Dodaj do ulubionych

restauracja ''Pasja''

06.03.06, 21:17
Mam prosbe, czy ktos byl moze na przyjeciu weselnym w restauracji Pasja na
Modlinskiej? Jesli tak to prosze podzielcie sie wrazeniami odnosnie miejsca,
wystroju, jedzenia itp. My planujemy wesele na ok 50 -60 osob mieszkamy na
Tarchominie i byloby nam wygodnie tam urzadzic przyjecie, obawiam sie jednak
ze moze nie jest to trafny wybor...
Obserwuj wątek
    • zara.m Re: restauracja ''Pasja'' 07.03.06, 21:35
      Ja i MÓJ co prawda nie byliśmy w Pasji na weselu, ale byliśmy tam na balu
      sylwestrowym - zaraz po tym, jak Pasję otworzyli. Nam się tam wiele rzeczy
      podobało - bardzo dobra obsługa, pyszne jedzenie, sprawny barman, ładna
      dekoracja sali (ale to akurat nie wiem, czy jest w ofercie weslenej tej
      restauracji). DJ był nieco ... monotematyczny, ale to chyba zależy od Was kto
      będzie tam grał na Waszym weselu. Nam nie odpowiadało jedno (zresztą z tego
      powodu sami nie braliśmy Pasji pod uwagę jako sali weselnej) - to że sala
      taneczna i sala, ustawione są stoły, są usytułowane na różnych piętrach. My
      chcieliśmy taki lokal, gdzie można siedząc przy stole widzieć gości tańczących.
      • adrian4u Re: restauracja ''Pasja'' 08.03.06, 08:50
        to samo - zwłaszcza jeśli chodzi o sale - potwierdza moja koleżanka, która
        jednak zarezerwowała salę na początek czerwca. I choć mam tam być gościem, to
        już współczuję zespołowi czy DJ'owi, który będzie tam grał - bo grać do pustego
        parkietu to żadna przyjemność, a i z drugiej strony - goście czego nie widzą,
        to tego nie ma - czyli pewnie pojawią się mało ciepłe komentarze na temat
        muzyki...

Z drugiej strony nie polecam znajdującego się dalej hotelu Pod Lasem, bo co
        najwyżej będziecie zadowoleni z tego, że jedna sala była. Cała reszta -
        wystrój, jedzonko, obsługa itp - mocno taka sobie...

pozdrawiam,

Adrian
        • swiadek1510 Re: restauracja ''Pasja'' 08.03.06, 21:26
          a z trzeciej strony nie polecam wypowiadającego się powyżej adriana4u, bo
          prowadzona przez niego impreza była "mocno taka sobie". Najczęstszym
          komentarzem gości było: "Może dobrze przygotowany muzycznie, ale prowadzić to
          on może co najwyżej dyskoteki w podstawówce". Oszczędzę dosadniejszych
          określeń...
      • zygmunt38 Re: restauracja ''Pasja'' 13.03.06, 16:22
        poszukuje na sierpien taniej i fajnej knajpy na wesele syn w sierpniu
    • lady_of_avalon Re: restauracja ''Pasja'' 08.03.06, 21:38
      Rozumiem że reprezentant "hotelu pod lasem" ;PPP
      • dr_kaczusia Re: restauracja ''Pasja'' 08.03.06, 23:17
        Mam takie samo wrazenie jak Lady smile
        Kazdy kto widzial na wlasnie oczy "Hotel..." i sale wraz z zapleczem sanitarnym
        (a mialam okazje zostac przez nie poprowadzona) wie, ze ten widok wraca tylko w
        koszmarach przedslubnych wink
        Moj tata to juz chcial zawracac zanim na dobre wjechal na teren hihi smile
        A kolezanka (byla tam wczesniej) wspomina "obraz nedzy i rozpaczy"...

Natomiast "Pasja" (nie bylam tam), ale wydaje sie dosc mala i wlasnie
        zatsanawialo mnie gdzie tam jest miejsce do tanocwania... teraz juz wiem, dzieki
        smile... to zostalo mi drugie pytanie... gdzie tam jest wystarczajaco duzy parking
        ?! Z ciekaowsci pytam smile
        • adrian4u Re: restauracja ''Pasja'' 09.03.06, 09:16
          może ten hotel przy zjeździe z Toruńskiej na Modlińską?
          moja luba mówiła, że standard OK, zresztą z zewnątrz też prezentuje się dobrze;
          poza tym blisko.

Inne miejsca:
          Hotel Felix - mała sala "przyjęciowa", duża sala "restauracyjna", jednak o ile
          w pierwszym przypadku nie ma problemów z zamknięciem, o tyle nie wiem, co z
          dużą salą. Mimo, iż tylko parę gwiazdek, ostatnio bardzo podnieśli standard
          pokoi (choć nie podnieśli znacząco ceny); byli tam zakwaterowani goście na 2
          imprezach i byli zadowoleni. Co do cateringu - ceny umiarkowane, jedzonko
          dobre. No i parking mają spory.

Restauracja Villa na Pańskiej - uroczy lokal, stylkowe wnętrze, miła obsługa i
          dobre menu. Jedynym mankamentem może być układ (oddzielna sala taneczna), ale z
          drugiej strony ma to i plusy - gości przy stołach nie męczy zbyt głośna muzyka,
          gdy inni chcą się bawić cały czas. A wystarczy wystawić malutkie dodatkowe
          nagłośnienie do sali jadalnej i po kłopocie - każdy wie, co się dziejesmile Co do
          parkingu - przy ulicy, ale spokojnie parenaście aut znajdzie miejsce.

Delfin Wellness w Józefowie - dwie sale (do wyboru), zamknięty parking, śliczne
          otoczenie - zieleń, sadzawka, wodospadzik - idealne na sesję plenerową. Do
          obsługi i menu ja sie przyczepić nie mogę, ale więcej o tym lokalu znajdziesz w
          innych postach, więc oszczędzę czytania tutajwink

restauracja Bazyliszek na Starówce - można pisać same dobre rzeczy, jednak
          przyjęcia na 80 osób tam raczej nie urządzisz, choć jakby zamknąć pół góry, to
          czemu nie? smile tylko parkingu nie ma niestety - jak to na Starówce.

Klub Bankowca na Powiślu - imprezy do 60 osób, chyba że latem tańce na tarasie.
          Ładnie i w miarę niedrogo, jedzonko dobre, obsługa sprawna. Parking średnio
          duży, ale łącznie z drogą "podjazdową" kilkanaście aut się zmieści. Dodatkowym
          plusem jest ochrona i monitoring obiektu i okolicy.

Restauracja Mirador przy pl. Grzybowskim - lokal na ok. 40 osób - bardzo ciepłe
          wnętrze, doskonała kuchnia, managerowie i obsługa sie starają. Parking
          strzeżony obok - można się z panami dogadaćwink drugi parking na tyłach lokalu.

Blue Cactus i Iguana Lounge - każdy z lokali inny - Kaktus to restauracja,
          Iguana - połączenie baru, klubu i ... no właśnie - czego? smile Wesel wprawdzie
          tam jeszcze nie widziałem, ale współprowadziłem tam wiele imprez firmowych.
          Dużo przestrzeni nawet dla 100 osób, atmosfera komfortowa, jedzenie i obsługa -
          mocne OK. Duży parking z monitoringiem, ochrona, własny sprzęt (w Iguanie).
          Jednak zaznaczam - wesele tam to odważna sprawa, ze względu na specyficzny i
          jedyny w swoim rodzaju charakter i wystrój wnętrzasmile
        • monias11 Re: restauracja ''Pasja'' 09.03.06, 09:17
          Moj narzeczony tam byl. Potwierdza ze jedzenie dobre, obsluga ok. Ale co go
          zdzwiwilo to to ze jak chcial zarezerwowac stolik na Walentynki to mu kazali
          najpierw wplacic zaliczke!!!!!!!! Trudno zeby w tym samym dniu latac do banku
          by wplacic 100 zl zaliczki aby miec zarezerwowany stolik To juz przesada!!!!!!
          W dobrej restauracji to jest nie do pomyslenia.
          • adrian4u Re: restauracja ''Pasja'' 09.03.06, 10:35
            Monia - nie bronię lokalu bo nie wiem, o którym piszeszsmile Ale co fakt to fakt -
            w Walentynki wszystlkie lokale miały full, zreszta to jeden z najlepszych dni
            dlarestauratoerów. I normalne, że jak ktoś rezerwuje cenne miejsce, to
            restaurator chciałby mieć gwarancję przyjścia. Pomyśl, że nieuczciwa
            konkurencja "zarezerwowałaby" w takim lokalu połowę miejsc i oczywiście nikt by
            nie przyszedł... a niestety znam takie przypadki, choć mnie osobiście problem
            nie dotyczy. wink

buźka,

Adrian
        • zara.m Re: restauracja ''Pasja'' 09.03.06, 12:45
          Parkingu raczej nie mają. Choć 1-byłam tam półtora roku temu, jak dopiero
          otworzyli, 2-mieszkałam na Tarchominie, więc miałam blisko i nie interesował
          mnie parking. Ale niedawno przejeżdżałam obok i nie teren nie wyglądał, żeby
          coś się w tej materii zmieniło.
          W każdym razie wydaje mi się, że miejsce jest fajne - na uroczystą kolację, bal
          sylwesrowy. Ale na wesele to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie mieć jedną
          imprezę na dwóch piętrach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka