perla 27.02.04, 19:47 Kilka godzin temu byłem jeszcze na Roztoczu. Ale tam zima jest. Drogi zasypane, puszcza biała. Cudo. Co roku jestem kilka razy tam. W lecie będę miesiąc. Tam dobra energia jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiatlo Re: wróciłem z Roztocza właśnie 27.02.04, 22:06 perla napisał: > Kilka godzin temu byłem jeszcze na Roztoczu. Ale tam zima jest. Drogi > zasypane, puszcza biała. Cudo. > Co roku jestem kilka razy tam. W lecie będę miesiąc. Tam dobra energia jest. Zazdroszczę Ci. Ja z nad Pacyfiku nie mam tak blisko i łatwo... Odpowiedz Link
users1 Re: wróciłem z Roztocza właśnie 27.02.04, 22:16 Szkoda Światło, a jest co podziwiać, choć i Pacyfikowi nic nie brakuje, ale gdzie tam mu do Roztocza )) Pozdtarawiam W.2 Odpowiedz Link
januszx Re: wróciłem z Roztocza właśnie 28.02.04, 09:39 Piękne jest Roztocze mroźną styczniową czy lutową porą , pola , lasy w zimowej szacie od lat przyciągaja moja uwagę i maja ten szczególny czar który niedmiennie urzeka ...na wycięczkę w okolice Górecka ... napewno znowu się wybiorę pozdrawiam J Odpowiedz Link
czuk1 Re: wróciłem z Roztocza właśnie 02.03.04, 13:43 perla napisał: > Kilka godzin temu byłem jeszcze na Roztoczu. Ale tam zima jest. Drogi > zasypane, puszcza biała. Cudo. > Co roku jestem kilka razy tam. W lecie będę miesiąc. Tam dobra energia jest. > Za te słowa potwierdzajace atrakcyjnośc Roztocza - dzięki. M Odpowiedz Link