slinshine 10.04.06, 18:28 Dzis umowilismy sie z ksiedzem na spisanie protokolu na czerwiec. Spisywaliscie juz taki protokol jak to wyglada???. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcia1980 Re: Protokol:) 10.04.06, 18:34 slinshine napisała: > Dzis umowilismy sie z ksiedzem na spisanie protokolu na czerwiec. > Spisywaliscie juz taki protokol jak to wyglada???. Spisanie takiego protokołu to nic wielkiego. Trzeba miec ze soba odpowiednie dokumenty, z którch ksiadz przepisze do protokołu niektóre informacje, pózniej zada wam kilka pytan. My na pytania odpowiadalismy razem, tzn najpierw ja a po mnie narzeczony, ale czasami robia tak, ze jedna osoba odpowiada (druga w tym czasie musi wyjsc) a nastepnie druga. Trwało to około 30 minut. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annawoj Re: Protokol:) 10.04.06, 18:56 o matko, a jakie to pytania, czy jakies zwiazane z religia?Jesli tak, to my chyba nie odpowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Protokol:) 10.04.06, 19:27 ojj protokol to nic strasznego jak dobrze przeszukacie forum to znajdziecie takie cudo Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Protokol:) 10.04.06, 19:34 swantoni.siemianowice.wiara.pl/index.php?option=content&task=view&id=99 prosze to jest caly ten protokol Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: Protokol:) 10.04.06, 20:38 dokładnie. ale nas ksiądz "spisywał" może z 5 minut, nie wczuwał się zbytnio, jakoś wierzył nam że po prostu chcemy się pobrać. nawet nie potrzebne były żadne dokumenty. nic strasznego, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Protokol:) 10.04.06, 21:14 marti_ka82 napisała: > swantoni.siemianowice.wiara.pl/index.php?option=content&task=view&id=99 > prosze to jest caly ten protokol taki protokół to chyba indywidualna sprawa kazdej parafii bo u nas wygladał zupełnie inaczej, pytan było o wiele mniej i nikt nie zagłebiał sie w szczegóły typu: - czy rodzice narzeczonych sie znaja? - czy uwazam, ze bede mógł miec własne dzieci? chociaz na takie pytania byłam również przygotowana. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Protokol:) 10.04.06, 21:17 u nas akurat byl taki a nie wzielam go z strony swojej parafii wiec moze wasi ksieza go okroili zreszta czy to wazne mniej wiecej wyglada tak Odpowiedz Link Zgłoś
olag79 Re: Protokol:) 10.04.06, 21:36 hej, my juz tez jestesmy po spisaniu protokolu i nasztrwal 2x 5 minut, a pytan bylo chyab 5, czy dobrowolnie chcemy sie pobrac, czy nie ma zadnych przeszkod, czy bylismy juz kiedys z kims innym zareczeni, czy z tej okazji przystapimy do komunii. A wczesniej kolezanki mnie nastraszyly o co to nie wypytuja, i mielismy przygotowane odpowiedzic na conajmnije 100 innych pytan Widac co prafia to obyczaj. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_1 Re: Protokol:) 11.04.06, 10:30 u nas byl tez taki protokół, jednakże ksiądz miał już go prawie w całości wypełnionego, nam szybko przeczytał pytania, podpisaliśmy i tyle. No i spisał nasze dane z dowodów os. Odpowiedz Link Zgłoś