nusia78 13.10.05, 17:00 Czy slub w Wielkanoc nie jest przesadą, a moze któraś z was też podjeła taka decyzje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Ślub w Wielkanoc 13.10.05, 18:05 Dlaczego przesada??? Przeciez to bardzo popularny okres na sluby. W tym roku akurat Wielkanoc byla w marcu, wiec troche wczesnie, ale od kwietnia to byl prawdziwy wybuch slubow)). Odpowiedz Link Zgłoś
nusia78 Re: Ślub w Wielkanoc 14.10.05, 09:24 Dzieki za pocieszenie, bo narazie to kazdy mnie negował ze swieta to swieta a terminów wesel jest dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
kania81 Re: Ślub w Wielkanoc 14.10.05, 19:59 My tez chcielismy slub na Wielkanoc, niestety ten termin jest juz zaklepany Wzielismy wiec sobie tydzien po Wilkanocy (22.04.06r) Odpowiedz Link Zgłoś
ashka29 Re: Ślub w Wielkanoc 14.10.05, 21:47 wcale nie a dlaczego? tym bardziej, ze to ruchome święto i nie narazacie się na świetowanie rocznic zawsze w święta. ja brałam ślub w kwietniu i jedna z rocznic wypadła właśnie na wielkanoc. było podwójnie świątecznie pozdrawiam .asiella Odpowiedz Link Zgłoś