dora997 08.02.06, 12:52 SZukam Młodej Pary przed lub po ślubie która ma ochotę wyjechać na sesje zdjęciową do Tunezji.Kontakt ze mną jest na mojej stronie www.jurczak.tvs.pl lub email jurczak@tvs.pl Pozdrawiam Agencja Fotograficzna Jurczak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katakon Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 12:54 wlasnie przejrzalam galerie tego studia. Bardzo mi sie podoba!!! Ale wracajac do tematu, czy jest konkretny termin tych zdjec? Dodam, ze jestesmy przed slubem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanno1 Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 13:08 ... ale cos mi sie zdaje ze ten fotograf uwielbia damskie nogi, uwielbia je fotografowac... czasami jest to nie smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
katakon Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 13:17 no tak. ale chyba Mloda Para sama decyduje jaki charaktar maja miec ich zdjecia. Jesli ktos chce bardziej formalne, to prosze bardzo. Zalezy od upodoban. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julenka3 Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 13:27 Na prawdę komuś podobają się te zdjęcia? Są strasznie sztuczne i nie mam pojęcia co wnoszą zdjęcia, na których panna młoda podnosi sukienkę do góry (niemalże na wszystkich), a to, na którym stoi w samych majtkach przechodzi samo siebie. I jeszcze jedno mi się nasunęło, żeby robić takie zdjęcia jak w galerii 1 w zakładce "na życzenie", trzeba mieć trochę zmysłu artystycznego i umiejętności. Przepraszam jeśli kogoś obraziłam, ale dla mnie to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 13:47 Okropne! Taka amatorszczyzna. Na dodatek bledy kompozycyjne. Zwroccie uwage na jedno zdjecie w reportazu, na ktorym krzyz z Chrystusem jest przedluzeniem Panny Mlodej. Porzadny fotograf nigdy by do tego nie dopuscil. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 14:46 oj fakt, coś jest z tymi nogami... Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 09.02.06, 23:32 katakon to klon? a pan fotograf to fetyszysta? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 13:24 a na jakich zasadach ta sesja? czy ty chcesz z młodymi pojechać? czy tez młodzi z tobą? czy każdy sobie tylko na miejscu sie spotykacie? na dłuzszy urlop czy na weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 13:36 pewnie nie ma nic za darmokazdy by chcial na sesje do Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
kati_t Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 14:17 pierwszy raz słysze o takim pomysle, hmm ciekawe, byłismy w Tunezji w wakacje poprzednie i tam nie jest tak cudnie aby decydowac się na sesję plenerową. Polska plaża i morze - dużo ładniejsze icciekawsze Pustynia - nic tam nie ma tylko piach piach piach - fajne pojechac dotkanąc ale to chyba w podróży poslubnej Palmy, - nie... może załaożyciel/ka coś więcej powie o tym co miała na mysli ?? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 14:50 na podanej wyzej stronie bardzo podobaja mi sie zdjecia "na zyczenie".Niesamowite.musze je pokazac mojemu mezczyznie.On pewnie by chciał.Jestem nawet w stanie stracic "troszke na masie" zeby pozwolic sobie na takie zdjecia. A Tunezja?? Egzotyczne i nie codzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 14:50 A gdzie to w Tunezji??? Ja jadę tam na tydzień w podróż poślubną... Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 15:02 ahhhh te nogi... bleee nie ładne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 15:04 Obejrzałam "na życzenie"... obrzydliwe :X Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 15:35 Z tymi nogami to może być tak jak ze zdjęciami skaczacych ludzi (chyba u wszystkich fotografów się przewijają) -tez nie wiedziałam o co z tym chodzi, dopóki znajoma fotografka mi nie wytłumaczyła, że chodzi o rozluzienie atmosfery podczas sesji. Jak się ludziom każe poskakać, czy pannie młodej nogi pokazać, to od razu się luźniejsza atmosfera robi... ;PP A co do zdjęc na życzenie - to co kto lubi, ale mi już bardziej podobały się "odważne" zdjęcia u Grabka. Te są straszliwie kiczowate ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 15:37 pewnie w Tunezji są robione tylko zdjęcia na zyczenie hehe typu rozbierane sesje w plenerze, notabene byle jakim plenerze, bo ładne widoki to mozna tam na palcu jednej reki policzyć Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 15:42 te zdjecia to jakis horror! za darmo bym tego nei chciala, nie wiem kto sie godzi na wynajecie takiego fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
julenka3 Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 15:44 Czyli nie tylko na mnie zrobiły takie "wrażenie" Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 15:52 Równie dobrze ja moge zrobić takie zdjęcia z moją cyfrówką - kto chce..np. w Paryzu??? Kupcie bilet - jadę z wami z aparatem Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 15:52 zdjęcia beznadziejne, zero artyzmu... i jakoś w tych egzotycznych plenerach dziwnie wygląda para młoda...mało tradycyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
usa83 Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 08.02.06, 22:37 My z chęcią!!!!!!!!Jesteśmy przed ślubem...Ślub dopiero 12 sierpnia.Szkoda,że nie ma więcej informacji na ten temat.Co z opłatami itp itd. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ailija Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 09.02.06, 08:51 Obejrzałam zdjęcia na podanej stronce. Musze powiedzieć, że są fatalne. Skoro na reklamę wybrano takie, to wolę nie wedzieć jakie są pozostałe. Np ta pani w samym gorsecie bez spódnicy, w niebieskich majtkach, opalała się w krótkich spodenkach. Celem tych fotografów było chyba wyostrzenie wad i niedociągnięć urody i nietrafionych pomysłów. Współczuje klientom i "podziwiam" za odwage nazywania siebie fotografami. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 09.02.06, 15:35 Z gadzam się całkowice!!! Zdjęcia okropne, a wiele z nichjest poprostu odrażajacych. Sama potrafie zrobić lepsze zwykłą cyfrówką. Porażka...... Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: ZDJĘCIA ŚLUBNE W TUNEZJI 09.02.06, 15:40 zgadzam sie zwami ,moje z majorki zwykla cyfrowka lepiej wyszly i nie byla to sesja.A swoja droga to chyba byla jednak reklama,bo cos wlaciciel tego watku sie nie odzywa... Odpowiedz Link Zgłoś