Dodaj do ulubionych

Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2

27.02.06, 15:39
No i co moje Kochane? Rzuciłyście się na mnie, że przesadzam że szukam
wszystkiego 1,5 roku wczesniej a dzis co sie okazalo - napisalam maila do
zespolu a oni moj wymarzony termin 07.07.07 maja juz zajety sad sad wiec nie
mowcie mi ze to bez sensu , nie weim moze nie mam szczescia..
Obserwuj wątek
    • nionczka Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 27.02.06, 15:50
      Masz racje. Ja tez marzylam o 777 i szybko prezkonalam sie, ze ewentualnie moge
      brac pod uwage 888.
      • marlena.k1 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 27.02.06, 15:54
        ja marzylam o 03.06.06,wtedy wlansnie bedzie nasza kolejna rocznica od kad
        jestesmy razem i z tego powodu ,ze rezerwowalam rok wczesniej,niestety zostaly
        mi jedyne dwa terminy w lipcusadale i z tego sie ciesze,mam nadzieje ,ze w
        polowie lipca bedzie ladna pogoda
    • asia19815 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 27.02.06, 15:57
      My załatwialiśmy sale 1,5 roku wcześniej. Miałam już wypatrzoną, wymarzoną salę.
      Co się okazało wszystkie soboty na czerwiec były zajęte - a pierwsze wolne
      terminy w pażdzierniku. Mimo, że tyle wcześniej poszliśmy podpisywać umowę to
      wylądowaliśmy na środę przed Bożym Ciałem. Więc nie jest za szybko i niczym się
      nie przejmuj tylko załatwiaj już pomalutku !!!!
      • misiaczyca1 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 27.02.06, 16:01
        [url=www.waszslub.pl]https://suwaczki.waszslub.pl/img-</a>
2007060200800830.png[/url]
        • misiaczyca1 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 27.02.06, 16:02
          kurde jako to jest z tym suwakiem??
          • misiaczyca1 2.06.2007 27.02.06, 16:08
            ja tez mam orkiestre ktora miała tydzień przedmna i po mnie rezerwacje.miesiace
            letnie rzeczywiście sa bardzo oblegane i trzeba je rezerwowac wczesnie.
            a poni w biurze parafialnym powiedziaal,ze to "odpowiedni czas,nie ma co
            zwlekac bo potem ludzie narzekaja na pożne lub wczesne godziny slubu"a tak
            sobie wybrałam jaka chciałam.nie zaszkodziło mi to i napewno mi nie zaszkodza
            wypowiedzi kolezanke co przekonuja mnie,ze zorganizowały wesele w 3 m-c.
    • iwona147 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 27.02.06, 16:11
      Nie słuchaj innych bo nie mają racji. Widocznie im nie zalezy tak bardzo na tym
      aby wszystko fajnie wypadło. Powodzenia i pozdrawiamsmile
    • joasia84 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 27.02.06, 18:10
      DZiewczyny nie przerażajcie mnie też chcę 777 i narazie niczego nie szukałam.
      Skąd jesteście? Może mieszkacie w wielkich miastach i dlatego wcześniej trzeba
      załatwiać.
      • misiaczyca1 2.06.2007 27.02.06, 18:16
        Moja miescina liczy ok.40 tyś.są 4 restauracje godne uwagi.jedna za mała,druga
        ma wielki parking który w czerwcu(wekkend) bedzie zawalona tirami co nam nie
        odpowiada.Inna nas nie interesuje bo mamy znajoma ktora pracuje w tamtejszej
        kuchni i nam obrzydziła tym co szefowa kaze jej robic z jedzeniem.A ta bardzo
        popularna nie jest przez nas lubiana bo nie znosimy własciciela ijego rodzine.A
        restauracja któa wybralismy jest estetyczna.Ma wiele dogodnych elementów.Cena
        jest bardzo interesująca.Kazdy ja polecał i dlatego terminy na 2007 sa
        zarezerwowane.Mniej popularne sa wolne owszem.Ale sa mniej estetyczne.
      • caysee Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 27.02.06, 22:11
        Ja mysle, ze na date 7.7.07 czai sie juz sporo osob i pewnie sporo z nich mysli,
        ze to oryginalne i nie bierze pod uwage, ze inni tez o tym pomysleli smile Jak
        chodzi o jakies efektowne daty, trzeba chyba rezerwowac wczesniej, niz normalnie.

A moj kolega bedzie mial slub 6.6.06 wink)) Nie ma zadnego problemu z organizacja,
        bo to wtorek, jedynie dla gosci moze byc to pewien klopot.
    • lobo25 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 28.02.06, 09:14
      dziś odmowil mi kolejny zespol.. maja zajety moj termin sad
      • karmela77 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 28.02.06, 09:21
        no fakt, chyba dlatego że data dość oryginalna nic już nie ma. Ja załatwiałam
        wszystko w niecały rok na 3 czerwca i udalo się zarezerwować wszystko co chcę.
        • monias11 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 28.02.06, 15:18
          a kto powiedzial ze 1,5 roku to za wczesnie? Wlasnie ze na rezerwacje sali,
          zespolu i daty w Kosciele to nie jest za wczesnie!. To sa najwazniejsze rzeczy
          ktore trzeba zalatwiac co najmniej z rocznym wyprzedzeniem, bo pozniej jest jak
          jest (nie ma wolnych terminow).
          • lobo25 Re: Nie mam jeszcze nic - cd - czesc 2 28.02.06, 15:43
            nie chce wymieniac loginow ale to te forumowiczki, tzw ekspertki w kazdej
            dziedzinie - zabieraja glos zawsze czy maja o czyms pojecie xczy nie - zawsze
            musza wtracic swoje 3 grosze - patrz pierwszy watek "nie mam jeszcze nicsad"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka