Dodaj do ulubionych

Dedek a może Arkadia ????

17.03.06, 18:50
witam, czytając różne różności wyjątkowo znięchęciliście mnie do Hotelu pod
Lasem - MOŻE I DOBRZE - lepiej tak niż się później rozczarować.... Ale w
takim razie co sądziecie o hotelu Dedek albo Arkadii (na ul. Radzymińskiej)Bo
ja juz sama nie wiem...
Obserwuj wątek
    • twitti Re: Dedek a może Arkadia ???? 17.03.06, 18:57
      o arkadii naczytala sie wiele zlych opinii... wiec najpierw poszukaj o nim
      informacji na forum! pozdrawiam
      • kb155 Re: Dedek a może Arkadia ???? 17.03.06, 19:27
        zaczęłam od dedka (śmieszna nazawawink i jak na razie same dobre opinie. Oby tak
        dalej
        • mizz Re: Dedek a może Arkadia ???? 19.03.06, 15:53
          O tym Dedku też słyszałam dobre opinie. Moja koleżanka, która ma firmę
          organizującą przyjęcia (różne - wesele, chrzty...) podała mi właśnie ten adres,
          żebym się zorientowała czy mi się podoba. Ona tego Dedka polecała. Pozdrawiam.
        • delma2 Re: Dedek a może Arkadia ???? 19.03.06, 16:11
          Dedek - nieśmieszna nazwa, tylko to nazwisko właściciela; Notabene mieszka on
          na osiedlu moich rodziców i ma tam swój pierwszy hotelik - tez Dedek, ale to
          we Włochach.
          • kb155 Re: Dedek a może Arkadia ???? 19.03.06, 19:27
            tak tak wiem, że to od nazwiska właściciela. A właśnie, skoro już padło o tym,
            że jest Hotel Dedek we Włochach to jakie tam są warunki??? Jaka sala??

Pozdrawiam
            • delma2 Re: Dedek a może Arkadia ???? 19.03.06, 22:47
              ja byłam tam tylko raz jako gośc restauracji, a tak to znam to miejsce po
              prostu z sąseidztwa... Restauracja nowoczesna, dośc ładna. Minusem jest to, ze
              chyba jest tylko jedno wyjscie na dwór - na ulicę... dośc ruchliwą. Bo chyba
              nie ma tam ogordu, ale moze sie mylę.
            • delma2 Re: Dedek a może Arkadia ???? 19.03.06, 22:48
              acha, ale Arkadie tez odradzam, byłam tam szukając swojej sali i mi sie bardzo
              nie podobało...
              • kb155 Re: Dedek a może Arkadia ???? 20.03.06, 16:09
                a co takiego strasznego tam się dzieje??? niesympatyczna obsługa czy może po
                prostu brzydko i nieciekawie????
                • delma2 Re: Dedek a może Arkadia ???? 20.03.06, 17:37
                  brzydko - komunistycznie; poza tym pan wydawał się byc poza tematem....
                  niekorzystne ogólne wrazenie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka