a1ma 05.02.06, 12:43 Co myślicie o tych zdjęciach: www.zbigniewkruk.com/slub.htm ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morphea1 Re: fotografik Zbigniew Kruk 05.02.06, 20:30 mogę Ci spokojnie polecić tego fotografa . Własnie u niego z mężem robiliśmy nasze zdjęcia ślubne- plener, przygotowania, ceremonia, i zabawa. Jesteśmy bardzo !!! zadowoleni z efektu zdjęć! Najbardziej podoba mi się w nich to iz rzeczywiście oddają chwilę, moment...Sa pełne podniosłego nastroju choć czasem- te z pleneru- są mocno zwariowane ( tak jak my!) Gorąco mogę Ci polecic Pana Zbyszka! Jeśli chcesz wiedzieć więcej - pisz na priv- postaram sie odpowiedzieć. albo poszukaj w archiwum- bo już o nim kiedyś pisałam tutaj! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilith_81 Re: fotografik Zbigniew Kruk 05.02.06, 23:52 ładne fotki ..zzna ktos ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: fotografik Zbigniew Kruk 06.02.06, 00:20 O dziwo niepowalające bo łódzkie. My już jesteśmy praktycznie zdecydowani Odpowiedz Link Zgłoś
birdka Re: fotografik grabek! 06.02.06, 13:46 mnie osobiście zachwyicły zdjecia na www.grabek.pl facet zna się na rzeczy - z tego co widzę! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: fotografik Zbigniew Kruk 06.02.06, 17:05 Dla mnie rewelacyjny fotograf. Zdjęcia plenerowe niesamowite. Niestety jest juz zarezerwowany w naszym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: fotografik Zbigniew Kruk 06.02.06, 23:05 Plener możecie zawsze zrobić po ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: fotografik Zbigniew Kruk 05.04.06, 15:10 Zdecydowaliśmy się na niego Ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś