mobb Re: I znów od doby nic... 28.02.08, 20:49 fakt, nie chca pisac dziady...(i dziadówy) Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: I znów od doby nic... 29.02.08, 08:50 bo pewnie piszą w naszej klasie ? Skanuja zdjęcia z domami,samochodami, egzotycznymi wycieczkami, dziciakami i czym tam jeszcze i zwyczajnie nie majo czsów na takie konające forum :( manio dziadowski Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: I znów od doby nic... 29.02.08, 08:58 raczej nie, euforia zwiazana z 'nasza-klasa' chyba juz opadla i w moich klasach raczej stagnacja, calkiem jak tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: I znów od doby nic... 29.02.08, 09:00 No wlasnie. Bo ile mozna? :) Mobb, a ktora to Twoja klasa? :PPPP I dlaczego tak nagle poczerwieniales? Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: I znów od doby nic... 29.02.08, 09:05 tez mnie to czerwone wkurza, naklikac sie musze szby zniklo. moje klasy spriwatyzowane, wszystkie sie teraz boja inwygilacji aktualnych i przyszlych pracodawcow oraz innych wrogow ... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: I znów od doby nic... 29.02.08, 09:14 Eee tam. Jak ktos ma czyste sumienie, to nie ma sie czego bac. No ale z drugiej strony, kto ma tak calkiem, do konca czyste? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: I znów od doby nic... 29.02.08, 09:23 no wlasnie, a jak ma czyste to niech juz rzuci ten kamien... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: I znów od doby nic... 29.02.08, 09:24 :))) Czerwien, widze znowu czerwien. Odpowiedz Link Zgłoś
arim28 A'propos NK - moze juz czytaliscie 29.02.08, 13:21 Skopiowane z innego forum Siedzialam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozgladalam sie. Zauwazylam na scianie dyplom ukonczenia studiów, na którym figurowalo jego pelne imie i nazwisko. Znienacka mi sie przypomnial wysoki, przystojny, ciemnowlosy chlopak o tym samym nazwisku chodzil ze mna do liceum jakies 30 lat temu. Czyzby mój nowy dentysta byl tym chlopakiem, w którym sie nawet troche podkochiwalam?Jak go jednak zobaczylam, szybko porzucilam te mysli. Ten prawie lysy facet z siwiejacymi wlosami, brzuszkiem i twarza pelna zmarszczek byl zbyt stary, by mógl byc moim kolega ze szkoly.... A moze jednak? Po tym, jak mi przejrzal zeby, zapytalam go, czy nie chodzil przypadkiem do XXVI LO.? Tak. Owszem, chodzilem i bylem nawet jednym z najlepszych uczniów, zarumienil sie. A w którym roku Pan zdawal mature? zapytalam. On odpowiedzial: W siedemdziesiatym szóstym. Dla czego Pani pyta? To Pan byl w mojej klasie! powiedzialam zachwycona. Zaczal mi sie uwaznie przygladac. I nastepnie ten wstretny, pomarszczony staruch zapytal: A czego Pani uczyla?... Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills Przelecialo pare dob(czyt:dup) i dalej nic ;-))) 04.03.08, 20:36 Ahoj! Pozdrawiam Was z Danii, a konkretnie z Klim Strand, gdzie buduje wielki drewniany plot (czyt: puot...), a jak wyglada to miejsce mozecie zobaczyc na tej stronce: www.klimstrand.dk a w "naszej klasie" z LO 5 wstawilem swoje zdjecie z VII-ej klasy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills Niby nic, a jednak cos... 04.03.08, 21:12 Naukowcy z Elku odkryli, ze najwiecej witamin jest w aptece !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś