kulac 23.02.06, 10:32 Czy po zaręczynach coś zmieniło się w waszym zwiazku? Co dał wam okres narzeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: Narzeczeństwo.... 23.02.06, 10:36 Owszem. Był niedawno taki wątek. u nas relacje sie zdecydowanie poprawiły. Od ślubu pokłocilismy sie raz, za to dobrze!! Poza tym jest coraz lepiej i ślubu sie doczekac nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Narzeczeństwo.... 23.02.06, 10:47 U nas - chyba nic się nie zmieniło. Tylko rodzice jakoś tak się ucieszyli. I dziadkowie Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Narzeczeństwo.... 23.02.06, 10:54 rodzice sie ucieszyli,dziadkowie, a ty nic? zadnej wiekszej radosci zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Narzeczeństwo.... 23.02.06, 15:38 Ja?? - Pewnie, że też! Ale to wydawało mi się oczywiste! Odpowiedz Link Zgłoś
gigaa Re: Narzeczeństwo.... 23.02.06, 13:28 W sumie niewiele mogę powiedzieć ponieważ " znajduję się w tym stanie" dopiero kilka dnia ale zmieniło się: mówie o nim " mój Narzeczony " a to super brzmi),jakoś tak oboje się cieszymy jak dzieci z tego powodu,no i pierścionek mam śliczny na paluszku, a relacjach między nami - raczej nie,jest tak super jak było ,może troszke ale to jeszcze chyba emocje pozaręczynowe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kola1111 Re: Narzeczeństwo.... 23.02.06, 23:54 Na to niestety nie ma reguły. U mnie zdecydowanie się pogorszyło. Pojawiły się nowe wady, mam wręcz wrażenie że mój luby już czuje się zbyt pewnie. Oj nie tak to sobie wyobrażałam. Im bliżej ślubu tym gorzej, a zostały już niecałe 3 m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Narzeczeństwo.... 24.02.06, 00:00 Jestesmy narzeczenstwem zaledwie 9 dni ale zauwazylam,ze moj wybranek tez zaczal sie czuc bardziej pewnie i troche sie wykloca ze mna i podnosi glos bardzo mnie to irytuje!No ale mysle ze jest to spowodowane tym,ze bardzo nam siebie brakuje a nie mamy zbyt duzo czasu dla siebie(wczesniej widywalismy sie codziennie).Od dzis nadrabiamy czas,ktory spedzilismy osobno,wiec mam nadzieje,ze bedzie lepiej-jak nie,to przeprowadzimy powazna rozmowe-bo tak byc nie moze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: Narzeczeństwo.... 24.02.06, 11:29 u mnie się dużo zmianiło. patrzymy na siebie tak jakoś inaczej, bardziej zakochani. a do ślubu już też nie możemy się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_panna Re: Narzeczeństwo.... 24.02.06, 11:33 u nas sie wszystko odnowiło moj men powiedział że po 6 latach bycia razem już poraz trzeci zakochał sie w wemnie- na nowo poczuliśmy motylki Odpowiedz Link Zgłoś
forget-me-not1 Re: Narzeczeństwo.... 24.02.06, 11:36 U nas wszystko zmieniło sie na lepsze. Nie to,że wczesniej było źle lub znacznie gorzej,ale mam wrażenie, że traktujemy siebie z większym szacunkiem, trochę bardziej z przymrużeniem oka, a jak się kłócimy, to i tak wiemy,ze za chwilę się pogodzimy.Dla uściślenia: mieszkamy razem od 2,5 roku, a narzeczeństwem jesmy 8 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś