szemmar 25.04.06, 16:16 cześć!dziewczyny co sądzicie o diademach we włosach?mi się podobają, takie dykretne i delikatne.nie mogę znaleźć zdjęć z przykładami albo ze sklepem,czyżby wyszły z mody?)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keksi Re: diadem 25.04.06, 16:18 mam ten sam problem, znacie jakies linki? czy diadem mozna jakos polaczyc z welonem? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: diadem 25.04.06, 16:19 Dla mnie diadem to taki lekki kicz - połączenie miss polonii z amerykańską nastolatką. Moja głowa nie jest królewska, nie trzeba jej koronować Ale wiem, że może się to podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
szemmar Re: diadem 25.04.06, 16:25 haha.no właśnie z tego względu nie wiem jak bym się czuła z diademem, bo z tą kiczowatoscią itd. sie zgadzam, ale mimo wszystko, coś mi się w nich podoba,tylko takie bardzo skromne, wąskie...coś pomiędzy diademem a opaską? jakies mam swoje wyobrażenie ale nie sprecyzowane jeszcze, haha.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: diadem 26.04.06, 08:40 Kiczowate. Nie ubrałabym diademu. Zreszta błękitną krew nie po diademie widać ;] --- I'm a supergirl, and supergirls don't cry. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: diadem 26.04.06, 08:43 sa diademy korony i diademy raczej w stylu opasek.. te opaskowe sa b.ladne, te korony nie bardzo... ale kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: diadem 25.04.06, 16:21 są na allegro,a w google wpisz diadem to wyjdzie kilka stron Odpowiedz Link Zgłoś
paola_j Re: diadem 25.04.06, 16:24 www.perla-jablonex.pl/?a=pozycja&magid=5226&usr=&pwd=&perla_id= tutaj znajdziesz diademy Ja mam własnie taki tylko w kolorze srebrnym a nie złotym i uważam ze jest bardzo delikatny, mały i nie kiczowaty.Nie wiem czy one są w modzie czy nie - mnie się takie maleńkie diadmy we włosach podobają i uważam , ze jest to jedyna okazja, zeby cos takiego sobie na głowę założyć Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: diadem 26.04.06, 08:02 mi sie marzy diadem ale taki raczej jak opaska.. widzialam sliczny w salonie mloda i moda ale za 200 zl poszukam moze w innych salonach. Wiem ze jest cos jak hurtownia w sulejowku z diademami.. czy ktos z Was byl tam? Odpowiedz Link Zgłoś
orangewhatever Re: diadem 26.04.06, 13:23 wylegarnia.pl/sklep/ekspozycja.php?id=1172 robi to moja znajoma. Odpowiedz Link Zgłoś
martacqs Re: diadem 29.04.06, 17:52 a jak myślicie? Diadem + welon? Czy to może już przesada? Waham się... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: diadem 29.04.06, 18:06 Mi dziś Pani w salonie polecała welon + diadem ale jak dla mnie to już za dużo wszystkiego na tej głowie i chyba do welonu jakis ładny kwiatek ozdobny tylko bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
klnga Re: diadem 29.04.06, 19:57 Uważam że diadem to dobry pomysł ale jeszcze lepszy to wykonana w podobnym stylu ozdobna opaska do włosów (szalenie modna w tym sezonie). Wtedy uniknie się tych kiczowatych skojarzeń typu miss czegos tam... Nie udało mi się jednak nic takiego znaleźć na czas, więc skończyło się na wpięciu róż w rozpuszczone włosy i też wyszło fajnie }}i{{ Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: diadem 29.04.06, 21:49 Odkad pamietam marzyłam o diademie. To takie dzieciece marzenia o byciu ksiezniczka. Sama na swoj slub jednak diademu nie wloze. Troche to kiczowate. Natomist fajnie wyglada wpiety kwiat taki sam jak w bukiecie. Po oczepinach kiedy pani młoda nie ma juz welonu kwiat zdecydowanie dodaje uroku fryzurze. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: diadem 29.04.06, 23:47 Ja miałam diadem,bo zawsze chciałam tak iść do slubu.Kupiłam go w salonie sukien ślubnych i nie zamieniłabym go na żadne sztuczne kiczowate kiatuszki we włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: diadem 30.04.06, 00:27 No widzisz, a dla wielu osob diadem to kicz. Rzecz gustu. A co do kwiatkow to zwykle jest to zywy kwiatek, nikt tu o sztucznych nie pisal. Odpowiedz Link Zgłoś
orangewhatever każda wariatka... 30.04.06, 09:59 ...ma we włosach kwiatka)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: każda wariatka... 30.04.06, 11:06 No tak stroiki we włosy sa sprzedawane z prawdziwych kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: każda wariatka... 30.04.06, 13:32 marcysia51 napisała: > No tak stroiki we włosy sa sprzedawane z prawdziwych kwiatów. O stroikach tez nikt nie pisal, ale po prostu o kwiatku wpietym we wlosy,a to roznica. Odpowiedz Link Zgłoś