vibbeke 25.05.06, 08:29 czy ktraś z was może biżuterie z ich salonu, np. pierścionek? Jak jest z jej trwałością? Czy jest wykonana z dobrej jakości metali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esmeralda_pl Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 08:30 Krku jest super - ja mam akurat kolczyki - i złote i srebrne... są super... moja Mama ma naszyjniki - super eleganckie i trwałe... Odpowiedz Link Zgłoś
elkam80 Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 08:57 Mój pierścionek zaręczynowy jest od Kruka i dziękuję, nie narzekam. Noszę go już prawie 2 lata i nie widać na nim specjalnie jakichś zmian. Obrączki też zamówiliśmy w Kruku. Pozdrawiam. ____________ mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 09:04 Pierścionek zareczynowy od Kruka, po 2 latach jest ok. Obrączki zamówilismy jednak w Aparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 09:24 ja mam pierscionek z Kruka i jestem z niego bardzo zadowolona, jedno czyszczenie jest gratis do tego Odpowiedz Link Zgłoś
armstrong82 Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 09:42 Mój pierścionek zaręczynowy jest od Kruka.Jak narazie żadnych problemów.Obrączki tez bedą zamawiane w ich salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz79 Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 10:10 Biżuterię mają fajną, ale przez to, ze obsługa sklepu nas rozczarowała będziemy kupować obrączki w innym salonie. Jak długo żyję nie spotkałam się z taką arogancją ze strony pań sprzedających. Zraziły mnie do tej sieci na amen. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 10:16 wiem dokładnie o czym mówisz. One traktują klienta jak zło konieczne. Niemniej jednak mają obrączki, które nas interesują w atrakcyjnej cenie, więc przymkniemy oko na ich arogancję i zamówimy tam obrączki. A pierścionek zaręczynowy mam z apartu, chyba bo narzeczony nie chciał powiedzieć ) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi_bipika Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 10:34 No ja jestem bardziej uparta. Zostaliśmy potraktowani w sposób bezczelny. Żyjemy w XXI w., w Europie. Nie mogę pozwolić sobie na takie traktowanie. jest spora konkurencja i wybieram sklepy, gdzie jestem traktowana z szacunkiem i życzliwością. Prawo rynku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: KRUK 25.05.06, 11:00 Kruk czy Aren Jubiler? z Arena mam pierscinek zareczynowy, nosze go ponad 2 lata, jest OK,nic sie znim nie dzieje. Kruk i Aren Jubiler??? ceny obraczek ktore nam sie podobaja sa mozna powiedziec takie same. w Arenie dostalibysmy gratis wisiorek złoty, w Kruku chyba nic Odpowiedz Link Zgłoś
anna7755 Re: KRUK 25.05.06, 11:50 pierścionek z kruka, była bardzo miła obsługa, pierścionek trzeba było powiększyć (gratisowo, w innym salonie słyszałam może go pani powiększyć za jakieś 20-30 złotych), pierścionek był opłacony, czekaliśmy na powiększenie, gdy poszliśmy odebrać moje cudeńko, poinformowano nas, że od dzisiaj jest promocja i zwrócono na pieniążki, bardzo nas to miło zaskoczyło i nie ukrywam ucieszyło), w tym tygodniu byliśmy obejrzeć obrączki i była inna pani, zignorowała nas totalnie, chyba nie wyglądaliśmy jak potencjalni nabywcy, mam mięszane uczucia, nawet nie wiem czy jest tam jakiś wybór obrączek, poprostu wyszliśmy, decyzja jeszcze nie zapadła. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz79 Re: KRUK 25.05.06, 12:22 U nas było tak: chodziliśmy z narzeczonym po centrum handlowym, gdy wpadliśmy na pomysł, że przecież możemy kupić garnitur i obrączki. jak pomyśleliśmy, tak zrobiliśmy. Tzn zamówiliśmy garniturek i szczęsliwi, uśmiechnięci, objęci weszliśmy do salonu Kruka. Grzecznie oznajmiamy paniom, że chcieliśmy dokonać zakupu obrączek. (zaznaczam, że mamy po 27 lat). Pani spojrzała spod byka i niemiłym tonem spytała: "Przymierzyć czy kupić?" Hmmm... Chwila konsternacji i odpowiedź mojego P. : "Wolelibyśmy przymierzyć przed kupnem. Proszę się nie bać. Nie przyszliśmy dla zabawy, tylko naprawdę chcemy kupić obrączki"> Pani wyjęła "tackę" z obrączkami i położyła przed nami. Nie pozwoliła nam wyjąć żadnej, mogliśmy oglądać je tylko jak są wsadzone do tych dziurek w tacce. Ekstra. Na pytanie ile będą kosztować dwie obrączki klasyczne, jedna 6mm szerokości, druga 5mm, odpowiedziała jakąś sumę. Spytałam czemu aż tyle. Bo 2 miesiące wczesniej w innym oddziale podano nam cenę o 200 zł niższą. Nakrzyczała na nas, że przecież była podwyżka. Kupilibyśmy je mimo podniesionej ceny, ale ze względu na bezczelne i aroganckie pani, ślicznie podziękowaliśmy za obsługę i udaliśmy się w kierunku wyjścia... Dlaczego sieć zatrudnia takie osoby? Nie mogę tego zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
anna7755 Re: KRUK 25.05.06, 12:43 właśnie dlaczego, my byliśmy w promenadzie było ok. oraz w alejach jerozolimskich za pierwszym razem było ok. ale wczoraj to porażka (była inna pani). Odpowiedz Link Zgłoś
billa1 Re: KRUK 25.05.06, 13:09 Mam bardzo ekscentryczna ciotke; uwielbia szykowna bizuterie. Za kazdym razem jak byla w Polsce waliła do Kruka w ciemno. Do czasu. Raz bursztyn z kolczyka odleciał, później naszyjnik się rozleciał. Mimo to byla uparta i cały czas tam kupowała. Po trzeciej wpadce i "lodowatych, aroganckich paniach" przerzucila sie na Yesa i tam zostawia $. Czy te panie z Kruka maja jakies specjalne szkolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: KRUK 25.05.06, 13:42 ja najczęściej kupuję u Kruka na bezcłówce na Okęciu albo w Promenadzie i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: Aren Jubiler 25.05.06, 15:38 a co myslicie o Aren Jubiler? ja mam od nich pierscionek zareczynowy, sprawuje sie bardzo dobrze (2 lata) Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: biżuteria od W. Kruk 26.05.06, 12:56 Ja mam pierścionek z Kruka-cudny i dobrze się trzyma. Polecam Kruka w Krakowie na Floriańskiej, a w szczególności panią Wiolę Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: biżuteria od W. Kruk 26.05.06, 13:09 My bylismy w Kruku na Florianskiej w Krakowie, i chociaz nie poszlismy tam z zamiarem kupna czegokolwiek, tylko sprawdzenia rozmiaru mojego palca pani potraktowala nas bardzo milo i profesjonalnie. W efekcie pierscionek zareczynowy mam z Kruka i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś