filar_zf 11.05.06, 07:58 Witajcie, dzisiaj ja zaczynam, dosyć wcześnie, ale dzisiaj tylko do 16, bo jadę przecież zobaczyć tą salę wczotaj siedziałąm do 18.15, więc Aniu nie przegiełam ) Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:08 Witaj Zuzienko!!!! ja w końcu w dobrym nastroju!!!! Wczorajszy dzien mimo wszystkich niepowodzen (nawet komunikacja miejska mi niesprzyjała) zakończył się sukcesem!!!! Kupiłam butki - zupełnie spontaniczne, ale za to takie, które najbardziej mi się podobałay - ale wczesniej były tylko w złotym odcieniu Radość kolejna : Konwalie !!!! Moje ukochane dzwoneczki są już na świecie i nawet mam bukiecik w domciu Dziś: śniadanie do łóżka o 6 rano miałam!!! Więć już jestem rozbudzona i pełna energii Dobrego dnia dla Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:18 Inguś, buty (rób zdjęcie), śniadanie, komunikacja, lepszy humor, konwalie, ktoś musi Cię bardzo lubić ) żyć nie umierać A ja znowu w stresie, nie takim strasznym, ale jednak, przez ta salę. A jak mi sie nie spodoba, to będę musiała sie tłumaczyć przed tesciami, a to najgorsze, bo powiedzą, ze wymyslam,. Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:29 Zuziu myśl pozytywnie, a butki masz już na @ - jestem na bieżąco z zakupami jeśli chodzi o relacje z mamą haha Tu też są: moje śliczne buciki No i bzy kwitną!!!! Co do sali - myśl pozytywnie Zuzia, Ty masz jeszcze rok!!! My dopiero na pół roku przed robiliśmy rezerwację Się nie martw, będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:41 Odpisała,. W skrócie bardzo mi się podobają. Zapomniałam dodać, że ta falbanka jest słodka Nie martwię się, ale jak zwykle musze troche popanikować no cóż taka natura Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:49 wiem, no ale chba ja jak zwykle musze trochę Cę popocieszać i pouspokajać Jak Ty mnie czasem, nie?? równowaga musi być Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 08:57 Przyjaźn na tym polega, wyciąganie się nawzajem z dołków Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 09:00 ech Zuziu kochana jesteś A z butków jestem bardzo zadowolona i też mi się bardzo podobają Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 09:30 Kasiu!!! Serdeczne dzięki za Niebieską Cudna - wyslałam ją mamie, co by muzykowi przekazała A koleżanka to aż się popłakała przy niej Serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 09:51 Cześć Dziewczynki! Oj, widzę że od rana ostro pracujecie... Ja tez zaraz wracam do obowiązków. Inguś - butki bardzo ładne. Mam nadzieję, że będą równie wygodne. Ja moje też kupiłam zupełnie spontanicznie - tak jest najlepiej. Wczoraj kupiłam sobie "Modę na ślub" i tam jest napisane, że jeśli Młodzi zbiorą zbyt dużo kaski lub drogie prezenty, to trzeba odprowadzić podatek od wzbogacenia się, czy darowizny... hehehe - tak sobie myślę - kto się do tego przyznaje? Niedługo będzie obowiązkowe prześwietlanie kopert Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 10:20 Witaj Asiu Wczoraj pochodziłam sobie w tych butach w domu i wygodnie było - szczególnie że ja nie chdzę na obcasach!! Bardzo dobrze mi w nich, ale chodzenie po dworzu to co innego... No i moje stopy sama z siebie ciągle jakieś problemy robią Myślę, że bedzie ok. A, i poza tym buty świetnie pasują do garnituru, który sobie kupiłamWięc na pewno ubiorę je jeszcze na chrzciny (tydzień po ślubie, już jako małżeństwo zostaniemy chrzestnymi). Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 10:21 a co do tych podatków i prezentów... to śmieszne!!! no ale to pewnie o jakieś zawrotne kwoty chodzi - nie spodziewam się takich Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 10:47 Ja też w swoich "weselniakach" chodzę po domku i ćwiczę... Co do zysków weselnych - to ja również nie liczę na to, że nam się "zwróci". Zresztą nie o to nam chodziło organizując weselicho. Gości mamy nie za wiele (bo ok 60 osób), więc jak rzucą nam "za miejsce" to będzie super. No i nie będziemu musieli żadnych składek odprowadzać Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 10:59 u nas nawet 60 nie będzie... Trochę żałuję, bym zaprosiła więcej przyjaciół, ale mama Adama zaprosiła tłum - okazałao się że tylko dlatego, że wypada, a z rodziną żyje źle, wiec nawet chrzestni nie przyjadą. Wszystki "za daleko". Moja światkowa z Białorusi przyjedzie... Trochę przykto, szczegolnie wiedze, ze A. przykro Jego chrzestna mimo wszystko przyjechała i powiedziła dlaczego nie moze i nawet juz prezent dała. Ode mnie za to będą prawie wszyscy (nie będzie jednego - lub dróch kuzynów i takich bardzo bliskich znajomych - szpital wczoraj była operacja na sercu - wszystko ok) O prezentach wcale nie myślę. Jakoś tak cieszę się wszystkim innym. No i od moich rodziców - tu podatek na pewno, ale juz księgowy mówił jak to załatwić - dają nam na pół mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:18 Sory dziewczynki, ale miałam spotkanie a później małą powódz. Na biurku stało a'la akwaruim z bojownikiem Frankiem. Odziedziczyłam go po koleżance, która poszła na 4 miesiące na urlop bezpłatny. Po spotkaniu zauważyłam wodę wokół szkła, myślałam, ze ktoś go potrącił i się wylało, Poprosiłam koleżąnkę, zeby podniosła, a ja wytrę pod. Podniossła, a na biurku zostało samo dno. Szkoło pękło, woda na birku, podłodze, papierach, my mokre, Franek przykleił sie do biurka, nikt nie chciał go dotknąć, jeszcze spłynął gdzieś pod papiery, koledzyprzybiegli z papierowymi ręcznikami, koleżanka ze szklanką ) ogólnie wesoło było, teraz papiery porozkładane suszą sie ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:18 Inguś jeszcze jedno śliczne butki ja mam takie zwyczajne wieczorkiem zrobię fotkę i pokażę (heh dałam 60 zł a nawet są wygodne ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:15 Inguś jest to jedyna wersja jaką na dzień dzisiejszy posiadam, najwyżej wieczorkiem poszperam w sieci i ściągnę inną w pracy nie bardzo mogę sobie posłuchać i wyłapać. Wiesz czasami z błędami się ściągają Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:16 hej Kobietki Kolejny dzień dziś się zaczął a ja pełna skowronków bo mój luby przyjeżdza kurczę cieszę się jak ..... brak słów Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:34 to cieszymy się razem z Tobą Miłego czasu wspólnego!!! CO do piosenki - i tak wielkie dzięki, ale jak mozesz poszukaj całej i serdeczne dzięki Pasuje mi bardzo... Bo jak usłyszałam, ze na 1 taniec "windą do nieba" najchętniej ludzie chcą... no cóż, moze dlatego, że jestem po filologii to tekstu słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:36 Tekst windy jest "idealny" na wesele ja zwojej orkiestrze zabraniam to grać Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:41 widą odpada, pierwszy raz jak spytałam Tomasz co chce na pierwszą z tym wyskoczył zgnębiłam go Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:58 nie wiem, jeszcze z nimi nie rozmawiałam, nie sądzę, ale musze im powiedzieć, gdyby np. jakiś gość sobie zażyczył Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:38 Większość tekstów w piosenkach weselnych jest do bani. Nie wspominając już o tym jak to niektóre zespoły fałszują, przekręcają, lub "śpiewają" w obcych językach... Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:31 już Ci się te piosenkę, ale powiedz : FRANEK żyje???? Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:33 przeżył, jak go zbierałam z biurka ruszał się, teraz pływa i jest troszeczkę zestresowany, zaraz dostanie robaczka i będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:31 Zuziu za chwileczkę Tobie wyślę tylko się załączy Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:38 Franek żyje nic mu nie jest, troche stresu Ja jeszcze nie myslałam o pierwszym tańcu, może coś Sinatry bo ja go lubię, a Oluś uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:40 Kamień z serca.... Leon niestety juz w oceanie wieczoności razem z Morfeuszem i Leonardem Albą (miałam 3 bojowniki - najlepiej się dogadywałam z Morfim) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:36 Spoko ja mam hmm.. mały zbiór ładnych piosenek które można wykorzystać na pierwszą tyle że nie możemy się zdecydować co Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:38 Kasiu dziel sie z nami!!! Ale ja juz sie zdecydowałam Już tytuł mnie zaczarował Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:44 To wyślę Wam dwie nad którymi się zastanawiam i w formie relaksu trzecia Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:49 Ringside - Tired Of Being Sorry Strasznie to lubię, ale Adam ma juz dość tej piosenki... dał mi szlaban na to A ogólnie to moje kilmaty muzyczne : regowe, Morphine, Doorsi, muza z Hair, Pogodno, ... A Wy co lubicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:55 Ja i Robuś to takie bardziej rockowe duszyczki. Wszelkie odmiany rocka - od klasyki, do ciężkiego grania. Co roku jeździmy do Bolkowa na Castle Party - dwa dni super koncertów. Z wyborem zespołu mieliśmy dość duży problem, ale w końcu machneliśmy ręką i stwierdziliśmy, że mają grać wszystko. Piosenki na pierwszy taniec nie mamy i ciężko nam idzie wybieranie czegokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 11:59 My z A. zupełnie nie rozumiemy się muzycznie.... Kiedyś się zdziwiłam, że ma koszulke z Hendriksem ale okazało się , że on nawetnie bardzo wie kto to.... mama mu kupiła, bo taka ładna, kolorowa.... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 12:03 A ja pop, wszystko co leci w radiu a najbardziej działa na mnie muzyka poważna. Lubię tzw.babską muzykę z babskich filmów -Bridit Jones, dirty dansing, i z romantycznych komedyjek. Akuratnie w tej kewstii nie jestem wymagająca. A Oluś to Chemical Brothers, Mobi, i ogólnie lubi dobre Techno, ale wtedy ja wychodzę, chociaż jak mam nastrój ... Odpowiedz Link Zgłoś
bogui Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 13:34 Dziewczyny! Cześć, loguję się tylko na chwilę przerwa na kanapkę i do roboty jazdaaaa!!! Ale nie odmówię sobie chwilki z Wami! Biedny Franek, przeżyłam chwilę grozy, dobrze że wszystko dobrze się skończyło. Czacha mi dzisiaj dymi; już jestem nieźle wkręcona w nowe struktury a co się z tym wiąże dużo mam pracy. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 13:51 Cześć Bohusiu, to chyba tylko się cieszyć ) nei przemęczaj się za bardzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 13:59 Witajcie Dziewczyny! Korzystajac z tgo ze mam w szkole przerwe godzinna miedzy jednym kursem a drugim zdecydowalam sie skorzystac z tych okrutnie wolnych komputerow szkolnych. Dziewczyny nie wiem jak w Polsce ale tu przepiekna pogoda. Ingus butki oczywiscie widzialam i sa bardzo ladne.Ja tez rozgladam sie za butami,ale tu panuje totalne bezguscie.Kasia ja tez czekam na fotke Twoich. Zuzia,jak tam poszlo to spotkanie w pacy,bo cos mi sie o uszy obilo,ale nie doczytalam do konca,bo nie mialam kiedy. No i ciekawe jak tam nasze dwie dzieczyny,ktore za dwa dni stana sie mezatkami Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 14:09 Marlenko!!!! jakże się cieszę spotkanie w pracy bardzo dobrze, dostałam podwyżkę, dzisiaj jadę oglądać nową slaę, to na tyle nowości. Ale Ty pisz jak najwięcej co u Ciebie słoneczko, miłaś nam wysłać fotki w kiecce z halką i dodatkami ! Widze, ze uczysz się pilnie o sumiennie. Jak tam praca ? Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Pogadajmy-11.05.06 11.05.06, 14:16 Zuziu!Gratulacje! Zdjecia wysle dopiero jak bede w polsce,bo niestety halka,rekawiczki,welon wszystko jest w domu,ja mam tylko sukienke Juz niestety musze leciec na zajecia.Zuzia napisze do ciebie maila,bo nie uda mi sie wszystkiego tutaj napisac-jak zwykle brak czasu- praca,szkola,praca,szkola,ale chyba lubie taki tryb zycia bo nie mam czasu umartwiac sie nad czym kolwiek. Trzymajcie sie cieplo dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś