hihul 01.03.06, 23:04 Ktoś z Was może jest z NOwegoSącza ? albo okolic - gdzie można zrobić wesele?, znacie fajny zesóp grający, ? fajnego fotografa ? napiszcie namiary na fajny zespół i fotografa z małopolskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hihul Re: Wesele Nowy Sącz ? 02.03.06, 16:21 nie ma na forum nikogo z Okolic Nowego Sącza ? , może chociarz ktos z małopolski ? Szukam sali, zespołu i fotografa znacie jakiegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
drepotek Re: Wesele Nowy Sącz ? 02.03.06, 17:04 Hej ja jestem z Nowego Sacza a wlasciwie z okolic ,tez juz sie o to tutaj pytalam,ale ja sama nie zaczelam sie jeszcze rozgladac za sala,zespolem itd,bo wesele planuje na wakacje 2007 pozdrawiam cieplutko i zycze owowcnych poszukiwan Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Wesele Nowy Sącz ? 02.03.06, 17:30 Cześć ja też jestem z Nowego Sącza Wesel prawdopodobnie lipiec 2007. Narazie nic jeszcze nie załatwialiśmy. Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
drepotek Re: Wesele Nowy Sącz ? 02.03.06, 17:44 Hej Joasia My tez myslelismy o lipcu 2007 ale tez jeszcze nic nie zalatwilismy,to jeszcze tyle czasu,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Wesele Nowy Sącz ? 02.03.06, 17:51 Szkoda że jeszcze tyle czasu( a z drugiej strony to tylko 16 mc-y) NArazie w Wielkanoc ma być tradycyjne spotkanie rodziców, bo w zaręczyny nie mogło się odbyć, i mam stracha na samą myśl o nim. Co dopiero będzie ze ślubem. )) Odpowiedz Link Zgłoś
drepotek Re: Wesele Nowy Sącz ? 03.03.06, 12:36 Ja wprawdzie mam jeszcze zareczyny i oficjalne spotkanie rodzicow przed soba i tez sie pewnie bede denerwowacale na pewno wszystko bedzie ok zarowno u Ciebie jak i u mniezycze powodzonka,trzymaj sie)) Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Wesele Nowy Sącz ? 04.03.06, 09:05 witaj niedawno jako gość bawiłam się na weselu w chacie u stacha - hotel-perła południa-rytro wrzuć w wyszukiwarkę i pooglądaj Odpowiedz Link Zgłoś
kikakg Re: Wesele Nowy Sącz ? 06.03.06, 20:27 sama czegos szukam i nie moge nic znalezc myslalam o: www.panorama.go3.pl/index.htm www.max.sacz.pl/index1_restauracja.htm podobno sa jakies inne lokale, ale nie wiem gdzie czy masz juz cos na oku?? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Wesele Nowy Sącz ? 06.03.06, 22:17 Ja osobiście szukam lokalu a nie restauracji tak można taniej zorganizować. Do tego jakaś dobra firma organizująca jakieś bale i jest już nieźle. Szukaj bardziej na obrzerzach miasta ewentualnie całkiem poza nim, ale niezbyt daleko. Pozdrawiam P.s Jak coś ciekawego znjde dam wam znać) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Wesele Nowy Sącz ? 21.03.06, 18:16 Cześć dziewczyny Jak przygotowania?? My prawie mamy orkiestrę I nadal szukam sali. No i do rzeczy załatwionych dopisuję fotografa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
annna23 Re: Wesele Nowy Sącz ? 21.03.06, 21:07 Na fotografa zobacz na stronie www.iwaszko.com.pl Może ci przypadnie do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-hm Re: Wesele Nowy Sącz ? 25.05.06, 16:27 Ja brałam ślub rok temu w maju w pensjonacie sportowiec w zawadzie. To był pierwszy lokal który zwiedzaliśmy i ostatni. Można tam zrobić wesela na max 120 osób, ale z wyjątkiem wakacji.Otoczenie jest rewelacyjne, piękny park, las, uroczy ogródek, taras, fontanna i spokój. W maju to wygląda rewelacyjnie. Jeśli chodzi o obsługę to wesela zazwyczaj organizuje tam firma raj, ale my ją omineliśmy. Wyszło taniej i lepiej. Ciasto i tort zamowisliśmy w Kasi ( na Tarnowskiej) za sam wygląd polecam, a smak też rewelacyjny. Ale lokal polecam, to nie ma porównania z betonowym parkingiem wokół lokalu przy ruchliwej ulicy, brzydkim ogrodzeniem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Jak tam dziewczynki?? 06.05.06, 16:12 Cześć dziewczyny co tam u Was? Jak przygotowania? Ja wiem że 07.07.2007 bierzemy ślub!! Mamy już salę, orkiestrę, fotografa i świadków. Na resztę przyjdzie pora pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewel_j Re: Wesele Nowy Sącz ? 29.05.06, 12:59 Ja jestem z nowe sacza i mam ślub i wesele 24 czerwca... wesele jest jednak 30 km od Sacza- szukałam troche fajnego lokalu, ale jak weszłam do tego to wiedziałam, ze nigdzie tylko tam!!! Lokal klimatyczny bardzo w stylu "wiejskim". zespół też załtwiony (bo do wesle tylko ok 3 tyg.) Byliśmy na imprezie gdzie ten zespół grał i spodobało nam się, ale jak bedzie na weselu zobaczymy. Kamerzysta z wieliczki- sprawdzony Fotograf z Nowego sacza. Dam znac po całej uroczystosci czy warto i w ogóle. Dziewczyny macie tyle czasu do ślubu i już szukacie!!! Ja mam za 3 tygodnie a tu tyle rzeczy niedogranych... Pozdrawiam wszystkie panny młode. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Wesele Nowy Sącz ? 31.05.06, 19:53 Zdziwiłabyś się jak trudno znaleźć coś w małym Nowym Sączu i okolicach. My załatwialiśmy orkiestrę i salę od lutego tego roku i już pełno lokali miało pozajmowane terminy. A te które były wolne miały koszmarne ceny. Także czas ucieka)) Odpowiedz Link Zgłoś
krater-g Re: Wesele Nowy Sącz ? 31.05.06, 15:48 Dzien dobry. Kłania się Grupa Muzyczna Krater z Gorlic. Nie bardzo wiem kiedy ten ślub. Zapraszam na naszą stronę: www.krater.cba.pl Pozdrawiam. Mieczysław T. Odpowiedz Link Zgłoś