mareszka 27.04.06, 10:11 Co to dziewczyny, jeszcze śpicie? Pogodę taką fajną mamy, optymistycznie nastraja, a ja cuś chora chyba jestem. A jutro miałam kulturalnie spędzić wieczór... Może się wykuruję. A, no i krystalizuje mi sie wizja kiecki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_lodz Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 10:34 Jesteśmy tylko troszkę zapracowane ja w końcu wczoraj skończyłam proszenie gości (ufff !!) załatwiłam akt chrztu i odpis aktu urodzenia i dzisiaj wybieramy się do USC i do kancelarii dac na zapowiedzi a w pracy znowu jakies remonty Mareszka zdradź Nam troszkę tą wizję Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 10:46 Cześć dziewczynki)Trozkę dziś wybiegamy w przyszłość ta datą w wątku))Czyżby mareszka juz chciała, żeby był wrzesień???? U mnie praca wre....Ale chyba znajdę chwilkę, żeby pogadać)) Miłego dnia, oby do piątku... Odpowiedz Link Zgłoś
mareszka Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 10:49 A żebyś wiedziała moja droga, że marzy mi się już wrzesień... Cóż, wiadomo dlaczego. Ja już chcę do Wenezueli... Odpowiedz Link Zgłoś
mareszka Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 10:48 Lenka, ślub mam na 95% plenerowy, więc wszystkie "księżniczki" i "damy dworu" odpadają. W związku z tym mój projekt jest troszku "elfowaty". No i pewnie będę chciała błękity i zielenie, w charakterze drobnych motywów.... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 10:50 Na pewno będziesz pięknie wyglądać...a może masz jakiś link podobnej sukni ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mareszka Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 10:53 To, co chcę jest całkiem niemodne, więc ciężko coś podobnego znaleść w necie. Niestety nie mam scanera, bo bym Ci mój obrazeczek wkleiła. Jeśli masz wyobrażnię, to mogę Ci mój projekt omówić... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 10:53 Cześć! Też troszkę zapracowana jestem dzisiaj - właściwie to już od tygodnia nie mogę wyjść z papierów. I niestety cały maj wcale nie zapowiada się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 10:58 Wczoraj z ciekawości weszłam do Interflory zapytać sie ile kosztowałaby wiązanka - taka jaka sobie wymyśliłam. I szczerze mówiac jak na tą kwiaciarnie to nawet byłam zaskoczona ceną. pani cos zaczeła wyliczać na kalkulatorze - wyszło jej 80zł, po czym powiedziała 100zł. Wiązanka w sumie bardzo prosta - więc nawet 100zł to nie mało, ale byłam nastawiona na jakieś 200zł. Dobrze jednak, że moja przyszła teściowa ma zaprzyjaxniona kwiaciarnię. Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 11:35 A ja jeszcze nie pytałam o cenę Ale mama juz zaniosła obrazki do kwiaciarni Ciekawa jestem ile to będzie Dziewczyny, a świadkowa też ma bukiet?? Moje chrzesniaczki - blizniaczki lat 8 mają podawac obrączki, im tez bukieciki?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 11:50 Ja nie planuję bukietu dla świadkowej. natomiast podoba mi się pomysł z chrzesnicami. Zawsze marzyłam o tym, aby jakieś maleństwa (chociaż 8 lat to już nie takie maleństwa) podały nasze obraczki. Niestety - u mnie w rodzinie nikogo takiego nie mam. mój chrześniak będzie miał lat 15 i chyba raczej się na to nie zgodzi, a najmłodsza członkini naszej rodziny - bedzie miała roczek - urodziła się wczoraj! A co do bukiecików dla chrześniaczek: zastanowiłabym sie nad wianuszkami na głowę, albo kwiatowymi bransoletkami - które komponowałyby się z moim bukietem ślubnym. Ale to pomysł jeszcze do przemyslenia - bo wpadł mi do głowy jak przeczytałam Twój post. wczesniej sie nad tym nie zastanawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 11:53 no coś ty - najlepiej spytaj swiadkową czy che - ja woejj nei wciskam, dość bedzi emiała kłopotu przyodbieraniu kwiatów, poprawianiu kiecki, trzymaniu torebki i takich tam, a tym chrześniaczkom, to mzoe takei maleńkie bukieciki do ząłozęńia na rękę?? Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 12:46 Oj, z tym bukietem tak mi przyszło do głowy, bo widziłam gdzieś jakieś zdjecie, na którym i panna młoda i świadkowa miały bukiety i się zdziwiłam. A dziewczynki moje to przeżywaja bardziej niz ja całą uroczystość no i moja mama powiedziła im o podawaniu obrączek to miałam kilka telefonów "a ciociu jak to będzie..." Są cudne I dla nich coś kwietnego to bym chciała - bo by były jeszcze bardziej szczęśliwe. (mam do nich słabość totalną) Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 14:47 Halo! dzieczyny??!! jak mija dzień? Mi za chwilę ręka odpadnie od podpisywania róznych dokumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 14:55 oj i mnie plecki juz nawalają od siedzenia w papierach no i sobie podskoki po biurze uprawiam Szkoda ze dziś nie jest piątek.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 15:24 Oj tak - piateczek mógłby być. Własnie zaniosłam kartkę urlopową: jeszcze tylko jutro, a później: 9 dni wolnego!! Nareszccie sobie troszkę odpocznę. I może znajde chwilę czasu na napisanie projektu na podyplomówke. Nie wiecie przypadkiem ile może kosztować taki "kiosk internetowy" jak ma np. mbank w marketach? Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Łódź, 27.09 27.04.06, 15:41 co za pytanie??? na ta podyplomówke ono??? moja podyplomówta też odłogiem leży... niemal wszyscy już odebrali dyplomy, a ja mam zalgły egzam... musze do poznania się wybrac nie wiem nic o tym kiosku zaraz zmykam, dziś na spowiedź spróbujemy dojść.... Odpowiedz Link Zgłoś