo. Nie robią także za długich przerw. Kontakt: MARCIN DOMKA - 606-256-915 Pozdrawiam Rysiek Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: poszukuję zespołu 27.09.05, 15:15 KAMERTON - 604 759 545 zaje przyjemny zespolik... 2 dziewczyny spiewające, 3 panów grających i jak trzeba śpiewających... BOMBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiafirst Re: poszukuję zespołu 27.09.05, 16:37 hej, ja już jestem po i z pełna odpowiedzialnością polecam ci zespół Mayday z Lublina. ja miałam ślub 13 sierpnia, było pół na pół starszych i młodych i wszyscy swietnie sie bawili. zespół uwzglednił moje sugestie dotyczace rodzaju muzyki i naprawdę muza była super. było super i do dzis znajomi mówią, że mielismy świetną orkiestrę. nie pamiętam ich strony ale chyba www.mayday.com.pl, znajdż w wyszukiwarce. pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
pysiekkk Re: poszukuję zespołu 29.09.05, 11:31 Zespół Eldorado poleca swoje usługi. Jesteśmy godni polecania jako zespół muzyczny, jeśli nie ma Pani zarezerwowanej ekipy moglibyśmy wszytsko uzgodnić, jeśli jest Pani zainteresowana wyślę próbkę naszych możliwości. Pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pysiekkk Re: poszukuję zespołu 29.09.05, 11:34 eldorado: pysiekkk@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
juszma Re: poszukuję zespołu 14.10.05, 11:08 wielkie dzięki za wszystkie posty! na pewno będę się kontaktować! póki co większośc zespołów jest już niestety zajęta ale szukam dalej! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś