Dodaj do ulubionych

Ślub cywilny :) Poznań

21.11.05, 18:13
Kurczę, zawsze myslałam, że cywilny to tylko w urzędzie trzeba.
A tu podczytuję sobie forum i dowiaduję się, że niekoniecznie smile

Więc chciałabym, żeby ślub odbył się poza urzędem.
Tyle tylko, że nie wiem gdzie bym chciała smile
Może podsuniecie mi jakiś pomysł?
Będę wdzięczna
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • najeli_1980 Re: Ślub cywilny :) Poznań 22.11.05, 08:30
      - w sali zamku?
      - w ogrodzie?
      - w lokalu?
      - w teatrze?
      - nad jeziorem?
      - na stadionie?
      - na rynku/placu?
      - w parku?
      • agulag26 Re: Ślub cywilny :) Poznań 22.11.05, 09:08
        a musi być w poznaniu czy może być okolica - ja miałam wesele w pałacu w
        Kobylnikach i myślę sobię że tam można by pieknie ślub zaaranżować bo pałacyk
        jak z bajki a i ogród ładnysmile albo w "Dwóch stawach" - nie byłam tam ale wiem
        że mają dosć szeroką ofertę takich imprez.na pewno będzie ładniej niż w
        naszym "cudnym"urzędzie.
        • iskierka4 Re: Ślub cywilny :) Poznań 22.11.05, 16:57
          Dziwi mnie Twoje pytanie bo wydawalo mi sie ze jak chce sie zrobic slub poza
          urzedem to ma sie juz upatrzone meijsce a nie ktos nam poleci. Ja mam takie
          jedno poza Poznaniem, las, woda, piekny widok i znacy ono dla mnie bardzo wiele
          bo tam sie zareczylismy. Ale nie bede ganiac gosci po trawie i lesie. Dlatego
          biezremy slub w Wadze i uwazam ze Waga jest piekna i ma swoj klimat. Slub jest
          zima wiec bez sensu jest robic slub w plenerze.

Pimyslelismy o lokalu gdzie bedzie przyjecie ale byloby to malo romantyczne i
          chcialabym aby przyszli znajomi do Urzedu ktorzy nie beda na przyjeciu (robimy
          przyjecie jedynie dla najblizszej rodziny na 20 osob). Wiec glupio byloby
          wypisywac zawiadowmienia: " slub odbedzie sie na trasie miast x a y, przy duzym
          kamieniu, serdecznie zapraszamy" wink

Mysle ze jesli nie macie takiego meijsca ktore dla Was wiele znaczy nie ma
          sensu wymyslc na sile.Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka