Dodaj do ulubionych

biżuteria od W. Kruk

25.05.06, 08:29
czy ktraś z was może biżuterie z ich salonu, np. pierścionek? Jak jest z jej
trwałością? Czy jest wykonana z dobrej jakości metali?
Obserwuj wątek
    • esmeralda_pl Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 08:30
      Krku jest super - ja mam akurat kolczyki - i złote i srebrne... są super...
      moja Mama ma naszyjniki - super eleganckie i trwałe...
      • elkam80 Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 08:57
        Mój pierścionek zaręczynowy jest od Kruka i dziękuję, nie narzekam.
        Noszę go już prawie 2 lata i nie widać na nim specjalnie jakichś zmian.
        Obrączki też zamówiliśmy w Kruku.
        Pozdrawiam.

• tiberina Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 09:04
      Pierścionek zareczynowy od Kruka, po 2 latach jest ok. Obrączki zamówilismy
      jednak w Aparcie.
      • agnieszka5661 Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 09:24
        ja mam pierscionek z Kruka i jestem z niego bardzo zadowolona, jedno czyszczenie
        jest gratis do tego
    • armstrong82 Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 09:42
      Mój pierścionek zaręczynowy jest od Kruka.Jak narazie żadnych problemów.Obrączki tez bedą zamawiane w ich salonie.
    • narcyz79 Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 10:10
      Biżuterię mają fajną, ale przez to, ze obsługa sklepu nas rozczarowała będziemy
      kupować obrączki w innym salonie. Jak długo żyję nie spotkałam się z taką
      arogancją ze strony pań sprzedających. Zraziły mnie do tej sieci na amen. A
      szkoda...
      • agacciam Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 10:16
        wiem dokładnie o czym mówisz. One traktują klienta jak zło konieczne. Niemniej
        jednak mają obrączki, które nas interesują w atrakcyjnej cenie, więc
        przymkniemy oko na ich arogancję i zamówimy tam obrączki. A pierścionek
        zaręczynowy mam z apartu, chyba bo narzeczony nie chciał powiedzieć smile)
        • pipi_bipika Re: biżuteria od W. Kruk 25.05.06, 10:34
          No ja jestem bardziej uparta. Zostaliśmy potraktowani w sposób bezczelny.
          Żyjemy w XXI w., w Europie. Nie mogę pozwolić sobie na takie traktowanie. jest
          spora konkurencja i wybieram sklepy, gdzie jestem traktowana z szacunkiem i
          życzliwością. Prawo rynku. Pozdrawiam
          • anetgmu Re: KRUK 25.05.06, 11:00
            Kruk czy Aren Jubiler? z Arena mam pierscinek zareczynowy, nosze go ponad 2
            lata, jest OK,nic sie znim nie dzieje. Kruk i Aren Jubiler??? ceny obraczek
            ktore nam sie podobaja sa mozna powiedziec takie same. w Arenie dostalibysmy
            gratis wisiorek złoty, w Kruku chyba nic
            • anna7755 Re: KRUK 25.05.06, 11:50
              pierścionek z kruka, była bardzo miła obsługa, pierścionek trzeba było
              powiększyć (gratisowo, w innym salonie słyszałam może go pani powiększyć za
              jakieś 20-30 złotych), pierścionek był opłacony, czekaliśmy na powiększenie,
              gdy poszliśmy odebrać moje cudeńko, poinformowano nas, że od dzisiaj jest
              promocja i zwrócono na pieniążki, bardzo nas to miło zaskoczyło i nie ukrywam
              ucieszyło), w tym tygodniu byliśmy obejrzeć obrączki i była inna pani,
              zignorowała nas totalnie, chyba nie wyglądaliśmy jak potencjalni nabywcy, mam
              mięszane uczucia, nawet nie wiem czy jest tam jakiś wybór obrączek, poprostu
              wyszliśmy, decyzja jeszcze nie zapadła.
              • narcyz79 Re: KRUK 25.05.06, 12:22
                U nas było tak: chodziliśmy z narzeczonym po centrum handlowym, gdy wpadliśmy
                na pomysł, że przecież możemy kupić garnitur i obrączki. jak pomyśleliśmy, tak
                zrobiliśmy. Tzn zamówiliśmy garniturek i szczęsliwi, uśmiechnięci, objęci
                weszliśmy do salonu Kruka. Grzecznie oznajmiamy paniom, że chcieliśmy dokonać
                zakupu obrączek. (zaznaczam, że mamy po 27 lat). Pani spojrzała spod byka i
                niemiłym tonem spytała: "Przymierzyć czy kupić?" Hmmm... Chwila konsternacji i
                odpowiedź mojego P. : "Wolelibyśmy przymierzyć przed kupnem. Proszę się nie
                bać. Nie przyszliśmy dla zabawy, tylko naprawdę chcemy kupić obrączki"> Pani
                wyjęła "tackę" z obrączkami i położyła przed nami. Nie pozwoliła nam wyjąć
                żadnej, mogliśmy oglądać je tylko jak są wsadzone do tych dziurek w tacce.
                Ekstra. Na pytanie ile będą kosztować dwie obrączki klasyczne, jedna 6mm
                szerokości, druga 5mm, odpowiedziała jakąś sumę. Spytałam czemu aż tyle. Bo 2
                miesiące wczesniej w innym oddziale podano nam cenę o 200 zł niższą.
                Nakrzyczała na nas, że przecież była podwyżka. Kupilibyśmy je mimo podniesionej
                ceny, ale ze względu na bezczelne i aroganckie pani, ślicznie podziękowaliśmy
                za obsługę i udaliśmy się w kierunku wyjścia...
                Dlaczego sieć zatrudnia takie osoby? Nie mogę tego zrozumieć...
                • anna7755 Re: KRUK 25.05.06, 12:43
                  właśnie dlaczego, my byliśmy w promenadzie było ok. oraz w alejach
                  jerozolimskich za pierwszym razem było ok. ale wczoraj to porażka (była inna
                  pani).
                  • billa1 Re: KRUK 25.05.06, 13:09
                    Mam bardzo ekscentryczna ciotke; uwielbia szykowna bizuterie. Za kazdym razem
                    jak byla w Polsce waliła do Kruka w ciemno. Do czasu. Raz bursztyn z kolczyka
                    odleciał, później naszyjnik się rozleciał. Mimo to byla uparta i cały czas tam
                    kupowała. Po trzeciej wpadce i "lodowatych, aroganckich paniach" przerzucila
                    sie na Yesa i tam zostawia $.
                    Czy te panie z Kruka maja jakies specjalne szkolenia?smile
                    • esmeralda_pl Re: KRUK 25.05.06, 13:42
                      ja najczęściej kupuję u Kruka na bezcłówce na Okęciu albo w Promenadzie i jest
                      super
    • anetgmu Re: Aren Jubiler 25.05.06, 15:38
      a co myslicie o Aren Jubiler? ja mam od nich pierscionek zareczynowy, sprawuje
      sie bardzo dobrze (2 lata)
    • kenzoania Re: biżuteria od W. Kruk 26.05.06, 12:56
      Ja mam pierścionek z Kruka-cudny i dobrze się trzyma. Polecam Kruka w Krakowie
      na Floriańskiej, a w szczególności panią Wiolę smile
      • enixx Re: biżuteria od W. Kruk 26.05.06, 13:09
        My bylismy w Kruku na Florianskiej w Krakowie, i chociaz nie poszlismy tam z
        zamiarem kupna czegokolwiek, tylko sprawdzenia rozmiaru mojego palca smile pani
        potraktowala nas bardzo milo i profesjonalnie. W efekcie pierscionek
        zareczynowy mam z Kruka i jestem zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka