aanusia22 13.04.06, 10:22 jak u was wyglądały zaręczyny,jakieś kameralne przyjęcie czy normalny wieczór przy kawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lobo25 Re: zaręczyny 13.04.06, 10:23 my zareczyliśmy sie sami.. ale teraz dla formalnosci obiad z rodzicami.. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: zaręczyny 13.04.06, 10:24 My tez zareczyny były we dwójkę, potem obaid z obojgiem Rodziców. Temat zresztą była wałkowany na forum parę razy. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka80 Re: zaręczyny 13.04.06, 10:25 zareczylismy sie sami a potem bylo u mnie oficjalnie w pierwszy dzien swwiat Bozego Narodzenia zaluje tylko ze nie powiedzielismy nic i rodzice byli troche oszolomieni ale wszystko bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: zaręczyny 13.04.06, 10:26 Podobnie było u mnie. Zaręczyny tylko we dwoje. Potem uroczysty obiad u mnie w domu z moimi rodzicami. Potem uroczysty obiad 2 rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: zaręczyny 13.04.06, 10:48 My zaręczyliśmy się w walentynki, zupełnie się tego niespodziewałam, bo zawsze jak o tym rozmawialiśmy to mój Narzeczony mówił, ze jeszcze jest czas. W walentynki zabrał mnie na pizze, zamówił wino i w lokalu wyciągnął pierścionek. Zatkało mnie i chciałam jak najszybciej wyjść i go obcałować. Potem kupiliśmy 2 butelki szampana (tzn wina mulsującego i pojechaliśmy do jego mamy a potem do moich rodziców. Oficjalnych zaręczyn nie robiliśmy, bo nie chcieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
gigaa Re: zaręczyny 13.04.06, 15:03 No i ja jak widze nie będę oryginalna.Najpierw hiper niespodzinka i mega romantyczne zaręczyny we dwoje w restauracji (to była najwiękasz niespodzianka w moim życiu), było pięknie!!!A po tygodniu był obiad taki uroczysty u mnie w domu z rodzicami obojga,ale to już tylko dla uczczenia zaręczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
asperula Re: zaręczyny 14.04.06, 08:53 Ja pierścionek dostałam w autobusie Potem poszliśmy do moich rodziców powiedzieć, następnie do drugich. Oficjalny obiad będzie przed ślubem, bo to dopiero za 2-3 lata (studia)- wstępna data. Odpowiedz Link Zgłoś