darkona 17.11.05, 10:43 Poszukuję dobrego fryzjera w Krakowie, który zrobi mi koka na ślub. Zaprząta mi to ostatnio głowe. Chodziłam po róznych salonach, ale albo kok się zburzy po paru godzinach, albo jest taki strzasznie wielki Bardzo dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutencja1 Re: fryzurka ślubna - Kraków 17.11.05, 13:32 ja robiłam w salonie roman na gołębiej 1 był spokojny i elegancki. na forum były chyba różne opinie na temat salonu ae ja kupiłam pakiet ślubny i byłam bardzo zadowolona, oczywiście musisz patrzeć w lustro i pilnować ale to chyba jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
evino Re: fryzurka ślubna - Kraków 17.11.05, 19:29 na ulicy Karmelickiej, po tej stronie co Bank Millenium, dwie lub trzy bramy dalej w strone pl. Inwalidow jest salon/gabinet pani Zieć, jest to takie centrum wizazu, ale jest rewelacyjne! Wiekszosc moich znajomych tam sie zarowno czesalo i malowalo i efekt za kazdym razem byl oszalamiajacy!!!!!!!!!!!!! niestety ta przyjemnosc kosztuje, ale warto, to przeciez raz w zyciu, bedziesz wygladac jak gwiazda filmowa! Odpowiedz Link Zgłoś
darkona Re: fryzurka ślubna - Kraków 20.11.05, 14:18 A może jakiś salon w okolicach nowej huty? Bardzo bym prosiła o informacje. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
olibarz Re: fryzurka ślubna - Kraków 06.11.15, 15:39 polecam upięcia ślubne i makijaż ślubny u Pani Sylwii Hubickiej w Krakowi. Ja z mojego wyglądu byłam bardzo zadowolona i cieszę się że trafiłam w jej ręce Odpowiedz Link Zgłoś
greek76 Re: fryzurka ślubna - Kraków 15.01.16, 11:09 Tak się składa, że ja na swój ślub robiłam sobie koka na bok. Koleżanka poleciła mi salon Pure Diamond i panią Sylwię. Fryzura wyglądała bardzo naturalnie na czym mi zależało. Odpowiedz Link Zgłoś
greek76 Re: fryzurka ślubna - Kraków 12.02.16, 09:41 Ja na swój ślub czesałam się w Pure Diamond - też robiłam sobie koka, tylko takiego na bok. Wyglądał bardzo naturalnie i przetrwał całą noc Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAM po raz n-ty 12.02.16, 11:08 Spamer nawet nie zauważył, że już wyciągał ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
agatagier Re: fryzurka ślubna - Kraków 06.07.16, 19:11 Black Pearl na Królowej Jadwigi, super salon Odpowiedz Link Zgłoś
beata_kru Re: fryzurka ślubna - Kraków 15.08.16, 20:20 Mi ladnego i trwalego koka zrobili w Black Pearl, naprawde bylam bardzo zadowolona. Salon jest przy ul Szlak, zaraz obok Politechniki Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś