Dodaj do ulubionych

Pogadajmy-11.05.06

11.05.06, 07:58
Witajcie,

dzisiaj ja zaczynam, dosyć wcześnie, ale dzisiaj tylko do 16, bo jadę
przecież zobaczyć tą salę smile wczotaj siedziałąm do 18.15, więc Aniu nie
przegiełam smile)

Miłego dnia smile
Obserwuj wątek
    • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:08
      Witaj Zuzienko!!!!
      ja w końcu w dobrym nastroju!!!! Wczorajszy dzien mimo wszystkich niepowodzen
      (nawet komunikacja miejska mi niesprzyjała) zakończył się sukcesem!!!! Kupiłam
      butki - zupełnie spontaniczne, ale za to takie, które najbardziej mi się
      podobałay - ale wczesniej były tylko w złotym odcieniusmile
      Radość kolejna : Konwalie !!!! Moje ukochane dzwoneczki są już na świecie i
      nawet mam bukiecik w domciusmile
      Dziś: śniadanie do łóżka o 6 rano miałam!!! Więć już jestem rozbudzona i pełna
      energiismile
      Dobrego dnia dla Was!!!
      • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:18
        Inguś,

buty (rób zdjęcie), śniadanie, komunikacja, lepszy humor, konwalie, ktoś musi
        Cię bardzo lubić smile) żyć nie umierać smile
        A ja znowu w stresie, nie takim strasznym, ale jednak, przez ta salę. A jak mi
        sie nie spodoba, to będę musiała sie tłumaczyć przed tesciami, a to najgorsze,
        bo powiedzą, ze wymyslam,.
        • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:29
          Zuziu myśl pozytywnie, a butki masz już na @ - jestem na bieżąco z zakupami
          jeśli chodzi o relacje z mamąsmile haha Tu też są: moje śliczne buciki
          No i bzy kwitną!!!!
          Co do sali - myśl pozytywniesmile Zuzia, Ty masz jeszcze rok!!! My dopiero na pół
          roku przed robiliśmy rezerwacjęsmile Się nie martw, będzie oksmile
          • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:41
            Odpisała,. W skrócie bardzo mi się podobają. Zapomniałam dodać, że ta falbanka
            jest słodka smile Nie martwię się, ale jak zwykle musze troche popanikować smile no
            cóż taka natura smile
            • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:49
              wiem, no ale chba ja jak zwykle musze trochę Cę popocieszać i pouspokajaćsmile Jak
              Ty mnie czasem, nie?? równowaga musi byćsmile
              • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:57
                Przyjaźn na tym polega, wyciąganie się nawzajem z dołków smile
                • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 09:00
                  ech Zuziusmile kochana jesteśsmile
                  A z butków jestem bardzo zadowolona i też mi się bardzo podobająsmile
    • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 09:30
      Kasiu!!! Serdeczne dzięki za Niebieskąsmile Cudna - wyslałam ją mamie, co by
      muzykowi przekazałasmile A koleżanka to aż się popłakała przy niejsmile
      Serdeczne dzięki
      • askiem Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 09:51
        Cześć Dziewczynki!
        Oj, widzę że od rana ostro pracujecie... Ja tez zaraz wracam do obowiązków.
        Inguś - butki bardzo ładne. Mam nadzieję, że będą równie wygodne.
        Ja moje też kupiłam zupełnie spontanicznie - tak jest najlepiej.

Wczoraj kupiłam sobie "Modę na ślub" i tam jest napisane, że jeśli Młodzi
        zbiorą zbyt dużo kaski lub drogie prezenty, to trzeba odprowadzić podatek od
        wzbogacenia się, czy darowizny... hehehe - tak sobie myślę - kto się do tego
        przyznaje? Niedługo będzie obowiązkowe prześwietlanie kopert wink
        • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 10:20
          Witaj Asiusmile
          Wczoraj pochodziłam sobie w tych butach w domu i wygodnie było - szczególnie że
          ja nie chdzę na obcasach!! Bardzo dobrze mi w nich, ale chodzenie po dworzu to
          co innego... No i moje stopy sama z siebie ciągle jakieś problemy robiąsad
          Myślę, że bedzie ok. A, i poza tym buty świetnie pasują do garnituru, który
          sobie kupiłamsmileWięc na pewno ubiorę je jeszcze na chrzciny (tydzień po ślubie,
          już jako małżeństwo zostaniemy chrzestnymi).
        • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 10:21
          a co do tych podatków i prezentów... to śmieszne!!!
          no ale to pewnie o jakieś zawrotne kwoty chodzi - nie spodziewam się takichwink
          • askiem Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 10:47
            Ja też w swoich "weselniakach" chodzę po domku i ćwiczę...

Co do zysków weselnych - to ja również nie liczę na to, że nam się "zwróci".
            Zresztą nie o to nam chodziło organizując weselicho.
            Gości mamy nie za wiele (bo ok 60 osób), więc jak rzucą nam "za miejsce" to
            będzie super.
            No i nie będziemu musieli żadnych składek odprowadzać wink
            • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 10:59
              u nas nawet 60 nie będzie... Trochę żałuję, bym zaprosiła więcej przyjaciół,
              ale mama Adama zaprosiła tłum - okazałao się że tylko dlatego, że wypada, a z
              rodziną żyje źle, wiec nawet chrzestni nie przyjadą. Wszystki "za daleko". Moja
              światkowa z Białorusi przyjedzie... Trochę przykto, szczegolnie wiedze, ze A.
              przykrosad Jego chrzestna mimo wszystko przyjechała i powiedziła dlaczego nie
              moze i nawet juz prezent dała.
              Ode mnie za to będą prawie wszyscy (nie będzie jednego - lub dróch kuzynów i
              takich bardzo bliskich znajomych - szpitalsad wczoraj była operacja na sercu -
              wszystko ok)
              O prezentach wcale nie myślę. Jakoś tak cieszę się wszystkim innym.
              No i od moich rodziców - tu podatek na pewno, ale juz księgowy mówił jak to
              załatwićsmile - dają nam na pół mieszkaniasmile
              • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:18
                Sory dziewczynki, ale miałam spotkanie a później małą powódz. Na biurku stało
                a'la akwaruim z bojownikiem Frankiem. Odziedziczyłam go po koleżance, która
                poszła na 4 miesiące na urlop bezpłatny. Po spotkaniu zauważyłam wodę wokół
                szkła, myślałam, ze ktoś go potrącił i się wylało, Poprosiłam koleżąnkę, zeby
                podniosła, a ja wytrę pod. Podniossła, a na biurku zostało samo dno. Szkoło
                pękło, woda na birku, podłodze, papierach, my mokre, Franek przykleił sie do
                biurka, nikt nie chciał go dotknąć, jeszcze spłynął gdzieś pod papiery,
                koledzyprzybiegli z papierowymi ręcznikami, koleżanka ze szklanką smile) ogólnie
                wesoło było, teraz papiery porozkładane suszą sie smile)
              • kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:18
                Inguś jeszcze jedno śliczne butkismile ja mam takie zwyczajne wieczorkiem zrobię
                fotkę i pokażę (heh dałam 60 zł a nawet są wygodnesmile )
      • kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:15
        Inguś jest to jedyna wersja jaką na dzień dzisiejszy posiadam, najwyżej
        wieczorkiem poszperam w sieci i ściągnę innąsmile w pracy nie bardzo mogę sobie
        posłuchać i wyłapać. Wiesz czasami z błędami się ściągająsmile
      • kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:16
        hej Kobietki

Kolejny dzień dziś się zaczął a ja pełna skowronków bo mój luby przyjeżdza
        kurczę cieszę się jak ..... brak słówsmile

Miłego dniasmile
        • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:34
          to cieszymy się razem z Tobąsmile
          Miłego czasu wspólnego!!! smile
          CO do piosenki - i tak wielkie dzięki, ale jak mozesz poszukaj całejsmile i
          serdeczne dziękismile Pasuje mi bardzo... Bo jak usłyszałam, ze na 1 taniec "windą
          do nieba" najchętniej ludzie chcą...
          no cóż, moze dlatego, że jestem po filologii to tekstu słucham...
          • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:36
            Tekst windy jest "idealny" na wesele wink ja zwojej orkiestrze zabraniam to grać
            • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:37
              a też chceli...???
              • kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:41
                widą odpada, pierwszy raz jak spytałam Tomasz co chce na pierwszą z tym
                wyskoczył zgnębiłam gosmile
              • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:58
                nie wiem, jeszcze z nimi nie rozmawiałam, nie sądzę, ale musze im powiedzieć,
                gdyby np. jakiś gość sobie zażyczył
                • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 12:00
                  o tak!!! też to zastrzegłam!!!
          • askiem Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:38
            Większość tekstów w piosenkach weselnych jest do bani. smile
            Nie wspominając już o tym jak to niektóre zespoły fałszują, przekręcają,
            lub "śpiewają" w obcych językach...
    • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:22
      Co to za Niebieska piosenka ?
      • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:31
        już Ci się te piosenkę, ale powiedz : FRANEK żyje????
        • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:33
          przeżył, jak go zbierałam z biurka ruszał się, teraz pływa i jest troszeczkę
          zestresowany, zaraz dostanie robaczka i będzie dobrze smile
      • kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:31
        Zuziu za chwileczkę Tobie wyślęsmile tylko się załączysmile
        • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:33
          Dzięki smile)
          • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:36
            też wysłałam... fanek nie żyje??? sad
            • kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:37
              Zuzia mówi że stresa przeżyłsmile
            • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:38
              Franek żyje smile nic mu nie jest, troche stresu

Ja jeszcze nie myslałam o pierwszym tańcu, może coś Sinatry bo ja go lubię, a
              Oluś uwielbia
              • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:40
                Kamień z serca....
                Leon niestety juz w oceanie wieczoności razem z Morfeuszem i Leonardem Albą
                (miałam 3 bojowniki - najlepiej się dogadywałam z Morfimwink)
          • kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:36
            Spoko ja mam hmm.. mały zbiór ładnych piosenek które można wykorzystać na
            pierwsząsmile tyle że nie możemy się zdecydować cosmile
            • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:38
              Kasiu dziel sie z nami!!! smile Ale ja juz sie zdecydowałamsmile Już tytuł mnie
              zaczarowałsmile
              • kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:44
                To wyślę Wam dwie nad którymi się zastanawiamsmile i w formie relaksu trzeciasmile
                • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:49
                  Ringside - Tired Of Being Sorry
                  Strasznie to lubię, ale Adam ma juz dość tej piosenki... dał mi szlaban na to
                  A ogólnie to moje kilmaty muzyczne : regowe, Morphine, Doorsi, muza z Hair,
                  Pogodno, ...
                  A Wy co lubicie??
                  • askiem Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:55
                    Ja i Robuś to takie bardziej rockowe duszyczki. Wszelkie odmiany rocka - od
                    klasyki, do ciężkiego grania. Co roku jeździmy do Bolkowa na Castle Party - dwa
                    dni super koncertów.
                    Z wyborem zespołu mieliśmy dość duży problem, ale w końcu machneliśmy ręką i
                    stwierdziliśmy, że mają grać wszystko.
                    Piosenki na pierwszy taniec nie mamy i ciężko nam idzie wybieranie
                    czegokolwiek... smile
                    • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:59
                      My z A. zupełnie nie rozumiemy się muzycznie....
                      Kiedyś się zdziwiłam, że ma koszulke z Hendriksem ale okazało się , że on
                      nawetnie bardzo wie kto to.... mama mu kupiła, bo taka ładna, kolorowa....
                      hahaha
                      • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 12:03
                        A ja pop, wszystko co leci w radiu smile a najbardziej działa na mnie muzyka
                        poważna. Lubię tzw.babską muzykę z babskich filmów -Bridit Jones, dirty
                        dansing, i z romantycznych komedyjek. Akuratnie w tej kewstii nie jestem
                        wymagająca. A Oluś to Chemical Brothers, Mobi, i ogólnie lubi dobre Techno, ale
                        wtedy ja wychodzę, chociaż jak mam nastrój ...
                        • bogui Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 13:34
                          Dziewczyny! Cześć, loguję się tylko na chwilę przerwa na kanapkę i do roboty
                          jazdaaaa!!!
                          Ale nie odmówię sobie chwilki z Wami!
                          Biedny Franek, przeżyłam chwilę grozy, dobrze że wszystko dobrze się skończyło.
                          Czacha mi dzisiaj dymi; już jestem nieźle wkręcona w nowe struktury a co się z
                          tym wiąże dużo mam pracy.
                          Buziaki!
                          • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 13:51
                            Cześć Bohusiu,

to chyba tylko się cieszyć smile) nei przemęczaj się za bardzo !
                            • marlena.k1 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 13:59
                              Witajcie Dziewczyny!
                              Korzystajac z tgo ze mam w szkole przerwe godzinna miedzy jednym kursem a
                              drugim zdecydowalam sie skorzystac z tych okrutnie wolnych komputerow szkolnych.
                              Dziewczyny nie wiem jak w Polsce ale tu przepiekna pogoda.
                              Ingus butki oczywiscie widzialam i sa bardzo ladne.Ja tez rozgladam sie za
                              butami,ale tu panuje totalne bezguscie.Kasia ja tez czekam na fotke Twoich.
                              Zuzia,jak tam poszlo to spotkanie w pacy,bo cos mi sie o uszy obilo,ale nie
                              doczytalam do konca,bo nie mialam kiedy.
                              No i ciekawe jak tam nasze dwie dzieczyny,ktore za dwa dni stana sie mezatkamismile
                              • inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 14:01
                                hej Marlenkasmile
                              • filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 14:09
                                Marlenko!!!! smile jakże się cieszę
                                spotkanie w pracy bardzo dobrze, dostałam podwyżkę, dzisiaj jadę oglądać nową
                                slaę, to na tyle nowości. Ale Ty pisz jak najwięcej co u Ciebie słoneczko,
                                miłaś nam wysłać fotki w kiecce z halką i dodatkami !
                                Widze, ze uczysz się pilnie o sumiennie. Jak tam praca ?
                                • marlena.k1 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 14:16
                                  Zuziu!Gratulacje!
                                  Zdjecia wysle dopiero jak bede w polsce,bo niestety halka,rekawiczki,welon
                                  wszystko jest w domu,ja mam tylko sukienkesad
                                  Juz niestety musze leciec na zajecia.Zuzia napisze do ciebie maila,bo nie uda
                                  mi sie wszystkiego tutaj napisac-jak zwykle brak czasu-
                                  praca,szkola,praca,szkola,ale chyba lubie taki tryb zycia bo nie mam czasu
                                  umartwiac sie nad czym kolwiek.
                                  Trzymajcie sie cieplo dziewczyny!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka