agab28 03.02.06, 10:14 Czy któras z Was szyła tam sukienkę? Wiecie może czy sa jakies ciekawe modele są na 2006? Musze sie wybrac ale niestety ciagle brakuje mi ciagle czasu i mam dosyc daleko. ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_t Re: Pracownia "Julia" w Ząbkach 03.02.06, 10:33 widziałam ich stoisko na targach na torwarze, na tle innych wypadli najslabiej, katalog zdjęc jaki posiadali był bardzo kiepskiej jakości, ale z tego co wiem ceny mają bardzo przystępne do 1 000zł można kupić suknię. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Pracownia "Julia" w Ząbkach 03.02.06, 11:43 hmmm przejrzałam ich katalog na targach , bo słyszałam ze sa tani, ale kiecki tak badziewne że odpusciłam tam wyprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Pracownia "Julia" w Ząbkach 03.02.06, 12:00 moja 'dalsza' znajoma szyła tam suknie. 3 tyg przed ślubem zmieniała krawcową, była b. niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
adzik27 Re: Pracownia "Julia" w Ząbkach 03.02.06, 14:06 pewnie zależy jakie kto ma wymagania. Moja koleżanka tam szyła i była bardzo zadowolona. za suknie i dodatki zapłaciła 1100 zł. Najlepiej chyba tam pojechać i na własne oczy zobaczyć sukienki. poza tym oni wstawiaja sukienki do salonów na Targowej do Białego Raju na pewno. Aha jak chcesz tam pojechac to nie rób tego w sobotę tylko z rana w tygodniu. W sobotę jest duzo ludzi. (tak mi powiedziała właścicielka na targach i ta koleżanka która szyła tam kieckę) Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Pracownia "Julia" w Ząbkach 03.02.06, 14:39 to ja już nie wiem. mi się w białym raju suknie podobały. chociaż moze aż tak sie nie przyglądałam bo to był drugi salon, który odwiedziłam i zachwyciła mnie obsługa tak bardzo, że skierowałam słowa uznania do właścicielki. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_kalibanka Re: Pracownia "Julia" w Ząbkach 03.02.06, 14:30 też mam znajomą, która szyła tam suknię. Kiedy słuchałam opowieści, byłam zainteresowana wyprawą i sprawdzeniem, co też tam szyją. Kiedy jednak zobaczyłam gotową suknię -opadły mi ręce. Może faktycznie tanio, ale co z tego....skoro była to jedyna zaleta tegoż projektu. Zniechęciłam się i tam z pewnością nie pojadę, zwłaszcza, że nie chodzi mi o wybór i dopasowywanie z tego co mają, tylko o realizację mojego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
adzik27 Re: Pracownia "Julia" w Ząbkach 03.02.06, 15:56 Nie tylko "Julia" wstawia tam suknie. Mi też podobało się w Białym Raju, obsługa super i tam na 100% zamówie suknię (suknia jest firmy Stella) Odpowiedz Link Zgłoś