Dodaj do ulubionych

Cosmobella 7151

20.05.06, 17:28
Drogie Forumowiczki, mam problem dotyczący sukni. Czy podoba Wam się
Cosmobella 7151? Niestety nie wiem jak wkleić link. W rzeczywistościwygląda
trochę inaczej niż na zdjęciach. Proszę o opinie, bo już sama nie wiem czy ją
zamawiać czy nie.
Obserwuj wątek
    • agniesja2 Re: Cosmobella 7151 20.05.06, 18:12

sukienka na zdjęciach wygląda o wiele efektowniej niż na żywo.ja zakochałam się widząc ją w internecie,jednak po wizycie w salonie stan zakochania minął big_grin.sukienka jest ciężka,dół sukni sprawia spory kłopot przy poruszaniu się,te świecące dżety na zdjęciu są na żywo takie nijakie.ogólnie mówiąc byłam niemile rozczarowana.chociaż sukienka jest ładna,nastawiałam się zupełnie na coś innego (czytaj na to co zobaczyłam na zdjęciach)
      • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 20.05.06, 19:09
        Ale ja wiem jak ta suknia wygląda na żywo, bo dziś ją przymierzałam. Mi się
        poba, ale muszę wybrać między tą a inną. Tak szczerze mówiąc to mam już
        kompletny mętlik w głowie. Chciałabym poznać opinię Forumowiczek na temat tego
        modelu Cosmobelli
        • marti_ka82 Re: Cosmobella 7151 20.05.06, 19:12
          a czemu akurat pytasz na forum dziewczyny, których nie znasz? nie łatwiej
          wziąść bliską znajomą, jakąs przyjaciółkę czy kuzynkę pod ramie do salonu, by
          ci doradziła? ona cię zna, wie w czym czujesz się dobrze... poza tym widzi
          ciebie w tej sukni smile bo takie doradzanie bez "wizyjne" nic nie daje smile
          kroje, które pewnym dziewczyną nie pasują smile a są takie co to prawie na każdym
          idealnie leża smile
          • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 20.05.06, 19:21
            Ja nie jestem jedyną osobą na tym forum, która pyta o opinie na temat sukni. I
            nie chodzi mi o ocene tego jak ona na mnie leży, tylko tak ogólnie jak Wam się
            podoba. A z bliską osobą (z mamą) już byłam. W poniedziałek zaciągnę tam tate.
            • marti_ka82 Re: Cosmobella 7151 20.05.06, 21:08
              a ja ci nic nie zarzucam, tylko dziwą mnie takie pytania, jakby chceć
              dowartościowania się potwierdzenia, że dokonałam dobrego wyboru wink a co do
              taty wink czy ja wiem, mężczyzni zwykle, chca uciekać ze sklepu i wszystko im sie
              podoba wink co nam smile
    • arieska Re: Cosmobella 7151 20.05.06, 21:10
      Ta sukienka?
      www.susanblanche.com/suknie_slubne.php?id=20&numer=7151&zdjecie=7151.jpg
      Przyznaje,ze nawet niezla. Koronka przy spodnicy taka jak przy gorsecie, wiec
      sie wzory nie gryza. Kwiatek moze ciut za duzy, ale to jedyne "ale". Wyglada
      dosc lekko, nie ma nadmiaru ozdobek. Jesli po przymierzeniu rowniez Ci sie
      "widzi" to bierz, jest ladniutka smile
      • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 21.05.06, 08:46
        Tak to ta. Dzięki za link. Według mnie na żywo jest ładniejsza, bo jest dość
        szeroka, a na zdjęciu wygląda na wąską.
        Marti_ka, jeśli chodzi o mojego tate, to on jest chyba inny niż większość
        ojców. W środe wzięłam go do salonu, żeby pokazać mu inną suknię, która mi się
        podobała. A on tak na nią spojrzał i mówi: "Mi się ta sukienka wcale tak bardzo
        nie podoba. Jest dla ciebie za skromna. Może jeszcze trochę pochodź po salonach
        i może znajdziesz coś lepszego. No ale to moje zdanie, a ty zrobisz jak
        będziesz uważała"
        Takiego cwanego mam tatusia. Ale fakt faktem że swoją opinię wyraził smile

A jeśli chodzi o to że założyłam ten wątek, żeby przekonać się o słuszności
        swojego wyboru, to moze masz rację. Po prostu jestem ciekawa jakie Wy macie
        zdanie na temat tej sukni
        • dr_kaczusia Re: Cosmobella 7151 21.05.06, 12:39
          Magdzia smile
          dla mnie to numer jeden bo juz ja zamowilam smile))

Wygladalam w niej bardzo ladnie, a mialam porownanie z innymi sukniami bo to byl
          3 salon... Pomimo ozdob wyglada lekko, ladnie sie mieni, jak w niej chodzilam
          wcale nie byla ciezka, dodaje uroku, nie skraca optycznie sylwetki,a nie jestem
          wysoka... Mamie sie bardzo podobala, swiadkowej, tacie i babci tez smile Pani w
          salone rowniez i chociaz wiem, ze jej opinia moze nie byc obietywna to akurat
          inne fasony szczerze krytykowala (nawet te drozsze) wiec moze tez miala racje wink

Najwazniejsze jak Ty sie w niej czujesz smile Ja sie nastawialam na inne suknie bo
          wypatrzylam w necie i niestety na mnie wygladaly tak sobie... A ta zmierzylam z
          ciekawosci i juz zostala smile

Daj znac co zdecydowalas!
          pozdrawiam!

PS> ja zamowilam ecru, na 160cm + 5cm obcas, rozmiar 38, jesli jest ktos
          zainteresowany to bede sprzedawac po 09.09.2006r
          • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 21.05.06, 12:51
            Ja byłam już zdecydowana na inną sukienkę i miałam ją jutro zanawiać, ale tak
            od niechcenia i tylko dlatego że mama mnie zaciągneła weszłam do salonu Lisa
            Ferrera. I zobaczyłam tę suknię. I na początku nie byłam do niej przekonana,
            ale pani z salonu powiedziała, że powinnam zobaczyć tą suknię na sobie. No i
            przymierzyłam i byłam zachwycona. Mama też. Tamta poprzednia suknia odeszła w
            niepamięć. Jutro dam znać czy zamówiłam cosmobelle czy nie
            • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 21.05.06, 18:25
              dr_kaczusia, a masz może zdjęcie tejukni jak ona wygląda z tyłu? W necie
              nigdzie nie mogę znaleźć
              • dr_kaczusia Re: Cosmobella 7151 21.05.06, 18:44
                niestety nie mam swoich zdjec w tej sukni, zrobie dopiero jak przyjdzie moj
                egzemplarz...

ale moge Ci opisac co pamietam:
                - gorset sie sznuruje i sznureczki moga wisiec lub mozna je wepchanac pod
                suknie, co kto woli
                - tuz pod gorsetem zaczynaja sie dwa wieksze wzory z koronki, a dalej w dol i na
                ogonie sa te koronki ponaszywane w roznych odstepach
                - no i ogonek z tylu obszyty koronka

i dlatego ja bede miala krotki welon, zeby te wzorki bylo widac smile
                • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 21.05.06, 19:03
                  Uwierzysz że ja tej sukni nie widziałam z tyłu? Byłam nią tak zachwycona jak ją
                  przymierzyłam że nawet na jej tył nie spojrzałam. Ja będę mieć welon 3
                  warstwowy. Najdłuższa warstwa ciągnie się po ziemi i jest bardzo cieniutka że
                  napewno nie zasłoni hafwów o których wspomniałaś, a których ja nie widziałam smile
                  Przynajmniej pani z salonu twierdzi że będzie ok.
                  • marti_ka82 Re: Cosmobella 7151 21.05.06, 20:15
                    ojj widze, że zakochałaś się w tek sukni wink skoro nawet nie pamiętasz tyłu wink
                    dlugi welon będzie pasował smile pod warunkiem, że to edzie mgiełka wink by nie
                    zasłaniała zdobień z tyłusmile
                    • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 23.05.06, 13:43
                      Zamówiłam dziś suknię. I wreszcie wiem jak wygląda jej tył smile
                      A welon jednak będę miała długi z tą długą warstwą odpinaną na rzep.
                      • nika999 Re: Cosmobella 7151 23.05.06, 14:42
                        Ja też tą sukienke sobie zamówiłam, uważam, że jest śliczna, nie za strojan a i
                        nie za skromna.
                        A mam pytanie co do tyłu. Czy pod sznurkami jest podłożony materiał czy gołe
                        ciało widać??
                        • dr_kaczusia Re: Cosmobella 7151 23.05.06, 19:01
                          Hihi... no patrzcie co ta kiecka robi z czlowiekiem wink jak ja mialam pierwszy
                          raz na sobie to tez kompletnie nie wiedzialam jak tyl wyglada big_grin
                          A teraz tez Ci nie odpowiem czy cos jest pod sznurkami... smile

"Cosmobellki" a kiedy i gdzie slubujecie ??!
                          • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 23.05.06, 19:30
                            Ja też nie wiem czy jest coś pod sznurkami.
                            A ślubuje 16 września w Płocku
                            • dr_kaczusia Re: Cosmobella 7151 23.05.06, 19:32
                              No to ja dokladnie tydzien wczesniej (09.09.2006) w Wawie smile
                              ufff... nie bedziemy sie mijac w drzwiach tego samego kosciola hihi wink
                              • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 23.05.06, 19:46
                                A ile masz lat dr_kaczusia?
                                • dr_kaczusia Re: Cosmobella 7151 23.05.06, 21:05
                                  mam miec 27 wink
                                  a co ???
                                  • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 23.05.06, 21:25
                                    Nie nic. Tak z ciekawośvi pytam. Kurcze to tylko ja tak młodo za mąż
                                    wychodzę? smile
                                    • monttana22 Re: Cosmobella 7151 25.05.06, 23:07
                                      a który jesteś rocznik??? ja 84 i mam slub 12.08
                                      pozdrawiam
                                      • magdziolek87 Re: Cosmobella 7151 26.05.06, 08:50
                                        A ja 87, więc mam 19 lat. I pewnie zaraz komuś się nie spodoba to, że tak młodo
                                        wychodzę za mąż
                        • ania99999999 Re: Cosmobella 7151 13.06.06, 01:32
                          nika mam do ciecie male pytanko!jaki rozmiar masz tej sukienki.mi ona sie
                          strasznie podoba.choruje juz na nia od dawna.czy po slubie nie chciala bys jej
                          sprzedac????prosze skontaktuj sie ze mna.najlepiej na gg to moj nr.600745.czekam
        • ania99999999 Re: Cosmobella 7151 13.06.06, 01:37
          jak juz ja kupisz i bedzie juz po weselu to mi ja sprzedaj.mozesz mi przeslac
          zdjecie-oczywiscie twoje bo z katakogu juz mam nie jedno. moj adres
          bidol@tlen.pl.czekam
    • nie.migotka Re: Cosmobella 7151 13.06.06, 08:09
      Sukienka jak sukienka tylko ten kwiatek... Nie wiem co to za moda na kwiatki z
      boku, mnie osobiście się to nie podoba.

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka