Dodaj do ulubionych

wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

19.12.05, 18:34
kochane dziewczynki, które wychodzicie za mąż w wakacje 2006 czy macie juz
sukienkę na ten dzień? chociaż wbraną upatrzoną?jesli tak podzielcie się ze
mną zdjęciem bądz opisem. napiszcie gdzie kupiłyscie,szyłyscie znalazłyscie
taki model. Ja jestem w kropce nie moge znależć nic co by mi odpowiadało.
Kolekcje pronovias,cymbeline ect. są jak dla mnie za bardzo ekstrawaganckie
takie mało ślubne a mi się marzy suknia bielutka z szerokim, bufoniastym
dołem i gorsetem ... taka banalna, zwykła lecz piękna zarazem; pomózcie gdzie
takiej szukac?
Obserwuj wątek
    • zuzakejna Re: wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.05, 21:55
      Jestem wakacyjną panną młodą i rozumiem Cię doskonale. Mi się udało mam już
      suknie - kupiłam z kolekcji cymbeline, wyprzedaż modeli 2005. Kupiłam zupełnie
      coś innego niż zamierzałam, bo właśnie w tej wymarzonej sukience wyglądałam
      koszmarnie. Suknie można ocenić dopiero po przymierzeniu. Więc radzę pobiec
      szybko do salonu - 50% obniżka może ułatwi Ci wybór i szukaj i przymierzaj -
      jesteś przyszła Panną Młodą możesz wybierać, przebierać to jest Twoje prawo!
      Dodam tylko, że nie chcialam nawet przymierzyć tej sukienki w której stanę na
      ślubnym kobiercu, po namowie przyjaciółki przymierzyłam i ... dopiero wtedy
      stwerdziłam, że to suknia w której wyglądam szałowo, a nie jak Kopciuszek przed
      balem. Owocnych poszukiwań!!!
      Szczęślwa właścicielka sukienki smile
    • afrodyta.karambolo Re: wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.05, 21:58
      A skąd jesteś?
      • zuzakejna Re: wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.05, 22:56
        z Torunia, polecam salon na Małych Garbrach 10
        • verhextekw Re: wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.05, 17:10
          My w czerwcu. Podobnie jak Tobie niezbyt przemawiają do mnie suknie w salonach,
          zwłaszcza tych najbardziej popularnych jak pronovias i cymbeline (chociaż jedna
          z sukienek z pronoviasa na 2006 absolutnie mnie powaliła, niestety nie
          widziałam jej w żadnym saloni i nawet nie wiem czy by mi w niej dobrze było),
          też marzę o sukience z bufiastym dołem i taką właśnie będę mieć - materiał już
          znalazłam, w styczniu zaczyna się szycie.
          • adzi25 Re: wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.05, 22:02
            Ja slub na poczatku lipca-czekam na nowe kolekcje i mam nadzieje ze juz w
            styczniu cos znajde. Ja wlasnie chce cos innego, za to absolutnie nie chce
            takiej klasycznej-o dziwo mojej mamie tez od razu spodobaly sie Cymbelinesmile
            a co do takich klasycznych slubnych, ze tak powiem, to mysle, ze w kazdym innym
            salonie beda takie-np z sicerity-to z tych bardziej znanych..
    • lamciad Re: wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.05, 16:28
      U mie juz suknia dawno kupiona i wisi u rodzicow,zeby mnie nie korcilo
      codzienne przymierzaniesmileWiem,ze moglam kupic pozniej,ale zakochalam sie w tej
      sukni i tyle.
      suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=3&poz=162
      • mloda83 Re: wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.05, 09:49
        Czy możesz mi napisać ile płaciłas za tą suknię?
        • lamciad Re: wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.05, 12:08
          Służę pomocą.Otoż mi się trafiła ta suknia na rynku wtornym i dlatego kupiłam
          tak wczesnie.W salonie po negocjacjach powiedzieli mi,ze kosztuje 5200zl,ja
          zaplacilam 2700zl.Trudną ją znalezc,by kupic od kogos,bo sprzedano ich bardzo
          malo(w Warszawie w ciagu roku sprzedano tylko 3szt.).Ostatnio widzialam na
          allegro,wiec jesli Cie interesuje to tam poszukaj.
          Pozdrawiam
          • lamciad Re: wakacyjne panny młode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.05, 12:12
            Wklejam ogloszenie z allegro(moze jeszcze nie sprzedana):
            Sprzedam przepiękną suknię Barcenas z hiszpańskiej kolekcji Pronovias. Wykonana
            z pięknego, lekkiego jedwabiu w kolorze ecru z motywem nieregularnego kwiatu
            róży wyszytego delikatną, złotą nicią. Bardzo plastyczna i oryginalna, a dzięki
            tkaninie także bardzo wygodna. Rozmiar 36/38; wzrost 170/172 cm; w bardzo
            dobrym stanie (po pralni chemicznej). Długi welon gratis. Do obejrzenia w
            Warszawie, kontakt pod numerem 600 285 142.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka