tadeuz1 09.11.06, 10:37 kto wie gdzie moge znalesc namiary na busy ktore jezdza codziennie do Berlina na lotnisko sprawa pilna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: bus IP: 212.160.138.* 09.11.06, 11:13 Idz pod dworzec w szczecinie przy drugim wejsciu zawsze ok godz. 8;30 stoja i zbieraja ludzi. Mozesz sie umowic na 16.11.Ale pamietaj ze jest pewne ryzyko jak jedziesz na lotnisko- mozesz nie zdazyc - ja bym lepiej pojechal pociagiem za 5 euro i przenocowal w berlinie za 10 euro i nastepnego dnia pojechal s- bahnem na lotnisko. Juz raz leciale z Schenefeld i nie dojechalem teraz jestem ostrozniejszy. Pozdrawiam Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bus 09.11.06, 11:28 Interglobus i Atlas wożą kilkanascie razy dziennie, poszukaj namiarów w necie albo Panoramie firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeuz1 Re: bus IP: *.uznam.net.pl 09.11.06, 11:34 Hmm..wlasnie wiem i wczesniej szukam polaczenia najgorsze jest to ze nie jestem ze Szczecina a szukam pomocy kto wie wiecej odemnie sprawdzonych kto czesto jezdzi na kim mozna polegac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: do Kuby IP: *.um.szczecin.pl 09.11.06, 14:34 poszukuję noclegu w berlinie, za 10 euro świetna cena ale gdzie taki nocleg znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: bus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:20 W/W firmy sa ok.Kilkadziesiat razy z nimi jechalem dotad nie bylo problemu. Odbieraja z umowionego miejsca i dostarczaja na odpowiedni terminal.Podobnie z powrotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viptaxi.pl Re: bus a może taxi? IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.13, 08:59 Jak nie jesteś pewny to zamów taxi. Taxi dla 4 osób kosztuje u nas teraz tylko 299 zł, a taxi4max2 , czyli taksówka dla max dwojga, tylko 199 zł. Transfery taxi w dobrej cenie :) to po co tłuc się busem??? www.viptaxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi Re: bus 09.11.06, 19:25 są różne ale po zadzwonieniu i umówieniu sie wszystko będzie dobrze. poproś o potwierdzenie przejazdu emailem by były warunki przewozu zatwierdzone i ta firma bus, która tak zrobi to można chyba jej zaufać. miłej podrózy ;)) a to link do jednej z wielu stron : www.gulliver.com.pl/szczecin/przewozy_osobowe/index.html www.atlastransfer.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeuz1 Re: bus IP: *.uznam.net.pl 09.11.06, 23:07 mysle ze na tej firmie moge polegac serdeczne dzieki za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bus IP: *.acx.pl 10.11.06, 20:42 z radissona jezdza busy do Berlina :) Odpowiedz Link Zgłoś