annanaba 03.02.06, 15:40 czy ktoś był na weselu w tej restauracji???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: restauracja mezalians 03.02.06, 15:42 fajna - przez ulicę z cmentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: restauracja mezalians 03.02.06, 15:45 ale czy byłeś/aś tam na weselu bądz na podobnej imprezie? jeśli tak to jak było Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: restauracja mezalians 03.02.06, 17:24 Nazwa odstreczyłaby mnie od urządzania tam ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: restauracja mezalians 03.02.06, 19:20 Nazwa rzeczywiście wymiata. Też bym się bała zrobić wesele w takiej restauracji - że mi goście poumierają ze śmiechu )) Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: restauracja mezalians 04.02.06, 15:17 ... przynajmniej będą mieli potem blisko, żeby udać się na "spoczynek" nie, nie byłem tam na imprezie. Przejeżdżałem obok, jak jechałem grać ludziom na przyjęciu ślubnym w Wołominie. Tego samego wieczoru koleżanka Gusia miała wesele w domu weselnym w Wołominie - sala na piętrze, obok jakaś stacja benzynowa - jakoś daleko sie jechało.... Za to zamknięty parking dla gości, duża sala, nowe to było itp. jedyna niedogodność, to że na wysokie piętro właziło się po dłuuuugich schodach. Niechby ktoś zawiany schodził, to kurs akrobaatyki schodowej murowany) Odpowiedz Link Zgłoś
anna7755 Re: restauracja mezalians 08.06.06, 15:43 słyszałam, że jest w niej bardzo sympatycznie i gustownie, nie jest to typowa sala weselna, ma swój urok. Odpowiedz Link Zgłoś