monica.d6 22.01.06, 22:14 Nasz slub w lipcu. Chcemy sale stroic sami(bo to niezla frajda). I chyba w tym lokalu musz byc balony. Ale chce,zeby to eygladalo fachowo.Gdzie znalezc porady jak mozna ukladac balony. Moze jakies ciekawe pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basialek Re: wystrój sali 22.01.06, 22:58 www.gimbla.pl/forum/pokoje/viewtopic.php?t=19345 tu powinnas znalesc coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak71 Re: wystrój sali 22.01.06, 23:46 kobieto, to może być frajda ale do pewnego momentu, zaufaj fachowcom. W pewnej chwili możesz zwątpić i mieć wszystkiego dość, dzień przed ślubem będziesz myślała o czymś innym niż dekoprzcja sali, albo jak ta dekoracja jest kiepska, zleć to lepiej komuś kto się na tym zna i odżałuj parę stówek,a będzeisz miałe laepsze samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: wystrój sali 23.01.06, 08:06 Pewnie, jeżeli sprawia Ci to frajdę i masz duże wyczucie estetyki - rób sama! To jest fajna sprawa! ja absolutnie nie mam na to czasu i nie mam pewności, że zrobię wszystko sama tak jak być powinno -znalazłam firmę, która idealnie potrafiła wstrzelić się w moje potrzeby. Ale jak jesteś pewna, że sobie poradzisz...ale dlaczegobalony??? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
asik81 Re: wystrój sali 23.01.06, 08:13 A może znacie jakieś godne poecenia firmy zajmujące się dekoracją sal,kościołów i aut do ślubu.Tylko może coś innego niż w ślubnej prasie?Jakieś orientacyjne ceny,bo nie wiem ile coś takiego może kosztować. pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: wystrój sali 23.01.06, 08:20 Oj, ceny pewnie są rózne, zależnie ot tego jak dekoracja będzie wyglądać. Ja za dekorację sali(ale jest to super oryginalny wystrój - bez balona, ciekawe pomysły) + dekoracja kościoła 1500zł-2000zł. Dzwoniąc po rożnych firmach - było różnie od 900zł ale fe - bez pomysłu i takie "amerykańskie gnioty projektowe" )A ja akurat zwracam na takie rzeczy uwagę Pisz do mnie na meila jak chcesz. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
monica.d6 Re: wystrój sali 23.01.06, 10:43 Ja juz bralam udzial w strojeniu sal razem z przyjaciolmi.I wcale nie bylo tak zle. Kazdy ma jakis ciekawy pomysl. No ale dobrze miec juz wczesniej wszystko zaplanowane.Stroilismy czwartek-piatek do poludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: wystrój sali 23.01.06, 14:32 My z mężem sami dekorowaliśy nasza salę. Pomagali nam nasi najbliżsi. Wyszło ślicznie. A tak musiałabym wydac kupę kasy na dekoratora. polecam targi ślubne organizwane co roku w większych miastach. Tam podpatzryłam większość pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
monica.d6 Re: wystrój sali 23.01.06, 18:14 Wlasnie!!!!Chociaz jeden glos za tym,ze warto stroic sale samemu i to wielka frajda!! Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: wystrój sali 23.01.06, 12:52 wow super stronka i ile linków...dzięki dzięki dzięki Odpowiedz Link Zgłoś