magda-wesele 10.04.06, 10:42 Dziewczyny zaczynam się denerwować. A jak Wy? dokładnie 2 miesiące zostały do mojego slubu. Jak u Was z przygotowaniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiberina Re: Zostały 2 miesiące 10.04.06, 10:44 O joj. Mi też. Właśnie sobie to uświadomiłam. Tez się bardzo denerwuję. Ech. Ktoś jeszcze 10.06.2006?? Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: Zostały 2 miesiące 10.04.06, 10:45 ja ide na slub do kolegi wiec przygotowania mnie nie dotycza...hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: Zostały 2 miesiące 10.04.06, 10:48 ja tez sie denerwuje bo specjalnie musze wrocic wszak slub kumpel ma raz zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
aqa11 Re: Zostały 2 miesiące 11.04.06, 17:14 Tak. Jeszcze tylko 2 miesiące. Jak przygotowania? My potwierdzamy ilość gości. Właściwie wszystko już gotowe. Jeszcze tylko jedna przymiarka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
klaton Re: Zostały 2 miesiące 11.04.06, 20:20 mi tez zostalu dwa miesiace chyba przestane czytac to forum bojeszcze bardziej sie denerwuje, teraz mam np ciarki idace po nogach jakbym byla pijana, jak sobie tak pomysle zew polsc bedziemy dopiero tydzien przedi ze w czwartek przed sobotnim slubem odbieram dopiero suknie, butow nie mam...a moze by tak sie nie denerwowac? nie denerwujmy sie co bo jak sie bedziemy tak podkrecac nawzajem... i chyba nie bede tez czytac postow typu "koszmary przedslubne"..juz nie moge spac Odpowiedz Link Zgłoś