myszka217 21.11.05, 20:00 po długich poszukiwaniach w końcu wybrałam www.suknieagnes.pl/kolekcje/kol1-5-6.htm.Może ktoś wie jaka jest jej cena?Jak się Wam podoba drogie Panie i nie tylko ))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka217 Re: ocencie moją suknie 21.11.05, 20:06 przepraszam za drobny błąd www.suknieagnes.pl/kolekcje/kol1-5-6.htm teraz powinno być ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: ocencie moją suknie 21.11.05, 20:12 nie wiem jak w niej wygladasz, i jaka masz figure-bo jesli masz typowo kobieca, to moze cos z sukienek podkreslajacych te walory??bo ta to wg mnie taka typowa bombka.Nie jest tragiczna, ale niczym nie zachwycila-taka normalna. ale podkreslam, ze czesto jak sie zalozy to inaczej sie wyglada, wiec ciezko ze zdjecia-mozna wlozyc przeciez mniejsza halke Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_lola Re: ocencie moją suknie 21.11.05, 20:33 Suknia bardzo mi się podoba. Na szczupłą osóbke a zapewne taka jesteś, będzie pasowała idealnie. Do zmiany jedynie kolor - na biały. Jednak jak ślub to tylko biała suknia. Do tego jakiś śliczny bukiet, z róż białych i niebieskich na przykład, albo innych - w pastelowych kolorkach i będziesz pieknie wyglądać Pozdrawiam P.S. Męża porządnego wybierz - dobrze się zastanów - bo suknia mimo, że ważna nie jest najważniejsza )) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: ocencie moją suknie 21.11.05, 22:56 Hej a mozesz mi powiedziec orientacyjnie jak sie plasuja ceny suknii z tej firmy ??? Spodobalo mi sie kilka, a w Wawie jest tylko 1 salon wspolpracujacy... Zastanawiam sie czy oplacalo by mi sie udac po nie gdzies dalej Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii32 Allegro=sukienka 23.11.05, 10:09 tak sie składa ze troche przegladałam róznych stron i na allegro tez doszłąm okazuje sie ze to popularna firma w sukniach i jest ich sporo Sa oczywiscie tanie bo uzywane ale drogie Panie nie tylko-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: ocencie moją suknie 22.11.05, 08:17 Troche bezowata, raczej zwykła sukienka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agazyn Re: ocencie moją suknie 22.11.05, 09:06 Fajna klasyczna sukienka Nie rozumiem dlaczego teraz suknia ślubna powinna być "wydziwniona" lub "niebezowata" a najlepiej jak najoryginalniejsza. Co złego jest w takich klasycznych, w ktorych po prostu ładnie się wygląda? Nie czepiam się oczywiście osób wybierających suknie obecnie na topie czyli tu tiul, tam koronka, tu coś wisi itd, tylko uważam, że mówienie "zwykła beza" jest przesadą...Klasyka to klasyka a beza to chyba jednak więcej falban, tiulu, koronek a nie po prostu gorset i spodnica. To jest tak, jak z modnymi obecnie dziwnymi zdjeciami w dziwnych miejscach - nie zawsze to, co modne jest lepsze Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: ocencie moją suknie 22.11.05, 15:23 taka zwykła normalna, błąd że nie ma ramiączek, jak dla mnie muszą byc a co do ceny to dziwi mnie że nie wiesz, moze to świadczyc o tym , ze jej jeszcze nie przymierzałaś a to błąd, bo jak ją przymierzysz to moz esię okazac że zupełnie ci nei pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: ocencie moją suknie 22.11.05, 21:06 Uwazam, ze jest niezla, bo nieprzekombinowana, i nie musi byc wcale biala. Natomiast rowniez radze ci jak najszybciej przymierzyc, bo zdjecie modelki a ty w sukni to dwie zupelnie rozne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii32 Re: suknie do wyboru 23.11.05, 10:15 trafiłam na strone www.uslugislubne.pl/suknie/ mozesz wybrac sukienke potem dokłądna nazwe jej i szukac cennika sa w sieci inna sprawa ze tutaj jest swietna stronka gdzie Panie po slubie sprzedaja swoje kreacje nabyte włąsnie w takich salonach-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś