asia19815 16.01.06, 20:27 Co myślicie o sukienkach z Kariny? Kolekcja Exclusive model Silver i Betty oraz kolekcja classic model Azalia i Kornelia ? Na te ostatnią to choruję, ale jeszcze nie przymieżałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia19815 Re: 4 suknie do oceny 16.01.06, 20:28 www.karina.net.pl/ Jeszcze link sorry Odpowiedz Link Zgłoś
aanetta20 Re: 4 suknie do oceny 16.01.06, 20:42 Mi osobiście sie nie podobają, jakos nie w moim stylu.... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: 4 suknie do oceny 16.01.06, 20:51 Oglądałam i oto moja opinia /nie biesz jej do końca na serio w końcu to tobie ma się podobać nie nam/ Betty - zastanów się czy chcesz tren bo tak naprawde podobno lepiej bez, widziałam już motanie się panny młodej z trenem i ja nie chcę Góra jest ładna dół mi się troche nie podoba zwłaszcza ziana z tego miętego w to drugie Silver- to samo góra o.k dół jest nie w moim guście Azalia - na odwrót dół jest b. ładny góra nie - te wzory są zbyt symetrycznie ułożone Kornelia - dół nie,góra o.k Ale mnie podobają się gładkie spódnice dlatego mi nie odpowiadają te trzy Nie podobają mi się te warstwy Ogólnie wszyskie są ładne za wyjątkiem ostatniej. Ja bym połączyła dół Azali z górą Silver Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnsoc5 Re: 4 suknie do oceny 16.01.06, 23:01 mam nadzieje, ze słowo " przymieżałam" (!!!) napisałas w ten sposób tylko przez pomyłkę....a suknie, no cóż, nie wmoim guście, ale Ty mas sie w nich czuć dobrze, nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: 4 suknie do oceny 16.01.06, 23:10 Silver - trochę za dużo tego na spódnicy Betty - jw. Kornelia - najładniejsza z tych, co to mają bogaty dół Azalia - gdybym miała wybierać z tych czterech, to bym wybrała właśnie ją, ale tak naprawdę bardzo podoba mi się z niej tylko dół. Ale nie sugeruj się, na pewno mamy inne gusty, bo mi się najbardziej podoba Monice z kolekcji Exclusive. Odpowiedz Link Zgłoś
orangewhatever Re: 4 suknie do oceny 17.01.06, 11:10 Monice jest rzeczywiście bardzo ciekawa, i ten kolor... a pozostałe niestety kompletnie nie w moim guście. ewentualnie może Azalia - dół ładny, tylko niepotrzebnie ten hafcik na gorsecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasila Re: 4 suknie do oceny 16.01.06, 23:38 silver i betty to również moje typy jeśli chodzi o azaliai kornelia, to raczej nie mój styl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: 4 suknie do oceny 17.01.06, 10:24 żadna z tych sukienek mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: 4 suknie do oceny 17.01.06, 11:14 nie podobają mi się, zbyt strojne, za mało eleganckie Odpowiedz Link Zgłoś