25.02.06, 15:30
Witajcie
Mamy ślub zaplanowany na wrzesien 2007. to jeszcze sporo czasu więc nie
muszę się jeszcze brać za jakiekolwiek przygotowania? Od kiedy Wy
zaczełyście??
Obserwuj wątek
    • joasia84 Re: 2007 rok 25.02.06, 15:37
      Poszukaj tutaj to "nasz" wątek. Zapraszam i pozdrawiamsmile))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=30582786&a=30582786
      • sweetnice Re: 2007 rok 25.02.06, 18:55
        ja i mój narzeczony mamy ustalona date na 01.09.2007 i załatwiliśmy już salę,
        orkiestrę, fotografa i mamy zrobione juz nauki. W tym roku jeszcze idziemy do
        księdza usalić z nim dzień i godzine ślubu a cała reszta na przysżły rok.
    • iwona147 Re: 2007 rok 25.02.06, 16:42
      Ja mam w sierpniu 2007 i juz mam załatwioną sale i zespół. Umowy podpisaliśmy w
      styczniu ale zespół zarezerwowaliśmy w listopadzie bo ma duże branie. Raczej
      powinnaś już załatwiać bo już masz mało czasu. Oczywiście zależy z jakiego
      jesteś miasta bo ja z Warszawy ( dlatego trzeba tak wcześnie)
      Powodzenia i pozdrawiam
      • epox123 Re: 2007 rok 25.02.06, 16:52
        ja też mam w sierpniu 2007r,narazie skończyłam negocjować z zespołem (czekam na
        umowe) a teraz szukam sali (a tu będę miała problem,bo szukam samej sali bez
        obsługi na 100-120 osób i jak narazie mam tylko jedną) reszte zostawiam na
        później...
        • lobo25 Re: 2007 rok 25.02.06, 23:22
          prosze napisz mi gdzie masz te sale bez obslugi bo tez szukam, daj jakies
          namiary
    • karusia28 Re: 2007 rok 25.02.06, 17:15
      witam.my mamy slub 8wrzesnia 2007 i przyznam szczerze ze jeszcze nie mamy nic
      zalatwione.chcemy sie za to zabrac tak od marca.pozdrawiam.
      • hanwar Re: 2007 rok 25.02.06, 17:20
        My 28.04.07 i nie mamy jeszcze nic.Nie powiem, ogarnięta szałem tego forum,bo
        tu wszyscy już, już załatwiaj pojeździliśmy po salach, lokalach,hotelach,
        pensjonatach, itp i wszędzie usłyszeliśmy, że jeszcze czas.Że starczy 9
        miesięcy, a kobietki same się nakręcają.Pozdrawiam i życzę tego wymarzonego
        miejsca każdej smile
        • magalak Re: 2007 rok 25.02.06, 19:12
          Także uważam, że dziewczyny same się przez fora nakręcają...., by później
          wprowadzać jakiś "wyścig - kto pierwszy ?" Bez sensu... .
          • edycia81 Re: 2007 rok 25.02.06, 19:28
            Wydaje mi się, że to zależy od miasta. Załatwiam sprawy związane ze ślubem w
            Krakowie i też wydawało mi się, że to jeszcze dużo, dużo czasu, a tu okazuje
            się, że co lepsi fotografowie już mają zajęty "mój" termin, z zespołem, który
            sobie upatrzyłam na targach ślubnych jakiś czas wcześniej było to samo.
            Oczywiście to żadna tragedia bo są inne zespoły i pewnie coś wybierzemy, ale
            jakieś tam rozczarowanie pozostaje gdy sie okazuje, że nie będę mogła zatrudnić
            konkretnie tych osób, których muzyka najbardziej mi się podobała.
        • iwona147 Re: 2007 rok 26.02.06, 13:58
          Zależy z jakiego jestes miasta bo jak z duzego to powodzenia bo raczej później
          juz nic fajnego nie zalatwisz. Ja jestem z Warszawy i np zespół zarezerwowałam
          w listopadzie. A w grudniu juz na nasz termin (zespołu)chciały 4 inne pary wiec
          nie wydaje mi sie ze za wczesnie. Miejsca które maja powodzenie trzeba
          wczesniej rezerwować bo później zostają same nie ciekawe których nikt nie chce.
          Powodzenia
    • miwonka81 Re: 2007 rok 25.02.06, 23:25
      my 30.06.2007. mamy juz sale, orkiestre i termin w kosciele, fotografa bedziemy
      szukac w czerwcu jak wroce do kraju chociaz boje sie ze moze byc juz za pozno.
      orkiestra ktora na poczatku chcielismy terminy czerwcowe miala juz zajete, a ta
      na ktora sie zdecydowalismy miala wolny tylko jeden - nasz wink na szczescie z
      sala nie bylo problemu...
    • mysza_klapsiara Re: 2007 rok 26.02.06, 11:20
      Planujemy slub na 7 lipca 2007, za tydzień idziemy rezerwować salę i termin w
      kosciele. W tym miesiącu może jeszcze fotograf. I chyba tyle na początek. Reszta
      przyjdzie z czasem.
      • lobo25 Re: 2007 rok 26.02.06, 11:41
        ja tez 7 lipca 2007 a jak napisalam na forum ze szukam sali i kapeli to
        dziewczyny sie na mnie rzucily i zjechaly mnie ze przesadzam ze za wczesnie..
        itd
        • chenoa1 Re: 2007 rok 26.02.06, 11:48
          ja wychodze za maz rok wczesniej niz ty. czyli wrzesien 2006. zaczełam
          przygotowania w styczniu tego roku i na razie mam sale, kosciol , swiadkowa i
          fryzjera. reszty dopiero poszukuje ale jestem pewna ze zdarze. macie mnostwo
          czasu!
          • mysza_klapsiara Re: 2007 rok 26.02.06, 12:11
            No pewnie, że czasu mnóstwo. Ale tak jak napisałam wyżej, jeśli komuś zależy na
            dobrym fotografie, sali, kapeli to nieraz terminy zarezerwowane są z ogroooomnym
            wyprzedzeniem. Wszystko zależy od indywidualnych upodobań. Więc jeśli się chce,
            ma ochotę, to czemu nie zacząć przygotowań już teraz? taka jest moja opnia.
        • mysza_klapsiara Re: 2007 rok 26.02.06, 12:07
          Tak to już jest na tym forum wink, ale taki jego urok. Ale opiniami nie warto
          przejmować się za bardzo, bo to wszystko zależy od wielu czynników, z jakiego
          jesteś miasta, na jakiej sali/kapeli/footografie/itd Ci zależy. My z moim
          narzeczonym byliśmy już miesiąc temu obejrzeć sale i w jednych mówili nam, że to
          jeszcze wcześnie, w innych, że trzeba już rezerwować. Zdecydowani jesteśmy na
          jedną z nich, więc po co czekać? W końcu data jest szczególna i nie chcę czekać
          aż ktoś pierwszy salę zarezerwuje. Tak samo z fotografem. Robi piękne zdjęcia i
          z tego co napisał nam jeszcze w styczniu (tak więc wiele mogło się już zmienić),
          ma już zarezerwowane dwa terminy na lipiec i sierpień 2007. Dla niektórych może
          to być za wcześnie, ale po co później sie denerwować i z wywieszonym językiem wink
          latać całymi dniami i szukać. Przecież można załatwić wszystko na spokojnie. Bez
          nerwów. Tak uważam. I wcale nie sądzę, że przesadzasz. A mnie osobiście
          przygotowania sprawiają ogromną radość i... lubię mieć wszystko zaplqanowane.
          Pozdrawiam!
    • epox123 DO LOBO 26.02.06, 12:28
      powiedz mi skąd Ty jesteś??? bo ja jestem z Katowic
    • kasila Re: 2007 rok 26.02.06, 13:08
      cześć! Nasz ślub będzie 30.06.07. Przygotowania zaczelismy wlasciwie od nowego
      roku. Pod koniec stycznia zamówilismy orkiestre, bo maja duzo chetnych(są
      suuuper!) W przyszłym tygodniu zamawiamy fotografa. Lepiej wcześniej zacząć
      przygotowania niż denerwować się, że coś co chciałyśmy jest już zajęte. A salę
      w ciągu miesiąca.-o ile nie szybciej.
      pozdrawiam
    • gerdzia1 Re: 2007 rok 26.02.06, 15:16
      Hm...czy Wy troche nie przesadzacie? My mamy ślub 12.08.2006, sale
      zarezerwowalismy wczoraj, orkiestre tez, a,kosciolow w naszej okoliscy jest
      tyle, ze na pewno ktorys sie znajdzie wolny. Zreszta caly czas mam poczucie, ze
      jest jeszcze mnostwo czasu. Jak mozna planowac swoje zycie z 2-letnim
      wyprzedzeniem? To jest jakies chore. Dobrze, ze wczesniej nie czytalam tego
      forum, bo chyba bym sie niezle nakrecila. Traktuje ta cala impreze z lekkim
      przymruzeniem oka, bo jak widzialam tych ludzi z mania w oczach na targach
      slubnych to mialam niezly ubaw. A potem sie dziwic ze biznes weselno-slubny
      kwitnie zerujac na naszym szalenstwie. Nie dajmy sie zwariowacsmile Wszystkiego
      dobregosmile
    • martita.h Re: 2007 rok 26.02.06, 21:33
      hejka. ja mam zaplanowany ślub na 11.08.2007 i w lutym byłam na targach
      ślubnych w "spodku" zeby popatrzeć co i jak. narazie mamy na oku jedna kapele
      ale jeszcze nie zamówioną. za salą mamy w planach się rozejrzeć w marcu więc
      podejrzewam że do kwietnia załatwimy salę,kapelę i kościół.a na reszte jeszcze
      dużo czasu. pozdrawiamsmile
    • a1ma Re: 2007 rok 02.03.06, 20:50
      Ja zaczęłam z grudniu ubiegłego roku. Mamy już zarezerwowaną salę i wybrany
      zespół oraz fotografa. Chcę uniknąć stresów później wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka