Dodaj do ulubionych

No to ja sie tez pochwale moja sukienką :)

18.05.06, 09:19
img80.imageshack.us/my.php?image=g279s2796xk.jpg
Obserwuj wątek
    • bacha1979 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 09:31
      Sukienka bardzo łądna, nawet bardzoale bez tego okropnego bolerka.
      • ewulka76 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 09:42
        Bolerko nie jest zlesmile) na mnie wyglada całkowicie inaczejsmile)
        • bacha1979 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 09:44
          Ja jestem bardzo "antybolerkowa", zwłaszcza w połaczeniu z welonem, więc to
          może uprzedzenie. smile
          • ewulka76 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 09:48
            Nie bede miala welonuwink
    • nie.migotka Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 10:01
      Sukienka ładna tylko to bolerko jakoś zwisa smętnie na modelce...
      W sumie zawsze na żywo i na danej osobie wygląda to inaczej smile

Pozdr.

ps. Też jestem antybolerkowa.
    • golinda Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 10:15
      te warsty (kopiowane zreszta z Cymbeline) wyglądają jak fartuch
      • lena_lodz do golinda 18.05.06, 10:17
        pochwal się swoją !!
        • golinda Re: do golinda 18.05.06, 10:21
          już to robiłam, poszperaj w archiwum...
          • ewulka76 Re: do golinda 18.05.06, 10:33
            Z tego co poszperałam na forum to wiedze ze nic nie robisz tylko krytykujesz
            kazda suknie...
            • natka81 Re: do golinda 18.05.06, 10:35
              Golinda wklej link do swojej, jestem strasznie ciekawa...
              • golinda Re: do golinda 18.05.06, 10:49
                po co mam ci wklejać link? nawet gdyby okazało się ze jest to najpiekniejsza
                suknia jaka widzialas, to i tak z przekory powiedzialabys, ze jest paskudna...

na razie dziewczyny! chyba się nie dogadamy, bo ja nie zamierzam nikomu
                fałszywie słodzić, tylko po to, żeby mu było miło...
                po pierwsze szczerość!
                • natka81 Re: do golinda 18.05.06, 10:55
                  Ale ja chce ja zobaczyc z ciekawoci, a nie po to zeby krytykowac
                  • golinda Re: do golinda 18.05.06, 11:01
                    jak już się tak upierasz, to proszę bardzo, ale:
                    1. na tym zdjęciu nic nie widać
                    2. na żywo ma zupełnie inny kolor
                    • natka81 Re: do golinda 18.05.06, 11:02
                      Ale nie ma linku???
                  • golinda Re: do golinda 18.05.06, 11:01
                    www.susanblanche.com/suknie_slubne.php?id=5&numer=887&zdjecie=887.jpg
                    zapomniałam o liku wink
                    • natka81 Re: do golinda 18.05.06, 11:03
                      I niby dlaczego mialabym napisać, że jest brzydka, wcale tak nie uważam!
                      • golinda Re: do golinda 18.05.06, 11:05
                        ale skoro nie podoba mi sie sukienka wyzej prezentowana, to dlaczego mam nie
                        wyrazac swojego zdania?
                        zreszta byc moze na zywo wyglada inaczej
                        ja na moja sukienke, przegladajac strony internetowe, w ogóle nie zwrocilam
                        uwagi, a jak weszlam do salonu i ja zobaczylam, to jeszcze przed przymiarka,
                        wiedzialam, ze zadnej innej nie chce...
                        • marvel_maid Re: do golinda 18.05.06, 11:07
                          Twoja sukienka jest bardzo ładna, nie to co ten fartuch na górzesmile
                        • natka81 Re: do golinda 18.05.06, 11:15
                          Ja uważam, że nalezy zawsze mówić to co się myśli, a poza tym to przecież
                          ludzie wklejają tu linki ze zdjęciami wlaśnie prosząc o radę, więc nie można
                          kłamać, pozdrawiam Cię golinga, a ciekawa jestem co myślisz o mojej sukience
                          tylko też proszę o szczerość...

i61.photobucket.com/albums/h65/rekoz_2006/DSC05735.jpg
                          i61.photobucket.com/albums/h65/rekoz_2006/DSC05733.jpg
                          i61.photobucket.com/albums/h65/rekoz_2006/IMG_0252.jpg
                          • esmeralda_pl Re: do golinda 18.05.06, 12:09
                            Golinda, twoja kiecka REWELACJA!!!!
                            Natka - twoja - no niestety - nie w moim guście... Natomiast figurkę masz
                            wspaniałą smile
                    • korridda Re: do golinda 18.05.06, 12:15
                      Hej golinda,

Twoja sukienka to model z ubieglego roku? Nie mogę jej znaleźć na
                      demetriosbride.com w kolekcji z 2006. To pewnie cena też była atrakcyjna smile
                      Zwykle te mierzone w salonach są w promocji.

Pozdarawiam.
                      • golinda Re: do golinda 18.05.06, 14:11
                        nie, jest kolekcji Demetrios 2006 i kosztuje 3150zł-jak dla mnie ok
                        i nie kupuje mierzonej w salonie, tylko zamawiam swoj rozmiar
                        te w salonach sa zazwyczaj szyte na jakies hipopotamy chyba...

internet to przyjazne narzędzie, nie wiem dlaczego nie mozesz jej znalezc...
                        • korridda Re: do golinda 18.05.06, 14:32
                          Ok, ok, nie denerwuj się. Nie miałam nic złego na mysli. Nie napisałam że nie
                          mogę jej nigdzie znaleźć tylko, że nie ma jej na oficjalnej str demetrioda.
                          Zajrzałam tam bo często można tam zobaczyc inne ujecia modeli sukienek. Ale
                          Twojej niestety nie znalazłam wcale...
            • golinda Re: do golinda 18.05.06, 10:47
              nie każdą! są takie, które mi się podobają
              jak ktoś chce usłyszeć czyjąś opinię to chyba szczerą, czy się mylę?!?
    • agatha111 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 11:03
      fatalny gorset... dziwnie zniekształca figurę... no za duzo m azdobień - ale
      dół rewelacja!
      • wegeta23 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 11:15
        nie podoba mi się
    • ewulka76 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:05
      Dziekuje za wszystkie opinie, dla mnie ta sukienka jest najpiekniejsza, przykro
      mi sluchac takich opinii ale to wasze zdanie i szanuje je, całkiem inczaczej ja
      w niej wygladam, na zdjeciu nie wyglada rewelacyjnie.
      • dor_a Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:18
        nie przejmuj sie tym co niektórzy tu piszą najważniejsze, że Tobie sie podoba i
        dobrze się w niej czujesz. Moja sukienka też została zmieszana z błotem, (tylko
        kilka opinii było miłych albo takich, z których można skorzystać), jakoś to
        przeżyję i Ty na pewno też smileżyczę dużo szczęścia smile
        • esmeralda_pl Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:20
          ale skoro zamieszczacie zdjęcia swoich sukni, to musicie się z tym liczyć, że
          wiele osób uzna je za kicz... chyba, że chcecie wysłuchwać jedynie
          komplementów, że sam smak, że cudne, że Francja - elegancja... ale powinnyscie
          zaznaczyć to w swoim poście
          • dor_a Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:32
            to nie o to chodzi aby nagle wszyscy zachwycali się, że och i ach. i ja też nie
            spodziewałam się, że wszystkie będą pod wrażeniem. Niektóre komentarze były
            nawet złośliwe ale cieszę się,że znalazło sie kilka takich rad, które wezmę pod
            uwagę przy kolejnej przymiarce... i na to właśnie liczyłam
        • bacha1979 dor_a 18.05.06, 12:22
          jesli możesz, podeslij na maila swoją sukieneczke, bo to zdjecie mam
          zablokowane, nie chce się otworzyć. Zrewanżuje się swoją. smilePozdarwiam.

A Ty ewulka nie przejmuj się, sukienka ma się przede wszytkim podobać Tobie i
          masz się w niej dobrze czuć.
          • dor_a Re: dor_a 18.05.06, 12:44
            bacha1979 napisała:

> jesli możesz, podeslij na maila swoją sukieneczke, bo to zdjecie mam
            > zablokowane, nie chce się otworzyć. Zrewanżuje się swoją. smilePozdarwiam.
            >
            > A Ty ewulka nie przejmuj się, sukienka ma się przede wszytkim podobać Tobie i
            > masz się w niej dobrze czuć.
            sprawdz poczte ... pozdrawiam
            • bacha1979 Re: dor_a 18.05.06, 12:52
              dor_a napisała:

sprawdz poczte ... pozdrawiam

Kochana, już sprawdziłam, ba nawet Ci odpowiedziałam. smile Dzięki za maila,
              również cieplutko Cie pozdrawiam.
              • natka81 Re: dor_a 18.05.06, 12:54
                Bacha a może mnie też podeślesz sukieneczkę na pocztę co, ciekawa jestem jak
                bedzie wygladała moja ziomalkasmile
                • bacha1979 Re: dor_a 18.05.06, 12:55
                  ziomalko,już się robi. smile
                  • natka81 Re: dor_a 18.05.06, 12:59
                    Już sprawdzam!smile)))))
                  • natka81 Re: dor_a 18.05.06, 13:03
                    Ściągnij pocztęsmile))))
                    • bacha1979 Re: dor_a 18.05.06, 13:06
                      Wszytko jasne, pozdro dla scyzoryka. smile
        • szara82 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:28
          Ewulka, zgodzę się z Golindą - na zdjęciu to wygląda jak fartuch, zresztą ja jestem uczulona na te warstwy, tak jak niektóre z Was na bolerka.
          Golinda - zdjęcie Twojej jest chyba w Photoshopie poprawiana, taaaaaka talia??? Ale ogólnie fajna suknia, kojarzy mi z latami 60., ale pozytywnie.
          Natka - o Twojej już pisałam, że jest bardzo ładna i dobrze Ci leży, ale bardziej podobałaby mi się bez drapowań na dole, prosta.
          Napisałam co myślę, mam nadzieję że nikt się nie obrazi. Każda ma swój gust, każda też inaczej wygląda w sukience niż modelka.
          A jak ktoś zakłada wątek o sukience to jak poznać czy chce usłyszeć tylko dobre opinie, czy szczere? Pytam serio, bo nie chcę nikomu przykrości robić.
          Pozdrawiamsmile
          • natka81 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:30
            Mnie zawsze interesowały tylko szczere opinie, a ciekawa byłam co powie o mojej
            sukni golinda, ale niestety już jej chyba nie ma
          • marvel_maid Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:42
            szara82 napisała:

> Każda ma swój gust

Nie, nie każda. Każdy MYŚLI, że ma gust i poczucie humoru, ale to poprostu
            niemożliwe, żeby wszyscy je mieli.
            • ewulka76 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:44
              to moze sie pochwal jaki masz wspanialy gust
              • marvel_maid Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:54
                Wątpię, żebyś potrafiała docenić mój gust. Ale nie wykluczam, że jak wybiorę to
                się pochwalę. Wypowiadając sie na forum trzeba być przygotowanym na krytykę.
                Jeżeli jesteś pewna swojego wyboru to w ogóle nie powinno Cię obchodzić co ktoś
                inny myśli na temat Twojej sukienki.
                • ewulka76 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:58
                  Pewnie ze nie potrafilabym doceniec TWOJEGO GUSTU, pewnie jestes wielkiej slawy
                  krytykiem mogy i najlepiej sie znasz, ale nie o to tu chodzi, w swoim dogryzaniu
                  nie zauwazylas ze ta krytyke przyjelam z pokora, sama wiem jak w niej wygladam i
                  BARDZO MI SIE PODOBA.
                  • marvel_maid Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 13:08
                    Nie wydaje mi się, żebym Ci dogryzała. Napisałam tylko, że kojarzy mi się z
                    fartuchem, a z tego co czytałam nie tylko ja mam takie skojarzenia.
    • ewulka76 Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 12:46
      zapomniqalam dodac, ze biore tylko cywilny wiec raczej z trenami i bufoniaste
      suknie odpadaja.
      • mojave Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 14:30
        mi sie nie podoba
    • mariolkka Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 15:31
      Bardzo mi sie podoba, ale jednak z bolerka bym zrezygnowala smile
      Pozdrawiam
      • kunsia Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 18.05.06, 18:34
        Pyatnie jest podstawowe czy juz ja kupilas - jak masz zamiar to tego nie rob,
        jestem pewna ze wygladasz w niej rzeczywiscie ladnie w rzeczywistosci i sama
        sobie sie podobasz jednak jesli ludzie na forum nie robia wow-pewnie w kosciele
        tez tego nie zrobia...a tak pozatym to udzielam sie do opini ze jak juz jest to
        bez bolerka wydaje mi sie ze jak bys przeslala zdjecie bez bolrka nie zjechay
        by cibie tak strasznie - to bolerko naprawde wszystko psuje
        • korridda Re: No to ja sie tez pochwale moja sukienką :) 19.05.06, 10:01
          Fakt, bolerko jest kiepskie. Chyba jest trochę za duże na tą modelkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka