Dodaj do ulubionych

DO MODERATORA !!

28.12.05, 12:00
Przepraszam za Caps, ale chcę, żeby mój post był widoczny pośród setek postów
wyciąganych po kolei przez węgierkę, słoneczko, a teraz katarzynę_zd...
Zaiste, ktoś się świetnie bawi... rozumiem, ferie w szkole, wieje nudą...

Rozumiem, że osoba, która sobie umila czas wyciąganiem 100 postów na minutę
ma zbyt niski poziom inteligencji, żeby do niej trafić, dlatego też uprzejmie
proszę moderatora o blokowanie takich pajaców...

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • vinea Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:03
      up

• vinea Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:09
      up
      • aqa11 Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:11
        Zgadzam się. Czy ktoś zareaguje? Przecież nie można nic poczytać, same stare
        posty!!!
    • wiki20051 Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:12
      RANY!!!!!! co sie porobiło na tym forum.

jestem za tym, zeby było ono zamkniete i nie wszyscy mieli tu dostep.
      bo po co tu takie trolle
      sad
      • katarzyna_zd Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:13
        CENZURA
        • wiki20051 Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:15
          jaka cenzura????????????
          po co wywlekasz te wszystkie stare watki?????????
          żebys jeszcze cos madrego w nich napisała, ale jedyne co robisz to wysyłasz
          puste posty, dajesz znak zapytania lub poszesz, ze sie z nim zgadzasz.
    • katarzyna_zd Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:12
      przegladm wszystkie posty, mam prawo odpisywac w kazdym, tak samo jak Ty masz
      prawo pisac, nie naruszam regulaminu forum, nie obrazam nikogo, nie obrazma
      Ciebie, przeciez to jest cenzura.

Nigdzie nie ma napisane, ze kazdy uzytkownik forum, moze w ciagu 1 dnia napisac
      3 posty, inaczej beda kasowane.

Dzisiaj mam onternet to pisze, jutro moze miec nie bede.

Pozdrawiam i chyba te nerwy to z przejedzenia.

• vinea Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:15
        no widzisz, jak już pisałam... tu chodzi o pewną inteligencję, której niestety
        Ci brakuje. Nikt nie pisze, że nie masz PRAWA pisać, piszemy tylko, że
        zaśmiecasz to forum. Widzisz różnicę?

Twoje posty nie wnoszą nic konstruktywnego. Cała nadzieja w tym, że "Dzisiaj
        mam onternet to pisze, jutro moze miec nie bede"...
    • lady_of_avalon Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:12
      POPIERAM W 100%!!!!!!!
      Dafni ratuj!!!!
      • katarzyna_zd Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:13
        RATUJ nie chca mnie tutaj.

Prosze o wytyczne na ile postow moge odpiswac?
        • lady_of_avalon Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:15
          Na żaden!!!!!!
          Jedyna nadzieja że jutro ją od Internetu odetną!!!
          • katarzyna_zd Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:18
            A kto dal Ci prawo wyznaczac mi granice?

To ja zabronie Ci pisac na tym forum, bo nie podoba mi sie Twoj pozniom wypowiedzi.
            • vinea Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:21
              Oj Ty chyba naprawdę masz kłopoty ze zrozumieniem... Ja tylko powtórzę (chyba
              za lady, jeśli się mylę, to przepraszam) jakże cenną wskazówkę: wątki MOŻNA
              czytać nic do nich nie dopisując. Jak widać nie dla wszystkich było to jasne.
              • katarzyna_zd Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:23
                a jesli chce to moge odpisac> czy mam sie Ciebie zapytac?
              • wiki20051 [...] 28.12.05, 12:23
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • katarzyna_zd Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:27
                  widzisz, pisalam moze bzdurnie tak jak stwierdzials nie znajac sie na niczym,
                  ale nikogo nie obrazila, a Ty wielce wyksztalcona osobo obrazilas mnie i kto
                  teraz jest glupi.

mimo wszystko pozdrawiam
                  • wiki20051 Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:30
                    katarzyna_zd napisała:

> widzisz, pisalam moze bzdurnie tak jak stwierdzials nie znajac sie na niczym,
                    > ale nikogo nie obrazila, a Ty wielce wyksztalcona osobo obrazilas mnie i kto
                    > teraz jest glupi.
                    > mimo wszystko pozdrawiam

a gdzie ja napisałam, ze jestem wykształcona czy nie jestesm?????????

a głupota i inteligencja wcale nie musza iśc w parze z wykształcenie.

• aqa11 Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:17
          Jak chcesz coś napisać to z sensem a nie :"ale to juz byl taki post". Wtedy nie
          zaśmiecisz forum, albo odpowiadaj wnosząc coś do tematu!!!
          • katarzyna_zd Re: DO MODERATORA !! 28.12.05, 12:19
            no ale skoro juz byl taki post to pisze, stram sie

przepraszam jesli mi troche nie wyszlo
    • dafni MODERATORKA MA PROBLEM 28.12.05, 13:33
      Czy ktoś może mi powiedzieć co jest grane?
      • wiki20051 Re: MODERATORKA MA PROBLEM 28.12.05, 13:42
        juz tłumacze smile
        chodzi o to, ze od jakiegos czasu na forum pojawiaja sie osoby, które wywlekaja
        mnóstwo starych watków i podnosza je do góry. najgorsze jest to, ze w danym
        watku nie posza nic wartosciowego ani konkretnego na dany temat. bardzo czesto
        posty sa puste, jest w nich sam wykrzyknik lub autorka watku obraza inne osoby.

autorami tych postów sa: wegierka111, słoneczka i katarzyna_zd

stałym bywalcom forum chodzi o to zeby popzbyc sie forumowego trolla. ktory
        robi tylko zamieszanie.
      • miracle_girl Re: MODERATORKA MA PROBLEM 28.12.05, 13:43
        Jasne smile problem jest taki, ze pojawila sie osoba, ktora wywleka wszystkie
        watki, odpisuje pustymi lub nic nieznaczacymi odpowiedziami. Robi sie wieli
        balagan. Tak wiec bardzo sie nudzi: wegierka111 , katarzyna_zd , spamkiller9.
        Prawdopodobnie to jedna osoba.
        • gregorianek Re: MODERATORKA MA PROBLEM 28.12.05, 14:05
          A mnie zawsze wkurzały "stałe bywalczynie" forum wkręcaja nosa do każdego
          tematu niekoniecznie sie znając na rzeczy...robia z siebie wielkich ekspertów,
          bo przeżyli już ras swoje weselicho...ech
        • dafni Re: MODERATORKA MA PROBLEM 28.12.05, 14:05
          Rozumiem, tylko że ja mam związane ręce. Nie mogę takich wątków usuwać bo nie
          naruszaja regulaminu forum. Wydaje mi się że rozwiązanie jest tylko jedno -
          ignorowanie osób które robią zamieszanie. Kiedyś były już na forum spore
          problemy z kilkoma trollami, ale tacy ludzie mają to do siebie że znikają
          równie nagle jak się pojawili.
          • twitti Re: MODERATORKA MA PROBLEM 28.12.05, 15:33
            Wyciaganie starych watkow nie jest czyms zlym, jesli sluzy dodaniu czegos
            ciekawego do niego! jesli tylko napisam tak lub nie to nie ma sensu!
            • twitti Re: MODERATORKA MA PROBLEM 28.12.05, 15:46
              I dodam od siebie, ze nie wszystkie posty dziewczyn byly puste i nic nie
              znaczace! tak wiec chyba czas skonczyc ten "najazd" na nie bo szczerze mowiac
              Stale Bywalczynie juz przegiely! ale to moje zdanie!
              • wiki20051 Re: MODERATORKA MA PROBLEM 28.12.05, 17:05
                twitti napisała:
                > I dodam od siebie, ze nie wszystkie posty dziewczyn byly puste i nic nie
                > znaczace!

no faktycznie, srednio na 10 postów w 2 było coś wiecej niż znak zapytania lub
                odpowiedz typy: tak - nie. w tych postach gdzie gdzie juz cos napisała (nie
                napisały, bo to była jedna i ta sama osoba) było obśmiewanie lub dogryzanie
                innym.

> Stale Bywalczynie juz przegiely! ale to moje zdanie!

z tymi stałymi bywalczyniami to biore do siebie ponieważ ja uzyłam takiego
                okreslenia i chciałabym sie dowiedziec z czym przegiełam????
                ja sledze to forum od ponad 4 miesiecy i do dzis wypowiedziałam sie tylko raz
                (mozesz to sobie sprawdzic) po pierwsze dlatego, ze chciałam tylko poczytac
                interesujace mnie watki a po drugie nie miałam nic madrego ani konstruktywnego
                do dodania.
                wyobrażasz sobie jak wygladałoby to forum, gdyby kazdego dnia nowi uzytkownicy
                podnosili do góry po 50 watków w ciagu godziny nie dopisujac do nich absolutnie
                nic godnego przeczytania (no bo czy faktycznie konieczne jest dopisanie do
                watku: "jakie obraczki wybrać" odpowiedzi: najlepiej okragłe?)

a do nowych bywalczyn (bywalczynu!!) tego forum nikt nie miałby zadnych
                pretensji gdyby korzystały z tego forum tak jak wszyscy. tu tak jak i wszedzie
                obowiazuja pewne zasady.

wiec z tym przegieciem to sie zastanów do kogo to powinno byc skierowane, bo w
                sumie czuje sie obrażona przez ciebie. wydaje mi sie, ze nie czytałas tych
                postów przez które na tym forum zrobiło sie tak nieprzyjemnie.
                • twitti Re: MODERATORKA MA PROBLEM 28.12.05, 21:58
                  tylko szkoda ze jak nowa osoba zadaje pytanie, byc moze poraz setny to
                  wszystkie odsylacie je do staroci... same nie wiecie czego chcecie... z reszta
                  jak dla mnie to zrobil sie problem z niczegosmile pozdrawiam
                  • olla251 Re: MODERATORKA MA PROBLEM 30.12.05, 13:12
                    PRZECZYTALAM WYPOWIEDZ NA FORUM OD WEGIERKA 111 I UWAZAM ZE TAKIM ZDANIEM NIE
                    MOZNA OBRAZAC CZYJEGOS GUSTU SUKIENKI HASLEM {ALE WIOCHA}WG.MNIE OBRAZA TO
                    LUDZI MIESZKAJACYCH NA WSI A TO NIE LADNIE MOGLA UZYC INNEGO ZDANIA TYPU ALE
                    BEZNADZIEJA ITP
                    JA POCHODZE Z WIEKSZEGO MIASTA ALE BARDZO CENIE LUDZI MIESZKAJACYCH NA WSI
                    WIEC TA INFORMACJA DO WEGIERKA 111 ZANIM COS NAPISZESZ TO TO PRZEMYSL BARDZO
                    DOKLADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka