Dodaj do ulubionych

suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie taniej

10.10.05, 10:31
sluchajnie wlasnie Pani ze sklepu mi powiedziala ze suknie ktore mi sei
podobaja kosztuje
jedna ponad 10tys
druga ponad 5 tys
kurcze kogo na to stac wiem ze sa piekne
moze wiecie cos o obnizkach albo jakis tam przecenach
no cena mnie powalila
pozdr

MIJA
Obserwuj wątek
    • majeczka34 Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 10.10.05, 10:41
      podobno madonna ma teraz wyprzedaż. zadzwoń dowiedz sie co gdzie i jak?
      • magdalllena.s Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 10.10.05, 11:03
        ja w Madonnie kupiłam 2 tygodnie temu sukienkę wartą 5000 za 1800.
        • mija4walles Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 10.10.05, 11:10
          taaaaaa ktorą
          no i gdzie w wawie
          ???????//
          ak kiedy wychodzisz za maz?????
        • klerken Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 10.10.05, 15:02
          dołączam się do powyższych pytań smile i dodaję swoje:
          Czy orientujesz się czy promocje obejmują wybrane modele czy całość?
          Kiedy rozpoczynają się promocyjne ceny?
          Czy modele z danego sezonu będą także dostępne np. za rok?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

• mija4walles Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 10.10.05, 15:18

akurat sie orientuje

wiem ze promocje dotycza poszczegolnych sezonow , wiemze juz si ezaczely i
            trwaja do konca grudnia

klerken napisała:

> dołączam się do powyższych pytań smile i dodaję swoje:
            > Czy orientujesz się czy promocje obejmują wybrane modele czy całość?
            > Kiedy rozpoczynają się promocyjne ceny?
            > Czy modele z danego sezonu będą także dostępne np. za rok?
            >
            > Z góry dziękuję za odpowiedź.
            >
    • monikaa13 Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 10.10.05, 12:14
      firmy które wymieniłaś robią przepięknie cudne sukienki, sama zresztą wiesz ale
      radzę moż eposzukac używanych lub innych, podobnych, bo oryginalne są
      faktycznie bardzo droge, ale piękne
      • evelisia Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 11.10.05, 07:34
        ostatnio odwiedzilam pewien salon w bialymstoku, w ktorym znajduja sie suknie
        la sposa. pani powiedziala ze koszt tych fajniejszych sukienek to ok 2650, sa o
        dobre kilkaset zlotych tansze niz w warszawie i czesto wlasnie stamtad klientki
        przyjezdzaja tu kupic suknie. wypozyczenie kosztuje 1000 zl - i to chyba tez
        nie jest specjalnie duzo smile
        • barbie4 st.patrick- białystok 11.10.05, 22:48
          z tym 1000 zł za wypozyczenie w Białymstoku (zapewne na Branickiego) to nie do
          konca tak, sa oczywiscie i za 1000, ale za nowe- koszt jest jednak wyższy.
          ja zapłaciłam 1800 zł.
          jednak goraco polecam ten salon, naprwade!! rewelacyjna obsługa, kulturalna
          grzeczna pani, ktora SŁUCHA, i nie ubiera w cos co jej sie podoba tylko spełnia
          zyczenia klientki. jest najlepszy sposród całej reszty białostockich salonów,
          ma klase, nie jest to szmatland.
    • oso_ondo Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 11.10.05, 12:02
      Halo! Ja mam suknie do sprzedania z pro novias, rozmiar 38. Kupilam ja w
      Madonnie z komisu za 1900. Jesli ktos bedzie zainteresowany, moge przeslac
      zdjecia. Jest wyczyszczona. Cena do uzgodnienia. Pozdrawiam
      • mija4walles Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 11.10.05, 13:09
        ja chce zdjecei na gazetowego
      • monintka Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 11.10.05, 14:15
        też chciałabym zdjęcie na gazetowegosmile
      • paolka25 Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 11.10.05, 20:39
        ja tez poprosze na gazetowego:paolka25@gazeta.pl
      • dorota_1234 Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 12.10.05, 20:37
        Też mam suknię ślubną kupioną (firma Maggio Rammatti Sposa) - nie ma zielonego
        pojęcia, jakie to są powiazania z La Sposa, ale jest prześliczna. Raz użyta,
        wyczyszczona do sprzedania. kupiona w sierpniu w salonie Cymbeline w Warszawie.
        Na rozmiar 38/40, wzrost 170. Bardzo chętnie sprzedam, na pewno się opłaci,
        mogę przesłać zdjęcia na priva.
      • paolka25 Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 13.10.05, 08:49
        Prosze o zdjecia na maila gazetowego.Pozdrawiam
      • stephka Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 02.11.05, 11:17
        proszę - podaj nazwę modelu tej sukni!
    • madzialenak Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 11.10.05, 20:51
      Ja tez poproszę fotkę na madzialena20@autograf.pl
      • ania-jak Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 01.11.05, 22:06
        ja rowniez poprosze zdjecia: ania-jak@gazeta.pl
    • oso_ondo Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 07.11.05, 14:25
      Czesc. Przepraszam wszystkich, ktorym nie wyslalam zdjec sukni. Jest juz
      sprzedana. Oferta nieaktualna. Pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan.
    • madziaga Re: suknie lasposa,st.patrick,pronovias gdzie tan 07.11.05, 19:29
      Ja tez poprosze madziaga@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka