kaluha 10.01.06, 17:02 a ja szukam kogoś, kto nauczy nas tańczyć - w Poznaniu, a najlepiej to w Swarzędzu. możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda_79 Re: nauka tańca - Poznań 10.01.06, 20:05 kaluha napisała: > a ja szukam kogoś, kto nauczy nas tańczyć - w Poznaniu, a najlepiej to w > Swarzędzu. możecie kogoś polecić? my też jesteśmy ze Swarzędza i mamy ten sam problem, a ślub już w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: nauka tańca - Poznań 11.01.06, 11:16 no właśnie......w czerwcu...... jak coś znajdziecie ciekawego, dajcie znać, co? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta_k Re: nauka tańca - Poznań 11.01.06, 16:59 My chodzilismy na prywatne lekcje do Kasi Prais - spróbuj poszukać namiarów w necie. Jezeli nie znajdziesz, postaram sie odgrzebac do niej numer. Bylismy bardzo zadowoleni - oboje jestesmy raczej antytalenciami tanecznymi, a Kasi udalo sie jednak cos z nas wykrzesac i to w bardzo milej atmosferze Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: nauka tańca - Poznań 11.01.06, 20:13 proszę, proszę....znajdź ten numer....My oboje jesteśmy jak dwa klocki drewna, a taniec nam wychodzi jak jakaś parodia... Gdybyś znalazła, bardzo proszę wrzuć mi na mejla.....z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
yonkaa Re: nauka tańca - Poznań 11.01.06, 21:21 www.waszslub.pl/Szko%B3y-ta%F1ca/10-0-0-574-0-0.html Odpowiedz Link Zgłoś