Dodaj do ulubionych

jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudownych...

22.02.06, 08:59
moze ktos ma fajny pomysl ale z mozliwoscią znalezioenia tej piosenki gdzies w
sieci czyli tytuł i wykonawca
Obserwuj wątek
    • usa83 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 22.02.06, 11:56
      No właśnie. O tym samym dziś myślalam. Myślę, myslę, ale nic nie przychodzi mi
      do głowy. Pomóżcie. Może Wy cos znacie.---->>>>
      • aleks2539 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 22.02.06, 12:55
        a ja tam cudownych rodziców bioręsmile
        Faktem jest że za każdym razem jak to słyszę to zbiera mi się na
        ryczenie ale tak naprawdę nie wyobrażam sobie nic innego!
      • koval1234 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 22.02.06, 12:56
        wlasnie nie znacie wink, potrzebuje takiej propozycji dla mlodych zamiast sipinskiej
        chociaz sipinską b. lubie mimo ze jest oklepana
        • koval1234 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 22.02.06, 12:57
          mimo ze grałem 1000razy tez mnie gardelko sciska
          wink to jest wlasnie dobra piosenka -
        • jgrudzia Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 22.02.06, 20:44
          a u mnie będzie Felicita Albano&Romina Power. Rodzice do dziś wspominają mnie
          jako 5-letniego berbecia "śpiewającego" to do znudzenia. A ja pamiętam Rominę
          schodzącą po podświetlonych schodach na festiwalu w Sopociesmile)))
          Sentymentsmile)))))
          Pomyślcie może o czymś co przypomina dzieciństwo bądź jest ulubioną piosenką
          Waszych rodziców. Może mają swoją wspólną piosenkę???
          • sylwia7775 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 12.04.06, 19:47
            tak, tylko trudno o jedną ulubiona piosenkę dwóch par rodzicow, prawda ? wink bo
            raczej podziekowanie w dobrym tonie jest dla wszystkich razem, aby nie
            wyrozniac zadnej ze stron! U mnie bedzie najpiekniejszy i najbardziej
            wzruszajacy utwor - .... Cudownych Rodziców Mam... Bo mam! smile
      • teresa104 "Knajpa morderców" Kazika 12.04.06, 18:55
    • tomekxyz Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 22.02.06, 16:47
      Witam. Grałem na weselu u znajomego, który też ma swój zespół i "Cudownych
      rodziców" uważał za oklepane, bo sami też to grają co imprezę. Zażyczyli sobie
      piosenkę "Mamo, nasza mamo ... tato, drogi tato" - taki twist z lat 60 i raczej
      szybkie, jak to twist. Nowszą wersję można znaleźć w musicalu "Do grającej
      szafy grosik wrzuć". To raczej dla tych, co nie chcą się wzruszać i rozmazać
      makijażu, tylko wolą na wesoło podziękować. Pozdrawiam
      • sweetnice Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 23.02.06, 17:08
        jaki to jest wykonawca tej piosenki mamo moja mamo tato drogi tato nie moge
        tego znaleśc nigdzie w necie prosze o pomoc
    • malgoszac Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 22.02.06, 17:10
      ale o co chodzi z tym dziekowaniem??? nie mieszkam z rodzicami juz 2 lata,
      widujemy sie czesto, nie rozumiem zatem po co taka 'szopka' (przepraszam jesli
      kogos urazilam...)
      • bogui Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 23.02.06, 13:16
        odsyłam do wczorajszego wątku "dlaczego?"
    • ann_jazon Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 22.02.06, 17:50
      A może po prostu zagrać rodzicom jakąś ich ulubioną piosenkę? Może Baetlesów,
      Trubadurów czy wielu wielu innych? Coś w ich repertuarze na pewno można znaleźć
      co się nada smile
      • m.dmowska Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 22.02.06, 20:34
        A ta piosenka "mamo, mamo... tato, tato" to kogo jest? Ja "cudownych..." nie
        chcę i juz pomijam wątek "oklepane"- moi rodzice (mama i ojczym) może i dobrzy
        są, ale "przyjaciółmi moimi..." to na pewno nie. Nie wyobrazam sobie, żeby
        dedykować im coś, co przez usta by mi nie przeszło. Mnie ta piosenka nie wzrusza
        - tylko denerwuje. Jak widzę moje koleżanki, które mają nie najlepsze stosunki z
        rodzicami, a na weselu leci ta piosenka, to irytacja bierze górę-jakież to
        cyniczne z ich strony!!! U nas chyba będzie tylko "sto lat" + podziękowania...
        • wienna Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 23.02.06, 13:05
          A mnie moj tato ostatni zaskoczyl, powiedzial ze nie chce na weselu zadnych
          podziekowan (mozemy mu bez forum podziekowac-mysle) stwierdził ze jest to
          naturalne ze pomagaja nam w zrobieniu wesela
          wiec chyba po prostu uszanuje jego zdanie
        • nionczka Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 23.02.06, 13:14
          Prawda? Mnie tez denerwuje. Poza tym nie ze wszystkim sie moge zgodzic.
          Szczegolnie to "odkryli mi kazda z drog po ktorych szlam". Kto sie pod tym moze
          podpisac?

Ja nie bede miec zadnych podziekowan. Nie byalm tez na zadnym weselu, na ktorym
          cos takiego sie robilo. Ale jestem sobie w stanie wyobrazic, ze czesto to czysta
          hipokryzja.
      • bogui Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 23.02.06, 13:17
        Ja chyba też coś w ten deseń: piosenka specjalnie dla nich i już oni będą
        wiedzieli dlaczego ta.
        • kiwigirl Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 12.04.06, 16:22
          ja myslałam o specjalnym toaście. niby młoda nie wznosi toastów ale czemu nie?
          nasze wesele normalne i tak nie będzie więc i to moge zmienic. raczej wolę
          wznieść za ich zdrowie i szczęście toast, przy okazji dziękując za pomoc. bez
          wieńców itp. a potem im jakąś piosenke zadedykować, ale niestety nie wiem jaką sad
          • epox123 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 12.04.06, 16:27
            dla rodziców to myslę,że dobre będa piosenki "z tamtych lat"np.Anna
            Jantar,Eleni,Piotr Szczepanik,Ludmiła Jakubczak itd.moja mama uwielbia tych
            wykonawców,a ja zresztą też,bo się na nich wychowałam wink
    • pucek77 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 12.04.06, 19:12
      U nas nie było specjalnego, takiego oficjalnego podziękowania, aczkolwiek była
      piosenka dedykowana mojej mamie przy której zatanczyła z moim tatą, była tez
      piosenka dla mojego taty (jego ulubiona) przy ktorej ja z nim tańczyłam - i
      podczas tego tańca go wyściskałam i wycałowałam smile
      • darryll Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 12.04.06, 19:42
        U mojej szwagierki było Sto lat, podziękowanie i taniec do "zostańmy razem"
        Stachurskiego. Bardzo fajnie wyszło smile
    • sprycia1979 wiem wiem wiem :))) 14.04.06, 19:02
      Dla Rodziców Ten Walc - disco z San Francisco czyt. disco polo smile))))))
    • placebo77 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 15.04.06, 17:17
      Mamo nasza mamo to Czeslaw Niemen.

Pozdrawiam
      • figa_11 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 19.04.06, 21:43
        Znalazłam takie piosenki, chociaż żadnej z nich nie znam smile
        1.La Mamma - Anna German 4:13
        2.Mamo, Nasza Mamo - Czeslaw Niemen 2:20
        3.Powiedz Mamo - Rena Rolska 2:49
        4.Piosenka Dla Mojej Matki - Irena Santor 3:27
        5.Serce Matki - Mieczyslaw Fogg 2:37
        6.Do Ciebie Mamo - Violetta Villas 4:27
        7.Przebacz Mi Mamo - Tercet Egzotyczny 3:49
        8.Do Widzenia Mamo - Jacek Lech 2:53
        9.Matko Moja - Tadeusz Wozniakowski 3:56
        10.Dziêkuje Mamo - Anna German 2:45
        11.Nie Ma Jak U Mamy - Wojciech Mlynarski 2:58
        12.Cien Twoich Oczu - Stenia Kozlowska 3:59
        13.Piesn O Matce - Mieczyslaw Fogg 3:26
        14.Stracic Kogos - Czerwone Gitary 3:10
        15.Przyjedz Mamo Na Przysiege - Trubadurzy 2:54
        16.Mamo, Mamo Kochana - Amazonki 5:18
        17.Mamo Co Ja Robie - Trubadurzy & Ewa Wanat 3:25
        18.Matka - Mieczyslaw Czechowicz 0:53
    • monicar Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 16.04.06, 21:56
      A u nas było "Yesterday" The Beatles
      • muszka1979 Re: jaka piosenka dla rodziców jesli nie "cudowny 19.04.06, 10:25
        Ja nie cierpię piosenki Sipińskiej i tez nie bardzo mogę się pod nią popisać.
        Może ktos ma jeszcze jakies propozycje, bo wątek dla mnie ciekawy?
        Moi lubią np. Niemena, Szczepanika, Skaldów, Stinga, Roda Stewarda...
        Ale za cholerę nie wiem jaką wybrać piosenkę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka