hinduska 29.03.06, 22:33 Dziewczyny czy wy bedziecie mialy welon??? I jaki, dlugi czy krotki??? W ksztalcie kola czy kwadratu??? Kompletnie nei mam pojecia czy chce miec welon. Jestem dosyc niska i obawiam sie ze bede glupio wygladac(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minerwamcg Re: welon 30.03.06, 00:49 A czemu nie pójdziesz do pierwszego z brzegu ślubnego sklepu i nie każesz sobie podać do przymierzenia wszystkich rodzajów welonów, jakie mają? Ja tak zrobiłam, stwierdziłam, że w welonie mam łeb jak ćwierć, więc bez żalu zrezygnowałam. Nie ma co radzić i odradzać na odległość - przymierz, obejrzyj się w lustrze ze wszystkich stron, pokręć się w nim trochę, jeśli będzie długi - i wtedy zdecyduj. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: welon 30.03.06, 08:05 ja tez jak przymierzylam to wiedzialam ze mi pasuje tylko prosciutki i skromy taki do pasa a tak w ogole to welonu nie kupisz puki sukni nie wybierzesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: welon 30.03.06, 08:08 Dokładnie tak jak mówi twitti.Najpierw sukienka, potem welon. Ja sobie wymarzyłam długi i jeśli zostanę przy tej sukience , którą upatrzyłam będzie właśnie długi- równy z długościa trenu. Odpowiedz Link Zgłoś
hinduska Re: welon 30.03.06, 12:15 Ale ja juz mam suknie)) I moglby do niej welon pasowac. Ale jak przegladam rozne zdjecia w gazetach czy na stronach z sukniami, to sie okazuje, ze tylko na garstce wystepuja dziewczyny w welonach. Nie moge porownac, nie wiem, jaki pasowalby do mojej sukienki. A wy myslicie ze powinnam wziac ta kiecke od salonu i wtedy mierzyc welony, czy bez sukienki tez da rade????? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: welon 30.03.06, 12:19 No a jak kupowałas kiecke to nie myslałaS o welonie?? Myśle, ze zdjecie wystarczy jak już. A moze pokażesz sowją suknie?? Odpowiedz Link Zgłoś