sokol7 06.03.06, 14:26 jakiego fotografa polecacie i mniej więcej jak kształtują się ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silgna Re: Fotograf w Koszalinie 06.03.06, 14:45 Cześć! Ja co prawda nie znam fotografa, ale widzę,że ty z moich stron więc Cię zapytam o dobrego fryzjera i kosmetyczkę, którzy zrobią mnie na bóstwo w dniu ślubu. Z góry dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sokol7 Re: Fotograf w Koszalinie 07.03.06, 11:09 nie polece Ci nikogo ponieważ czesze mnie mój dobry kolega a makijaż robi koleżanka więc na tym zaoszczędze Odpowiedz Link Zgłoś
bruyere Re: Fotograf w Koszalinie 07.03.06, 15:19 Witam, dziewczyny a może możecie polecić lokal weselny w Koszalinie, bo ja obecnie jestem w szczecinie, a w necie prawie nic nie znalazłam... A może znacie jakiś zespoły godne polecenia??? Bardzo proszę o pomoc, z góry dziekuję... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba772 Re: Fotograf w Koszalinie 06.03.06, 17:29 No prosze, to juz tworzy sie zwarta grupa z KoszalinaJa co prawda mam slub w innym miescie, skad pochodze, ale mieszkamy od 5 lat w Koszalinie i tu psychicznie przygotowujemy sie do TEGO dnia A tak przy okazji...chodzicie,albo zamierzacie sie wybrac na kurs tanca?? My zastanawiamy sie nad Emka...ale moze macie jakies inne propozycje??Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sunflowerin Re: Fotograf w Koszalinie 06.03.06, 20:30 Mogę Ci polecić Janusza Ziębę, który bardzo często bywa w Dubois i robi zdjęcia maturzystom, wiem, że zajmuje się również fotografią ślubną. U mnie na ślubie i weselu zdjęcia będzie robił pan Głowala. Polecam. Mogę podać Ci namiary na priva. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_fruzia1 Re: Fotograf w Koszalinie 08.03.06, 08:34 polecam studio deber na Zwycięstwa. Robilismy u nich sesje slubna i wyszla super. Zdjecia inne, nie sztampowe (zreszta przyklady mozna zobaczyc na ich stronie). Robia tez zdjecia w plenerze i na uroczystosciach (slub, wesele), ale zdjec nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
bokow Re: Fotograf w Koszalinie 08.03.06, 14:49 Ja właśnie będę robić zdjęcia w deber i mam nadzieję,że wyjdą ładnie. I tez zastanawiam się nad nauką tańca w Emce. P.S. Nie wiedziałam,że tyle duszyczek jest na forum z lub z okolic Koszalina.Fajnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
cooletka Re: Fotograf w Koszalinie/ a kamerzysta? 28.04.06, 14:49 Czesc ja tez z Koszalina i też tam robimy wesele Macie jakies moze sprawdzone namiary na kamerzyste? Bo nie mamy jeszcze nikogo a moze któras z Was zna kogos co sie dekoracją sali zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś