twitti 20.03.06, 20:04 mam pytanie prawdopodobnie w srode zachacze o ten salon.. mam upatrzona suknie ale moze zobacze tez inne Ale moze juz teraz mozecie mi powiedziec ile kosztuja te suknie: Atelier Diagonal - 313, 318, 319, 325 i 328? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejkowo Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 08:43 Dokładnie to Ci niestety nie powiem. Ja zamówiłam inną w tym właśnie salonie. Ceny natomiast są niższe niż w salonach w centrum W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 09:01 A mozesz chociaz w przyblizeniu podac? moze tak czy sa drozsze niz 2000? bo szczerze mowiac nie chcialabym wydac wiecej niz 2000 bo jeszzcze przeciez dodatki trzeba kupic.. maksymalnie moge wydac 2200.. tak wiec chcialabym sie dowiedziec czy mam sie na nie napalac, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
paolka25 Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 09:06 Witaj!Ja orientowalam sie w cenie sukienek z kolekcji White One w tym salonie i ceny niestety około 2.200 do ponad 3.000 zł.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 09:13 No wlasnie spodziewam sie ze ceny moga byc wyzsze... no trudno, zobaczymy.. moze jeszcze cos z promocji mi sie spodoba.. a ogladalyscie suknie z promocji? bo tam jest moja wymazona model keith... a jak prezentowaly sie inne? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkowo Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 09:26 Ja zamawiałam 2 marca. Były promocje ale w promocji to było około 2 100. Potwierdzam ceny do ok. 3 000. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 09:29 Pamiętaj twitti , że ZAWSZE można spróbować coś urwać. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 09:38 mam jeszcze znizke z targow slubnych7% Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 10:02 Ja kupowałam u nich w grudniu, ani jedna sukienka nie kosztowała poniżej 2000 pln. Przeważnie okolice 2500 lub drożej. To są hiszpańskie kiecki, trudno, żeby kosztowały tanio, taki lajf. I tak te same modele są tańsze niż w Madonnie. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 10:09 Mnie i tak na razie interesuje jedna rybka z promocji ale pewnie obejrze tez inne moze cos mi sie rzuci w oczy, niekoniecznie z tych ktore mi sie w internecie podobaly Odpowiedz Link Zgłoś
ibis10 Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 13:14 Moja będzie kosztować ok. 2300 pln, ale pamiętam, że suknie tej firmy są w przedziale cenowym 1900 - 3000 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
82asa Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 13:21 hmmm...ja tam dzwonilam do salonu w wawie isukienki o ktore pytalam nie przeroczyly ceny 2000zl...wiec nie wiem dlaczego piszecie ze prawie 3000zl??? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 13:26 pewnie pojde i poprosze zeby mi pokazano wszystkie suknie do 2200 - zwlaszcza rybki, ale inne tez trzeba zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkowo Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 21.03.06, 14:16 82asa napisała: > hmmm...ja tam dzwonilam do salonu w wawie isukienki o ktore pytalam nie > przeroczyly ceny 2000zl...wiec nie wiem dlaczego piszecie ze prawie 3000zl??? Bo tyle kosztują. Zależy do jakiego salonu dzwoniłaś (a jest ich w W-wie odrobinka). Tu piszemy o konkretnym Młoda i Moda na Koprzywiańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
82asa do andrzejkowo 21.03.06, 17:18 o tym samym salonie mowie prosze pani..... wiec moze z inna pania rozmawialysmy i jedna pani w salonie jest dla bogadszych a druga dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
82asa Re: do andrzejkowo 21.03.06, 17:25 82asa napisała: > o tym samym salonie mowie prosze pani..... wiec moze z inna pania rozmawialysmy > > i jedna pani w salonie jest dla bogadszych a druga dla mnie oczywiscie bogatszych Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkowo Re: do andrzejkowo 22.03.06, 08:40 > 82asa napisała: > > > o tym samym salonie mowie prosze pani..... wiec moze z inna pania > rozmawialysmy > > > > i jedna pani w salonie jest dla bogadszych a druga dla mnie > > > oczywiscie bogatszych Sorry ale nie mam w domu internetu, więc dopiero teraz odpisuję. Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. Ja tam zamówiłam sukienkę i mierzyłam kilka więc orientuję się w cenach. Nie wydaje mi się żeby obsługa w salonie miała różne ceny dla różnych klientów. Na stronie internetowej salonu jest kolekcja z niższymi cenami i może rzeczywiście o takie pytałaś. Ale autorka wątku pytała o kolekcję Atelier Diagonal i wymieniane tu kwoty tej kolekcji dotyczyły. Zabawne. Wymieniamy wyższe ceny bo?? No właśnie, pochwalić się chcemy? Czym? Odrobinę niedorzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
82asa Re: do andrzejkowo 22.03.06, 08:44 nie bedziemy polemizowac co jest bardziej niedorzeczne, twoje wypowiedzi czy moje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkowo Re: do andrzejkowo 22.03.06, 08:57 82asa napisała: > > nie bedziemy polemizowac co jest bardziej niedorzeczne, twoje wypowiedzi czy > moje. pozdrawiam Nie będziemy. Ale humorek mi poprawiłaś od rana. ))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ada114 Re: do andrzejkowo 21.03.06, 17:38 może pytałaś o suknie z innej kolekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: jakie ceny sukien w salonie mloda i moda? 22.03.06, 10:14 W grudniu widziałam ich cennik - nie znalazłam ani jednej pozycji z Atelier Diagonal poniżej 2000 pln. Pzrewaznie były to okolice 2500 pln. Do tego halka w cenie 120 pln. Jeśli teraz jest taniej, to super. Odpowiedz Link Zgłoś
82asa humorek? 22.03.06, 09:37 ty jakos nie zablyslac dowcipem wiec humor mam od rana taki sam...rano humorek poprawial mi moj przyszly p.s to co zgoda???? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkowo Re: humorek? 22.03.06, 10:11 Bo nie przyszłam tu błyszczeć. Nie lubię brokatu. A humorku nie miałam bo się nie wyspałam. ) Zgoda, tyle że ja się nie kłóciłam bo oco i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
82asa Re: humorek? 22.03.06, 10:26 slyszalas o tym? : " kobieta wybierala sie do ginekologa i tak chciala dobrze sie przygotowac ze postanowila w intymnych miejscach popsikac sie delikatnymi perfumikami, bylo bardzo wczesnie rano. gdy siedziala na fotelu lekarz chwalil ja ze bardzo ladnie sie przgotowala do wizyty... usmiechajac sie pod nosem. okazalo sie ze owa kobieta pomylila sie i intymne czesci ciala popsikala brokatem". wiec dobrze ze nie lubisz brokatu bo po nieprzespanych nocach tez moglabys sie rano mylic buziaki dla poskromienia kolezanki Odpowiedz Link Zgłoś