joasia84 15.02.06, 19:30 Zastanawiam się gdzie te panny młode o których wczoraj pisałyśmy??? Czy rzeczywiście ktoś do nas dołączył dzięki wczorajszym oświadczynom?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziad81 Re: Gdzie te panny młode??? 15.02.06, 19:38 jestem biore ślub we Wielkanoc b.r. i jestem w czwartym miesiącu ciąży bedziemy mieli Dziecko , które było bardzo chciane. Jedyne co mnie troche dreczy to wielkość mojego brzusia w dniu ślubu...??? heh , okaże się Pozdrawiam Was młode , narka ania ,24 Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Gdzie te panny młode??? 15.02.06, 20:01 Witam Cię wobec tego. Gratuluję bobaska. Odpowiedz Link Zgłoś
andziad81 Re: Gdzie te panny młode??? 16.02.06, 11:06 Dziekuje heh, no własnie wczoraj wymacałam ,że rośnie...a może wiesz czy w piątym miesiącu już bedzie wyglądać mi bardziej poza linie hehe? wiem ,że u każdej to inaczej przebiega ale skoro ślub amm w kwietniu to...hmmm..no w salonie z sukniami taka lady mi powiedziala ,że nie bedzie jeszcze duużo widać..ale kto to wie! No tylko to mi teraz w głowie dzieki ,za odpowiedź, to mój pierwszy raz na jakimkolwiek forum , heh fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
anetina V miesiąc 16.02.06, 12:02 u mnie nic nie było widać w piątym miesiącu brzuszek urósł dopiero na koniec szóstego miesiąca podobnie u mojej siostry natomiast u koleżanki znowu w czwartym miesiącu brzuszek był prawie taki, jaki ja miałam przed porodem Odpowiedz Link Zgłoś
andziad81 Re: V miesiąc 16.02.06, 19:06 o o ... no więc u każdej inaczej.Dziś byłam u mojej ginekolog i git wszystko jest git i tez mówi ,że nie bedzie widać..hhmmmm.. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś