cinius4 31.10.05, 09:57 Witam serdecznie !!! Czy ktoś z was słyszał o Rancho Emów. Bawiliście się tam a może było tam Wasze Wesele lub jakaś imprezka. Proszę napiszcie co sadzicie, podzielcie się doświadczeniami. Dzięki Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: Rancho Emów 31.10.05, 10:42 szybka rada - szukaj innej lokalizacji. jak chcesz mieć wesele w ghmm... burdelu, to Rancho polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
cinius4 Re: Rancho Emów 31.10.05, 10:44 Ależ mnie przestaszyl - napisz jakies konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Rancho Emów 31.10.05, 10:51 Dojazd dobry, szosą...potem piach...Nie za ciekawwy wygląd..takie swojskie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Rancho Emów 31.10.05, 11:03 Ależ proszę: Wawa-Radość - Klimatyczna 20 - "snack bar", a w sumie agentura. Ta sama właścicielka ma owe Rancho. Nie dyskredytuję miejsca, ale kilka osób, znajomych- właśnie tam się bawiło z panienkami. Nie musieli ich przywozić z Radości - były na miejscu. Spójrz zresztą na pokoje - nie trzeba mówić nic więcej. Jeśli szukasz miejsca, to pojedź kawałek dalej do hotelu Relax przy Woli duckiej na trasie do Lublina, ew. do sal przy tej samej trasie - przy Lotosie (skręt na Świerk - do 300 osób), ew. Delfin Wellness - Józefów - wał miedzeszyński. Odpowiedz Link Zgłoś
cinius4 Re: Rancho Emów 31.10.05, 11:06 Delfin Wellness troszke drogo bylam podobalo mi sie. Na trasie Lubelskiej jeszcze nic nie znalazłam. Bawiał się tak ktoś z Twoich znajomych. Mi sie podobał inny klimat - nie wiedziałam ze tam odywaja sie orgietki. Dla mnie to nie ma znaczenia bo jest możliwość wykupienia hotelu dla gosci.Wydaje mi sie ze nikt nam by nie przeszkadzal Odpowiedz Link Zgłoś
ewasza0862 Re: Rancho Emów 31.10.05, 12:18 ADRIAN NA JAKI ADRES MAILOWY MOZNA DO CIEBIE NAPISAC ZAPYTANIE? Odpowiedz Link Zgłoś